Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 19 רישיון מעל שנתיים, נתפסתי על ידי ממל"ז נוסע במהירות 98 (93 לאחר הפחתה) בשטח עירוני בו המהירות המותרת היא 50 קמ"ש.

השוטר התחיל לרשום את הדו"ח (ממוחשב) תוך כדי שהתקשרתי לעזרה, בגלל שכבר נפתחה רשומה לדו"ח, המקסימום שהשוטר בא לקראתי זה לא להזמין קצין שיפסול לי ישר ל30 יום (ולכן זומנתי לתחנת ראש פינה ביום ראשון, בו הקצין יחליט אם לפסול או ל-30 יום)

מכאן - משפט בדצמבר ואני שואל, מה קורה משם? אני צריך עורך דין? מה אני צפוי לקבל? אני חייל לוחם, יתחשבו בזה? זה עבירה ראשונה שלי ואבא שלי לא יתן לי יותר לנסוע באוטו בכל מקרה ככה שאולי גם אחרונה.. מה אפשר לעשות כדי להמיס אותם קצת?

תודה מראש, המלצות לעורכי דין טובים יתקבלו בברכה(ומה יכול עורך דין טוב להשיג לי?)

פורסם

אם רשיונך חשוב לך רצוי עו"ד

בבית המשפט לתעבורה בצפת יושב גם שופט ערבי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נתספתי בעיר כרמיאל ברחוב נשיאי ישראל הירידה מכיכר האבן לקניון החדש למי שמכיר

רישיוני לא חשוב לי, רק העניין הכספי, אני לא לוקח עורך דין בטוח.

פורסם

איחלתי לחייל בהצלחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בסבירות מאוד גבוהה מדובר על שלילה.

עו"ד מומלץ למזעור נזקים

ידוע לי שמדובר על שלילה, מעניין אותי כמה זמן.

להבנתי-

750-1000 ש"ח קנס כספי

10 נקודות לשנתיים

פסילה לשלושה חודשים

אני מגיע ללא עורך דין, התחשבות מצד השופט בעובדה שאני חייל וזו עבירה ראשונה?

פורסם

מתן, לא הבנת מה ישה כתב לך? ואם יבוא לך שופט שלא מעניין אותו שאתה חייל קרבי (ראה הודעתו הראשונה)?

זו זכותך לא להיעזר בעו"ד, אבל בעקיפין ישה לא ממליץ לך להסתמך על הטיעון שאתה חייל קרבי. אני הייתי מקשיב לו.

תיגש למשפט, ותקווה לטוב. אי אפשר לשער איזו שלילה תקבל במדויק, זה תלוי בעיקר בשופט. מה שישה ניסה לומר זה שאין באמת מה לעשות חוץ מלאחל לך בהצלחה.

אז, בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מגיע ללא עורך דין, התחשבות מצד השופט בעובדה שאני חייל וזו עבירה ראשונה?

תנסה ליצור קשר עם התביעות של התחנה הנוגעת שהנפיקה לך את הדוח,

ולסגור עיסקה ללא משפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תנסה ליצור קשר עם התביעות של התחנה הנוגעת שהנפיקה לך את הדוח,

ולסגור עיסקה ללא משפט.

ל'

אני הולך לתחנה הזו ביום ראשון (שימוע אצל קצין), כדאי לשאול אותו לגבי עיסקה ללא משפט?

פורסם

אם זה מה שאתה בוחר לעשות אש כן.

תשאל אותו למי אתה צריך לפנות בנושא.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עסקה ללא משפט סוגרים עם התובע, לא עם הקצין בשימוע. (עושים זאת באמצעות פניה בכתב לתביעה בבקשות יצירתיות או לפני הכניסה לדיון הראשון שנקבע שהוא רק ההקראה של כתב האישום)

פורסם
עסקה ללא משפט סוגרים עם התובע, לא עם הקצין בשימוע. (עושים זאת באמצעות פניה בכתב לתביעה בבקשות יצירתיות או לפני הכניסה לדיון הראשון שנקבע שהוא רק ההקראה של כתב האישום)

אבא סיפר לי על האופציה של לפני הכניסה לדיון הראשון, עד כמה זה סביר שיאשרו לי עיסקה ללא משפט?

פורסם

צריך להבדיל בין שני דברים.

1) תצפה ל-30יום אחל מיום ראשון.

2)עיסקה סוגרים בבית המשפט מול התובע כי אתה נכנס אליו לפני המשפט.

3) אין טעם בעורך דין.

4)אל תנסה להצדיק עם סיפורים על למה נסעת אלא פשוט תגיד שאתה מצטער אתה חייל ואין לך כסף ולכן תבקש לכתוב בקשה.

** התובע יגיד לך מה אתה מקבל ואם אתה לא מסכים אז אתה נכנס למשפט ושם תובע אחר יבקש עונש מקסימלי.

***הכול מנסיון אישי שלי שעברתי מזמן וגם אני ביקשתי שיתחשבו בקנס וקיבלתי על תנאי לחצי שנה ו-750₪ ב-3 תשלומים הביתה.

יש לך יתרון כחייל כי אתה תמיד יכול לפנות לבית המשפט ולמלאות טופס כמה אתה יכול לשלם. אני בזמנו דפקתי כך את אורנג והם איימו עלי והלכתי להוצאה לפועל ומילאתי טופס שבו כתבתי מה ההוצאות ומה ההכנסות ושילמתי 50₪ כדמי רצינות ונתנו אופציה לשלם כל חודש 50₪ כאשר גובה החוב מעל 3000. העורך דין של אורנג התפוצץ עלי ואכל ממני קש וכך סחבתי אותם שנה ובסוף שילמתי את היתרה. יש חוק במדינה שאתה יכול תמיד להגיש בקשה לתשלום קנס ולקבל תשלומים בהתאם להכנסות שלך. ובגלל שאתה חייל אז ההכנסות שלך הם פחות מההוצאות המינימליוצ ותמיד מתחשבים. בכל מקרה בהצלחה.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...