Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקבל ממכם דעות על רכישת mercedes c-class שנת 2008 עם 468,000 ק"מ ולהעביר אותה לפרטית, הרכב יד שניה.

הבחור רוצה עלייה 50 אלף ש"ח,

מה אתם אומרים שווה קנייה?

תודה מראש לעוזרים! :-D

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האוטו נוסע חזק הגעתי איתה בקלות ל130 קמ"ש

אתה צודק,האינדיקציה הכי טובה לבדיקת רכב זה האם הוא מגיע ל130 קמ"ש או לא.

Porsche 944 turbo

פורסם
אתה צודק,האינדיקציה הכי טובה לבדיקת רכב זה האם הוא מגיע ל130 קמ"ש או לא.

הרושם הראשוני שלי לגבי הרכב הוא שהוא נוסע חלק,

לגבי בדיקת מצב הרכב זה משהו אחר.

פורסם

אם זה תקציבך,הייתי מחפש מודל קצת יותר ישן (W203) לצורך העניין שהיה בעלות פרטית שמור ככל הניתן במקום לחפש הרפתקאות עם מונית ישנה,ואם כבר לקנות מודל חדש ומונית,אז מונית צעירה יותר בת שנתיים שלוש לכל היותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש המון אנשים שקונים מוניות עם קילומטראז'ים ענקיים ומרוצים מהרכישה שעשו. לדעתי אם הרכב מטופל ומתוחזק כנדרש וגם יעבור בדיקת מכון/מוסך ללא ליקויים משמעותיים אז הוא יעשה גם 1000000 קילומטרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מציע לך להתרחק מהאוטו מהר ..

המכס עליה בסביבות 14 אלף שקל

וחוץ מזה אם אתה לא רוצה לבלות במוסכים כל שני וחמישי עדיף שתמצא צורה לפני (w203)

מפרטי עם ק״מ סביר

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

הרכב עבר טיפול בחברה כגון- רפידות חדשות + ברקסים חדשים + החלפת שמנים ומסננים.

הבעלים של המונית טוען שפעם בשבוע הוא שוטף את הרכב בשטיפה ידנית,

האוטו נראה שמור ומטופל בלי שום המכות או החלפות פח למיינהם האוטו שמור ומקורי לחולטין, האוטו בלי צבע דהוי או פנסים דהויים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח אותה לבדיקה מקיפה במוסך מתמחה (לא מכיר להמליץ לך על מוסך כזה) ואם הרכב תקין תקנה ותהנה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני מכיר c class 06/05,מטופלת,לאחר שפוץ מנוע במרצדס,שעל פניו נראית לי שמורה.מדובר בc220ולא c200.אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

חבר'ה רק בבקשה אפשר המלצה על מכון בדיקה טוב, אני רוצה לסגור עם הבן אדם יום ראשון.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

חבר'ה רק בבקשה אפשר המלצה על מכון בדיקה טוב, אני רוצה לסגור עם הבן אדם יום ראשון.

תודה מראש לעוזרים!

• תוכן חדש...