Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו שחור או אפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם כבר צבע כהה אז השחור הרבה יותר קרבי:evil:

האפור צבע משעמם .

אישית הייתי לוקח את הלבן,פשוט תפור על הרכב הזה.

שאלו יהיו הבעיות שלנו בחיים,

בהצלחה.

פורסם
הכלל הוא כזה: כל רכב שהוא יפה, בשחור הוא יותר יפה.

with that said, יש לי עכשו רכב שחור ולא נראה לי שאני מתכוון לקנות כזה עוד פעם.

לא כי חם בפנים או משהו כזה, אלא פשוט כי שחור תמיד נראה מטונף. שטפת אותו? חצי שעה אח"כ הוא כבר נראה מטונף. :lol:

כמובן שאני מגזים טיפה, אבל לכלוך באמת נראה יותר על שחור ואותי באופן אישי זה מעצבן.

תעשה את השיקולים שלך ותקנ מה שנראה לך יותר טוב.

הפנטזיה שלי היתה לרכב שחור, רצה הגורל וקניתי מגאן 225 שחורה, חצי שעה אחרי שטיפה אתה רואה שכל הרכב אבק, שניה אחרי השטיפה אתה מקבל דום לב מכמות הסווירלס שיש על הרכב, זה צבע שדורש המון תשומת לב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני אישית התייאשתי מהשחור, רוב הזמן הרכב מלוכלך וגם בווקס הפסקתי להשקיע, כשזה יהיה בלתי נסבל אני אקח אותו לדיטיילר מקצועי.

האפור הכהה יהיה עדיף במעט אבל עדיין יראו עליו לכלוך וגם שריטות יבלטו מאוד.

על הקליאו הכי אהבתי את האדום והאמת שרוב הרכבים שראיתי עד עכשיו היו אדומים, גם הלבן והצהוב יפים.

• תוכן חדש...