Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיפור, כבר פעם שניה אצלי, פעם שעברה שברו מראת צד ולא השאירו פרטים.

במהלך העבודה, יצאתי החוצה לבדוק את שלום הרכב, האזור הוא חניית "עובדים" ופריקת משאיות.

הופתעתי לגלות מכה חזקה בצד הנהג. ממה שלא הופתעתי זה שלא השאירו פרטים.

נו בטח למה להשאיר?! בעיה שלו!:x

בעזרת מצלמות האבטחה של האזור הצלחנו למצוא את האשמה. וידאו מרתיח!

הנהגת אותרה בהצלחה. טענה שמיהרה לקחת את הילדים, ושבעלה יספיק עבודה.:x :x :x

איך הייתם פועלים?

מגישים תלונה במשטרה? סוגרים עם הנהגת באופן פרטי ושוכחים מיזה? פונים לחברת הביטוח ושהם ישברו איתה את הראש?

כמו כן אשמח אם תעמדו את עלות התיקון. היא מוכנה לשלם עד 500 ש"ח(בפני עצמו התנאי הזה(במצב הנוכחי) נשמע לי מגוחח)

תמונה 1.JPG

תמונה 2.jpg

תמונה 4.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מרתיח אותי לראות דבר כזה! למה לעזאזל יש מראות אם הן לא מסתכלות בהם? לא גם שלוקח לה שעה לצאת מהחניה. אני לא חושב ש500 ש"ח יספיקו כדי לתקן את הנזק. לא הייתי מפעיל ביטוח חבל על העבר הביטוחי שלך. הייתי מציעה ללכת לשמאי שיעריך את הנזק ואז תתן לה חשבון אם היא לא משלמת אז תביעה בבית משפט.

פורסם

אתה הולך לפחח שיבדוק את הנזק ויתן הצעת מחיר. אתה מציג לבחורה את הצעת המחיר, מוכנה לשלם? אחלה, הסיפור נגמר. לא מוכנה לשלם,? אתה אומר לה שאתה לא מעוניין לערב ביטוח ומשטרה אבל היא לא משאירה לך ברירה.

פורסם

קודם כל באמת מעצבן לראות איך אנשים דופקים רכבים של אחרים, לא ממצמצים בכלל, וממשיכים לדרכם.

1. בתחילת הסרטון לא נראה בכלל כי הבחורה ממהרת, היא הלכה בניחותה לרכבה והתעכבה מעט בתוך הרכב עד שהתחילה לזוז (ןלגרום נזק לרכושם של אחרים).

2. אתה חונה בנתיב הנסיעה, כן חניה לא חניה זה לא משנה. שים לב שהדרך היא דו סטרית- נתיב לכל כיוון כאשר אתה חוסם נתיב נסיעה אחד. מה היה קורה אילו שני רכבים היו מגיעים במקביל? אחד היה נאלץ להתקע מאחורי רכבך עד שהרכב מהנתיב הנגדי יעבור , ואז רק "לעקוף" את הרכב החונה בצד ומפריע לזרימת התנועה (הרכב שלך).

או

להצמד מאוד לרכב שלך ואז להסתכן בלתלוש/לשבור את מראת הנהנג, מה שכבר קרה לך. (אם זה קרה לך כשחנית באותה צורה כנראה שזה מזה).

3. היא נהגת גרועה ברמות בלתי ניתנות לתיאור. לא הייתי נותן לה לעלות לי לרכב גם לא בתור טרמפיסטית מרוב שהיא גרועה היא עלולה לגרום נזק לרכב רק מלשבת בו! אני כל הזמן תוהה איך לעזאזל טסטר העביר אנשים כאלו?!

4. 500 ₪ מקסימום? לא מספיק ברחה מהמקום וגם יש לה תנאים? חחח אני הייתי עושה לה חיים קשים כמה שאפשר במסגרת החוק כמובן.

בהצלחה, ושלא נדע מדברים כאלה!

פורסם

מכיוון שיש כאן בעיה, ואני משערת שתשלום תיקון הנזק יעבור את ה 500 ש"ח,

יש לידע את הביטוח, (מקיף יש?).

להתלונן בצורה מסודרת במשטרה,

לאסוף כל דבר שיכל להועיל כראיה בבית משפט.

להגיש תלונה בבית המשפט לתביעות קטנות במידה ואינה מוכנה לשלם את הנזק כפי שהמוסך מעריך.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמע, אין ספק שהיא אשמה, אבל אני גם חייב להגיד שקצת מגיע לך.

אני לא אוהב את אלו שמוצאים לעצמם כל מיני חניות באופסייד,אלכסון, או 'פריקה של משאיות שהיא בעצם נתיב נסיעה וגם שביל לגמלים'.

זה שבאמצע יום עבודה אתה היחיד שחונה שם לא מדליק לך נורה אדומה?

פורסם

איך שראיתי את הסרטון וראיתי איפה אתה חונה הבנתי שזה די מתבקש שיפגעו בך.

במקום להפחית סיכון לנזק הלכת וחנית במקום שמגדיל אותו - גם אתה תרמת לקרות התאונה הזו.

פורסם

היות וסיפרו לי על המצב הכלכלי של המשפחה שלה, זה גורם לי לאי נוחות להגיש תביעה ולהוציא מהם כסף מיותר לשווא. אני מעוניין לתקן את הרכב כפי שהיה קודם במינימום הוצאות(בשבילהם).

בהקשר לצורה שבה חניתי, נראה ממש בודד באותה שעה, אולם בשעה אחרת, לפחות 5 מכוניות מאחורי וגם מלפני.

למרות שיש חץ בכיוון הנסיעה שהרכב שלי עמד, יש בהמשך(200m) כביש כורכר לא סלול

העניין המרכזי פה הוא הפגיעה והבריחה.

ניגשתי למוסך פחחות מוכר, המחיר היה כ 1200₪.(החלפת דלת צביעה וכו׳)

חבר הציעה להחליף דלת מפירוק, העלות 500₪. מיותר לציין שהמחיר בהתאם לאזור הגאוגרפי שבו נמצא המוסך.

בספק אם תהיה אחריות או קבלה על התיקון.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
היות וסיפרו לי על המצב הכלכלי של המשפחה שלה, זה גורם לי לאי נוחות להגיש תביעה ולהוציא מהם כסף מיותר לשווא..

אל תדרוש מעל מה שצריך.

הערכת מחיר של תיקון ודרישת תשלום.

אתה לא עושה זאת כדי לקחת כסף נוסף עבורך, הכסף מיועד לתיקון, על הנזק שנעשה לרכבך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תאמת חח שכנעת אותי להתקין מצלמה

בקשר לבעיות בפח, אני לא יודע אם מותר לפרסם מוצרים אבל זה לטובה אז זה גאד'גט יש אומרים שהוא מוצלח

לתיקון בעיות פח בזול אולי זה יעזור לך תנסה

תחפש בגוגל "קניה pops a dent" ותצפה בסרטון

באתר ultraprice זה יוצא זול

ואגב הצורה שבה חנית פשוט הזויה

פורסם

מה נסגר איתה? יכולתי לצאת שם בבטחה עם סילבראדו בלי להיות קרוב אלייך אפילו.

רק על האופן שבו היא פגעה בך ואפילו לא יצאה לבדוק את הנזק הייתי אומר לה שאני הולך להתלונן על פגע וברח ושיש בידי צילומים, תראה אותה מדברת ידיש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...