Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינדיקציה שלך לרכב זה שטיפה ידנית + 130 קמ"ש.

בכל אופן בנס ציונה היה מכון שדווקא היה נחמד, דינמומטר אם אני לא טועה. גם נתן לי הנחה וגם דיבר איתי דוגרי ונתן המלצה אישית (לא לקנות + מצא מלא ליקויים שלא הייתי עובר טסט בכלל).

אישית, אם המונית כבר נחשבת כרכב פרטי, אולי הייתי שוקל את ההרפתקאה, רק קח חשבון שזה מרצדס, ומרצדס לא קונים כי זה זול, הטיפלים יקרים (TVZIPPER אני מניח יגיב בקרוב עם מידע יותר מאומת).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה חברים אני מחר ככל הנראה סוגר עם הבן אדם,

אני צריך תשובה סופית ממכם ללכת על זה כן או לא?

תודה מראש! :-D

פורסם
בבקשה חברים אני מחר ככל הנראה סוגר עם הבן אדם,

אני צריך תשובה סופית ממכם ללכת על זה כן או לא?

תודה מראש! :-D

כמו שאמרתי לא הייתי נכנס לזה,אם אתה נכנס לזה רק בגלל שאתה יכול לשים את ידך על C מ2008 וותר.רכב כזה קונים את הדוגמא השמורה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה.

לגבי הטיפולים שהנהג עשה,לא מרשים במיוחד,הדברים שהחליף הם בגדר בלאי זניח,מה בנוגע לגיר?,מערכת קירור?בולמים?מסרק הגה?

מערכות חשמליות?

אם אתה מתעקש בכל זאת,מרכז איילון בתל אביב הוא מוסך מתמחה מרצדס,אל תבזבז את זמנך בבדיקה במכון.

Porsche 944 turbo

פורסם

אותי לא מרתיע מונית של מרצדס עם חצי מיליון קילומטר. מדובר על רכבים מאוד מאוד אמינים ועמידים. אם טופל כראוי - מחיר מעולה.

היה לי מונית עם מעל חצי מיליון קילומטר: הרכב האמין ביותר שהיה לי אי פעם וגם החסכוני ביותר.

מרצדס C דיזל חסכונית מאוד, מנוע מוצלח מאוד. אם הרכב שמור לא רואה סיבה להמנע מקנייה.

כל מי שכותב נגד קילומטרז ושאר דברים: פשוט לא היה להם רכב כזה מעולם והם מתבססים על השארות על בסיס שיפוט של רכבים שהיו להם.

דגמי מונית של מרצדס הם HEAVY DUTY. רכב כזה מטופל בצורה טובה יחזיק גם מיליון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אותי לא מרתיע מונית של מרצדס עם חצי מיליון קילומטר. מדובר על רכבים מאוד מאוד אמינים ועמידים. אם טופל כראוי - מחיר מעולה.

היה לי מונית עם מעל חצי מיליון קילומטר: הרכב האמין ביותר שהיה לי אי פעם וגם החסכוני ביותר.

מרצדס C דיזל חסכונית מאוד, מנוע מוצלח מאוד. אם הרכב שמור לא רואה סיבה להמנע מקנייה.

כל מי שכותב נגד קילומטרז ושאר דברים: פשוט לא היה להם רכב כזה מעולם והם מתבססים על השארות על בסיס שיפוט של רכבים שהיו להם.

דגמי מונית של מרצדס הם HEAVY DUTY. רכב כזה מטופל בצורה טובה יחזיק גם מיליון.

אין מבין מבעל ניסיון!

תודה על העזרה, אני ינסה להוריד אותו במחיר ל45 אלף שקל +- ,

מחר עם הבדיקה תצא בהצלחה יהיה אפשר לברך.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

בהצלחה! חזור לעדכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
החלפת את הרכב?

אכן. :-)

הרכב הזה יחסית היה בבעלותי הרבה מאוד זמן. למרות זאת היה במצטבר הכי זול לאחזקה והכי אמין (אמינות מוחלטת).

פורסם

מרצדס C דיזל בת 6-7 זאת מכונית שאני בהחלט שוקל כאופציה לרכב שני (מה שיעמוד אצלנו על הפרק בעוד 1-2 שנים ולכן אני מתחיל את המחקר בעניין - ספציפית על C200CDI W204 מהשנתון המוקדם שלהן).

אני אשמח לעדכונים מצד ה-OP.

פורסם

חברים עידכון לקחתי את הרכב למכון בדיקה של חבר באזור פ״ת הרכב יצא פיקס הרכב במצב מצויין וטופל היטב הבוחן גם היה מופתע,

מחר אני יסגור את את הסיפור עם העברת בעלות והמכס.

פורסם
אכן. :-)

הרכב הזה יחסית היה בבעלותי הרבה מאוד זמן. למרות זאת היה במצטבר הכי זול לאחזקה והכי אמין (אמינות מוחלטת).

מה זה רכב קטן עם גג נפתח? אני בטוח שלא משהו סטנדרטי.

בהצלחה יאיר.

פורסם

הרכב הקטן לא כזה קטן. הגג באמת נפתח (בצניעות) והפעם באמת משהו שלא רואים כל יום: פחות מ15000 חתיכות בכל העולם. והן באמת חתיכות.

8)

אבל אני בשלב הזה לא חושף אותה.

פורסם
הרכב הקטן לא כזה קטן. הגג באמת נפתח (בצניעות) והפעם באמת משהו שלא רואים כל יום: פחות מ15000 חתיכות בכל העולם. והן באמת חתיכות.

8)

אבל אני בשלב הזה לא חושף אותה.

האם מדובר בW124 קבריו?.

Porsche 944 turbo

פורסם

חבר'ה, אני לא מגלה לכם מה זה. עמכם סליחה, אבל את הכלה אני לא חושף (לפחות עד סוף השיפוץ).

וזה לא קבריו, לא רודסטר ולא Wxyz.

• תוכן חדש...