Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,בזמן האחרון הזרם שאני מקבל כשאני בא לסגור את הדלת בסיום הנסיעה הולך וניהיה יותר חזק,יש למישהו מושג ממה זה עשוי ליהיות?

יש מצב שזה מהמערכת סטריאו ברכב?,חיברו לי איזשהו כבל לשלדה של הרכב מתחת למושב האחורי יש מצב שזה משם?

m7kj.jpg
פורסם

זה קורה לי המון, בלי קשר חזק לסוג הרכב.

בדר"כ קורה ברכבים שיש כיסוי בד עליהם (ריפודי בד במושבים)

השיטה הכי טובה שהרגלתי את עצמי זה לנגוע בחלקי פלסטיק ולא בדלת או בברזל אחר...

שי.

פורסם

נסה לקנות את הפס הזה שמתחבר לחלק האחורי הרכב [ברכבים הישנים מאוד ראינו את זה ליד האגזוז]

זה אמור לפרוק את הסטטי שנוצר לך

ובכלל סטטי מעיד על בעיה בהארקה אצלך..

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

אני גם חושב שזה ממזג האוויר,

לאחרונה, גם אני מקבל חשמל סטטי, דבר שלא היה כבר תקופה ארוכה, ולא שונה שום דבר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה שאני עושה וממליץ גם לכם שלפני שאתם יוצאים מהרכב תגעו באיזה קטע מתכתי מחוץ לרכב לדוגמא שימו יד על הפח של הדלת האחורית ואז תצאו ורק לאחר שיצאתם תעזבו את הפח. לא תקבלו שום חשמל סטטי.

פורסם

ידיים יבשות הם אחד הגורמים לכך.

ככה זה גם אצלי אבל לא ברמה גבוה.

חלק מהפעמים אתה לא מקבל כי אתה לא טעון, נפרקת, כמו שמאור אמר.

הכי מצחיק שלפעמים אני מלטף את הכלב שלי ויש חשמל סטטי.

פורסם
כרגע אני נוסע מבלי להדליק את המערכת ברכב,חוץ מהמגברים שנידלקים באופן אוטומאטי,מסקרן אותי לראות אולי זה מהמערכת

תשובה:

לא. המכת חשמל סטטי שאתה מקבל הוא לא קשור למערכת סטריאו או כל מערכת חשמלי אחרת ברכב שלך.

והחיבור שעשו בין המערכת שלך לבין השילדה, זה חיבור המינוס שלו, המינוס עובר דרך השילדה אבל לא קשורה לתופעה הזו.

התופעה הזו נוצרת בגלל חיכוך הגוף על המושבים למשל, ויצירת הפרשי מתחים. העצה היא כפי שמישהו ציין כאן, שבתקופה בשנה שהאקלים מגביר את זה, אז להחזיק במשהו לפני שאתה שם את הרגל על הריצפה, ובמגע הרגל עם הריצפה זה גורם לפריקה בלי המכה המוכרת.

• תוכן חדש...