Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS בלי אינטרנט

avigaldor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IGO עובדת ללא אינטרנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכי פשוט אם יש לך אנדרואיד, בגוגל אתה יכול לשמור כול מפה כמה שתרצה ובקלות, אבל סתם לדוגמא מפה של פריז תיקח לך כ 100 מגה איחסון.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
הכי פשוט אם יש לך אנדרואיד, בגוגל אתה יכול לשמור כול מפה כמה שתרצה ובקלות, אבל סתם לדוגמא מפה של פריז תיקח לך כ 100 מגה איחסון.

לא תמיד עובד, בבלגיה לדוגמה היו הרבה פעמים שלא הייתה קליטת GPS, וזה עוד בבריסל במרכז כאשר המפה הייתה שמורה.

בשניה שהתחברתי לאינטרנט הוא זיהה מיקום, מה שכן, זה היה בערך 50-50, לעיתים עבד ולעיתים לא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לא תמיד עובד, בבלגיה לדוגמה היו הרבה פעמים שלא הייתה קליטת GPS, וזה עוד בבריסל במרכז כאשר המפה הייתה שמורה.

בשניה שהתחברתי לאינטרנט הוא זיהה מיקום, מה שכן, זה היה בערך 50-50, לעיתים עבד ולעיתים לא.

אז תבדוק את המכשיר שלך כי אין קשר בין גיפיאס לאינטרנט.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

איך עושים את זה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
איך עושים את זה?

תרחף למיקום שאתה מעוניין לשמור(תדאג שהשורת החיפוש למעלה ריקה), אחרי שתגיע למקום תלחץ על השורת החיפוש ואז יפתח לך תפריט חיפוש - רד למטה עד הסוף עד שתראה כתוב בכחול שמירת מפה במצב לא מקוון.

מר Rakuel, הלכתי לבדוק עם גלקסי 2 ו-4, הכול תקין ומתחבר בשניה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

תנסה לראות כמה זמן מקבלים נעילה שאין חיבור סלולרי ואין שום רשת WIFI בסביבה.

אחרי זה תנסה אותו הדבר בחו"ל - זמן נעילה עלול להיות דקות.

לנסיעה שלי לקנדה (כולל נהיגה באלפי ק"מ ללא כל כיסוי סלולרי) לקחתי איתי GPS בלוטות' חיצוני קטן שננעל על מיקום בכל מקום בשניות (HOLUX שעלה 45 דולר ב-EBAY). אולם בסופו של דבר הוא היה ללא שימוש - כי במכונית כבר הייתה מערכת ניווט.

וכאן אני מגיע לנקודת הסיכום - היום ביותר ויותר מכוניות השכרה יש מערכות ניווט מובנות, יכול להיות שגם ברכב שאתה תשכור יש או לחילופין ברכב מקטגוריה גבוה יותר שיעלה לך עוד כמה דולרים ליום.

המערכות האלו עובדות בכל מקום, נוחות יותר לתפעול ובוודאי בטיחותיות יותר בזמן נהיגה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, שמירה של מפות בגוגל מפס, מאפשרת שימוש סטטי (כמו מפה על ניר).

כלומר, ללא חיבור אינטרנט, אי אפשר לחפש ואי אפשר לקבל הוראות ניווט.

לפני שבועיים נסעתי לגאורגיה והשתמשתי בתוכנת ניווט אופליין שנקראת OsmAnd:

https : //play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand

בגירסה החינמית אפשר להוריד עד 10 מפות ללא תשלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מר Rakuel, הלכתי לבדוק עם גלקסי 2 ו-4, הכול תקין ומתחבר בשניה.

כאמור מדובר בנעילה ראשונית.

כשאתה טס לחו"ל והGPS מתעורר רחוק מאוד מהמקום האחרון שבו הוא פעל, יקח לו זמן רב למצוא מיקום ראשוני.

מומלץ להפעיל אותו פעם ראשונה עם אינטרנט (WIFI או 3G), כדי להינעל.

אח"כ לא צריכה להיות בעיה לנווט, ללא אינטרנט.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ועכשיו לשאלה היותר מעניינת, למה בחלק מהכבישים הצמודים לכנרת מאבדים לרוב את הנעילה?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...