Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בצלחת בלימה (פוקוס 2012 2.0)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נראה לי הגיוני שאמורים לקרות דברים כאלה . מכון שטיפה ? באירופה הרכבים הללו נוסעים בקור מקפיא עם בלמים מים מאוד

בשלוליות עם גשם וגשם מעורב בשלג . הבלמים חייבים לעמוד בזה . במקרה הכי גרוע הם יקבלו עיוות בגלל החום בירידות ממושכות . אבל סדקים ?

בכל מקרה לא נראה לי שיחייבו אותך על התיקון , ואחרי הפירוק תבדוק את שם היצרן שלהם .

פורסם

הצלחת היא מקדימה או אחורה? אני שואל כי הצלחת היא לא כפולה ובדרך כלל צלחות כאלו מורכבות מאחור ולא מלפנים

רואים בבירור על צלחת חימום יתר ובכל מקרה אם הרפידות לא מקוריות והם עבדו על צלחות מקוריות אין מצב שיהיה פה אחריות

פורסם

SHAYY - מוסך 'חצר' זה בדיוק מה שזה. מוסך לא מורשה, של 'בן דוד'. כל מה שהוא עשה זה החלפת רפידות

(אני קונה את הרפידות והוא מחליף לי. יש לו ליפט מקצועי וכל הציוד הדרוש, הוא פשוט לא עובד מסודר).

אני חושש כי אני כבר 'מסומן' בגלל בלאי מוגזם לרפידות - זו הסיבה שאני מחליף עצמאית מדי פעם.

DAN-IDIN - מדובר בצלחת קדמית. עכשיו כשאתה אומר באמת מוזר שהיא לא כפולה, אולי זה רק לא נראה בצילום, אני אבדוק מחר.

הרפידות הן OEM של ATE, זהות למקוריות רק בלי הלוגו של פורד עליהן. אותו יצרן, אותו מק"ט, זהות לחלוטין.

אני אסע מחר בזהירות יתר עד העבודה, מרחק של 15 ק"מ. מאחר ומסתבר שאני נוסע ככה כבר שבועיים שלושה,

אני חושב שעוד 15 ק"מ זה לא מה שיהיה קריטי. אני אעדכן בהמשך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עדכון- קצין הרכב לקח את הרכב למוסך, שם כצפוי טענו שזה תוצאה של חום יתר מנהיגה אגרסיבית.

בעבר אמרו לי במוסך שיש רישום של תקלה במחשב לגבי חום יתר בבלמים (קרה בעבר). הפעם לא הייתה תקלה כזאת.

הוחלפו צלחות בלבד לפי בקשתי, בלי רפידות. נקווה שבזה נגמר הסיפור...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איזה מדרגה ? כמו שאמרתי הצלחות הוחלפו לפני כ-12K. הנה עוד זוית שצילמתי הבוקר, אין שום מדרגה.

IMG_2306.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני נוסע הרבה בכבישי הצפון, הרבה עליות, ירידות וסיבובים חדים. ואני נוהג מהר. אז זה שוחק בלמים וצמיגים..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתה בהחלט אחד החברים שאני הכי נהנה לקרוא את הדיווחים שלהם.

הנהיגה שלך יחסית תובענית והדיווחים שלך אמינים ומאוד אינפורמטיביים. בלי עיגולים ויפוי מציאות. נדיר למדי.

סוג הדיווחים שהכי עוזרים להבין מה צפוי לרוכש של רכב בשימושך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איזה מדרגה ? כמו שאמרתי הצלחות הוחלפו לפני כ-12K. הנה עוד זוית שצילמתי הבוקר, אין שום מדרגה.

אם הרכב ליסינג אז למה אתה מטפל במוסך השכונתי?

• תוכן חדש...