Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol:

מבחינת צריכת דלק אתה בכיוון.

יאיר, מוניות מרצדס מיד ראשונה לרוב מאוד שמורות ומטופלות. זה רכב מוצלח מאוד. כך שתוצאות הבדיקה לא מפתיעות.

תתחדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אכן. :-)

הרכב הזה יחסית היה בבעלותי הרבה מאוד זמן. למרות זאת היה במצטבר הכי זול לאחזקה והכי אמין (אמינות מוחלטת).

אני חושב שלמען ההגינות כדאי שתציין כמה קילומטרים עברת עם הרכב.

מהכרות איתך דרך הפורום אני מעריך שעברת יחסית מעט מאוד, משהו כמו 5000 ק"מ בשנה או פחות. ואם נניח החזקת ברכב שנתיים ולא היו תקלות - זה לא מדד לשום דבר. זה מה שמונית עושה בחודש - חודשיים.

לא הייתי בטוח שאני צריך לכתוב את התגובה הזו, אבל בכל זאת - אני חושב שמי שבא להתייץ כאן צריך לקבל את כל התמונה.

בכל מקרה, אם טעיתי, מתנצל מראוש.

פורסם

עברתי עם הרכב כ15000קמ שכללו נסיעות ארוכות ופקקים בשיא הקיץ.

הרכב הפגין התנהגות ראויה לשבח. מזגן קירר מעולה, מערכת עזר של בלימה בפקקים עזרה לי מאוד.

בפרק זמן כזה אם היו בעיות, הן היו מופיעות בזמן הכי פחות נוח. ולא היו בעיות בכלל. היה ברור לי שלרכב הזה לא תיהיה בעיה להכפיל את האודומטר שלו.

אם לרכב יש בעיות, מי שמיומן מרגיש את זה ויכול לדעת מתי כל דבר פחות או יותר ילך. אני הרגשתי חוסן מלא מבחינה טכנית כי הכל תפקד ואני בטוח מתפקד גם היום כמו חדש.

זה היה רכב יחיד מכל אלו שהיו לי שלא הייתה לי תוכנית למקצה שיפורים.

מקווה שעזרתי והבהרתי את עמדתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פותח השרשור, אני מקווה שלא קנית את הרכב.

זה לא שהרכב לא טוב, אבל במחיר הזה ניתן בקלות לרכוש מכונית יד ראשונה מנהג מונית יחיד ועם קילומטרז' נמוך יותר. החיפזון שלך מיותר. השוק מוצף במכוניות האלה ויש ממה לבחור. לאן אתה ממהר?

פורסם

סתם מהתעניינות (ואני יודע שזה תלוי בהיסטוריה של הנהג וגילו וכו') כמה צריך לעלות ביטוח לרכב שכזה? בסביבות ביטוח למשפחתית חדשה סטדנטית או יותר/פחות?

פורסם

חבר'ה מצטער על ההקפצה,

שחררתי את הרכב מהמכס החליפו לי את המספר לוחית רישוי והחתמות על כל הטפסים,

עכשיו האוטו עשה קרוב ל- 500,000 ק"מ, ואני רוצה לעשות אוברול על כל המנוע פירוק המנוע והגיר ולעשות טיפול גדול למנוע והגיר, לאיזה מקום אתם ממליצים לי ללכת וכמובן אני צריך מישהו שיוכל להארגן לי את החלקים מחול יש אחד כזה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

קודם כל תתחדש.

אל תתרגש מחצי מיליון, זה מרצדס. אל תמהר לעשות אוברול. יש בעיה מסויימת עם המנוע שאתה רוצה לשפץ אותו?

אני יכול להמליץ על מוסך מדהים ברמה מאוד גבוהה באיזור הצפון. מאיפה אתה בארץ?

פורסם

למה לך להכנס לשיפוץ מנוע ?

מנוע או תיבת הילוכים לא משפצים "סתם".

פשוט סע במכונית ותהנה.

אני מאד אוהב את עיצובה של ה W204 ואת התנהגות הכביש שלה, הרבה פחות את תנוחת הנהיגה המוזרה משהו ונוחות הנסיעה הבינונית בעיר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עכשיו האוטו עשה קרוב ל- 500,000 ק"מ, ואני רוצה לעשות אוברול על כל המנוע פירוק המנוע והגיר ולעשות טיפול גדול למנוע והגיר, לאיזה מקום אתם ממליצים לי ללכת וכמובן אני צריך מישהו שיוכל להארגן לי את החלקים מחול יש אחד כזה?

אתה לא רציני, נכון?

איזה אובראול?

המנוע עובד - תסע. הוא באמת יכול להחזיק עוד כמה מאות אלפי ק"מ.

גיר כנ"ל - אם תקין - אל תגע.

תעשה טיפול שמנים ונוזלים וזהו ותחליף את החלקים הלא תקינים באמת.

לא מפרקים מנועים במצב תקין.

פורסם

מנוע שיפצת כבר שאתה ממהר להתקין קיט?

יש כל מיני חברות שמייצרות קיטים יפים עבור W204. יש מלא באיביי ויש חברות שמתמחות בקיטים שכוללים פגושים, חצאיות.

דוגמא: http://www.carwear.com.au/~carwear/new/index.php/mercedes-w204-c-class-c63-amg-style-body-kit.html

• תוכן חדש...