Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבהיר לה בעדינות שאם לא תסכים לשלם את עלות התיקון (עלות התיקון בלבד, זה לא שאתה עושה עליה קופה), אתה תיאלץ להגיש תלונה במשטרה ולתבוע אותה. כמו כן, תסביר לי שלא רק שיש לך ראיות חותכות, במשפט אתה גם תדרוש אובדן ימי עבודה+רכב חלופי+שכ"ט של שמאי+זמן ודלק שלה. מה שיעלה לה במקום 1200 שקלים 2500 שקלים. כמובן שמיותר לציין שהיא תפסיד אותם. כמובן שכל שיחה צריכה להיות מוקלטת. בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היות וסיפרו לי על המצב הכלכלי של המשפחה שלה, זה גורם לי לאי נוחות להגיש תביעה ולהוציא מהם כסף מיותר לשווא. אני מעוניין לתקן את הרכב כפי שהיה קודם במינימום

העניין המרכזי פה הוא הפגיעה והבריחה. ל.

בדיוק, זה העניין המרכזי וחארות כאלה צריכים להיענש. עם כל הצער שקשה לה כלכלית זו לא סיבה להתנהגות הזו, להיפך כאחת שקשה לה היא אמורה להעריך ולכבד רכושם הפרטי של אחרים מתוך הבנה שכסף לא גדל על העצים . מצטער , זה לא תירוץ. במקרה יש לך הקלטה ובמקרה מצאת אותה, יכולת גם שלא למצוא אותה באותה מידה כמו שקורה לרבים אחרים, לך שיחק הפעם המזל.

את הרחמים שמור למקרים מתאימים, לדוגמא, אם היתה טורחת להשאיר פרטים, רק על היושרה הזו הייתי חושב כמוך. קיחס על אנשים כמוה ענייה ככל שתהיה.

פורסם

אתה חוסם נתיב נסיעה.

אתה מפריע לרכבים לצאת מהחנייה בזווית נוחה.

לא כולם יודעים לתמרן כמו שאתה מצפה ואם אין לך טיפת ביקורת עצמית על המקרה הזה, אמורה להיות לך.

השעה בהקלטה היא 2 בצהריים, לא "סוף יום עבודה" ומה גם שהמגרש מלא.

משאיות שעוצרות כדי לפרוק סחורה לא הופכות את המקום לחניה.

יש לך רשלנות תורמת, ונדמה לי שאתה יודע את זה אם אתה יוצא לבדוק את שלום רכבך באופן שרירותי מהמשרד שלך.

פורסם

אני לא יודע מה יותר מרגיז, זה שהיא פגעה בך וברחה,

או זה שהיא פגעה בך והיא אפילו לא יצאה מהרכב לראות מה קרה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יש עידכון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך ממש מזל שעליתה על זה בצילום של החנות מימול זה דבר אחד.

דבר שני זה כאילו בא לי להגיד לך כזה, מגיע לך, מה אתה חונה שם את האוטו, יש חניה מסודרת ודווקא אתה מחליט להחנות שם?

כמו שאמרו זה לא מקום חניה בכלל, וזה חוק מרפי, אולי לא רציתה שיהיה על האוטו שלך פתיחת דלתות אבל הינה דווקא במקום הזה דפקו לך את האוטו.

500 שקל היא רוצה לשלם? תדחוף לה אותם לפנים, תפעיל את הביטוח שלה ושיסדרו לך את הדלת כמו שצריך, היא כבר תדפק מיזה שהפעלתה לה את הביטוח, וזה נזק הרבה יותר יקר מ 500 שקל, אתה אפילו לא צריך לשאול אותה, תפעיל ישר ביטוח שלה.

מישהו נכנס בי פעם ברוורס, היה לי מכה מאוד קטנה על הטמבון, אבל עדיין הייתה מכה, רציתי להפעיל ביטוח של הבנאדם, הוא העדיף לשלם לי 1000 שקל! זה המחיר שאמרתי לו שעולה התיקון בהונדה, הוא העדיף לשלם לי ולסגור עניין.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
יש לך ממש מזל שעליתה על זה בצילום של החנות מימול זה דבר אחד.

דבר שני זה כאילו בא לי להגיד לך כזה, מגיע לך, מה אתה חונה שם את האוטו, יש חניה מסודרת ודווקא אתה מחליט להחנות שם?

כמו שאמרו זה לא מקום חניה בכלל, וזה חוק מרפי, אולי לא רציתה שיהיה על האוטו שלך פתיחת דלתות אבל הינה דווקא במקום הזה דפקו לך את האוטו.

500 שקל היא רוצה לשלם? תדחוף לה אותם לפנים, תפעיל את הביטוח שלה ושיסדרו לך את הדלת כמו שצריך, היא כבר תדפק מיזה שהפעלתה לה את הביטוח, וזה נזק הרבה יותר יקר מ 500 שקל, אתה אפילו לא צריך לשאול אותה, תפעיל ישר ביטוח שלה.

מישהו נכנס בי פעם ברוורס, היה לי מכה מאוד קטנה על הטמבון, אבל עדיין הייתה מכה, רציתי להפעיל ביטוח של הבנאדם, הוא העדיף לשלם לי 1000 שקל! זה המחיר שאמרתי לו שעולה התיקון בהונדה, הוא העדיף לשלם לי ולסגור עניין.

בגלל אנשים כמוך, יש אנשים שפוגעים ובורחים.

על פגיעה קטנטנה לקחת 1000 שקל לבנאדם?

ל

אל תפעיל ביטוח. תדבר איתה תנסה להגיע ל"הסכם", שאפילו היא תבחר מוסך לתיקון.

פורסם

שמעתי בעצת החבר והחלפתי דלת מפירוק ללא צביעה, לא חדשה אבל בסדר. עלות של 600₪.

נעדכן את הפגועת ולאחר מכן פה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
בגלל אנשים כמוך, יש אנשים שפוגעים ובורחים.

על פגיעה קטנטנה לקחת 1000 שקל לבנאדם?

ל

כן שמע הבחור סרב להביא לי את פרטי הביטוח, אולי לא היה לו ביטוח בתוקף לא יודע מה, הוא אמר כל הזמן לא צריך ביטוח, שאת הפרטים הוא חייב לתת לי בלי שום קשר.

הצעתי לו ככה או שאני מפעיל את הביטוח שלו שיסדרו לי את המכה וזה אומר להביא שמאי שיעריך את הנזק והכל.

או שהוא משלם לי על המכה לפי מה שביררתי על תיקון של זה בחברת הונדה, הוא העדיף לשלם לי במזומן.

אין מה לעשות שמישהו אשם אז הוא צריך לשלם ואני לא חייב להיות נחמד ולתת לו ללכת, יש פגיע יש נזק לא ניראה לי שזה צריך לעבור כאילו כלום לא קרה, במיוחד שאני דואג כל הזמן שהרכב שלי יראה טיפ טופ

פורסם

שאפילו היא תבחר מוסך לתיקון? מה עוד? אולי גם הוא ישלם לה על זה שהוא פנה אליה?

הבחורה נכנסה באוטו והמשיכה כאילו כלום לא קרה, לא צריך לעשות לה שום הנחות.

• תוכן חדש...