Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת תא מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי סיאט מיי, והקטע הוא שאני נכנס לחניון כדי שהשומר יוכל לפתוח את התא מטען צריך לפתוח את הדלת של הנהג(זה רכב ידני אז אין פארקינג)

מישהוא יודע איך אפשר לפתוח את התא מטען בלי לפתוח את הדלת של הנהג?

פורסם

היה לי את אותו דבר בפאביה (שהייתה אוט')

הטיעון הרישמי היה "זה פיצ'ר בטיחותי".

בצ'מפיון אמרו שככה זה ותתמודד.

החלטתי שלא שווה לטרוח למצוא מעקף.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לפחות אצלי, בגולף ידנית, פשוט לוחצים על כפתור הנעילה המרכזית למצב פתיחה, אפילו שפתוח, ואז המנעול של הדלת האחורית נפתח.

לא צריך לפתוח דלת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצלי בפוקוס זה גם ככה וזה די מציק.

למרות שלאחרונה השומרים בכניסה לחניון פותחים קודם את הדלת של המושב האחורי ומעיפים מבט, וככה הם פותרים את הבעיה בעצמם.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
שלום לכולם!

יש לי סיאט מיי, והקטע הוא שאני נכנס לחניון כדי שהשומר יוכל לפתוח את התא מטען צריך לפתוח את הדלת של הנהג(זה רכב ידני אז אין פארקינג)

מישהוא יודע איך אפשר לפתוח את התא מטען בלי לפתוח את הדלת של הנהג?

גם אני לא הבנתי מה הקשר לידני ולפארקינג, אלה אם כן אתה פותח את הדלת עם הרגל.

יש בעיה ללחוץ על דוושת הבלם, להושיט יד לידית הדלת לפתוח ומיד לטרוק אותה חזרה?

אם אתה רוצה לשמוע על בעיה, אז בסיאט איביזה שנת 1994, הייתי חייב לכבות מנוע לרדת מהרכב ולפתוח את דלת תא המטען עם המפתח, לחזור לאוטו ולהניע... זה כבר נקרא טירחה.

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע על בעיה, אז בסיאט איביזה שנת 1994, הייתי חייב לכבות מנוע לרדת מהרכב ולפתוח את דלת תא המטען עם המפתח, לחזור לאוטו ולהניע... זה כבר נקרא טירחה.

חח, גם לי זה קרה בטווינגו כשהנעילה המרכזית לא עבדה טוב ולא הצליחה לפתוח לי את הבגא'ז והוא נשאר נעול בנסיעה. ממש לא נעים.

• תוכן חדש...