Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התערבות על צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאן הגזמת,

בטיול לצפון שעשיתי לפני חצי שנה עם אקסנט ידנית 1998 הוצאתי 1/14.2.

אני מאמין שבימיה הטובים היא היתה עושה גם 1/15 אך רחוק מ1/20 כפי שחברנו רוצה.

אתה לא מודד טוב.

אין מצב, גם מנוע ישן, גם טכנולוגיה מלפניי יותר משתי עשורים (שתי שסתומים לציל').

מניסיון רכב חדש עם מנוע 16v 1.4 ידני, מוציא 1\15 בבינעירוני לא הכי חסכוני שיש, ככה שאני מהמר שהרכב שלך מוציא 1\12 בנסיעה רגועה בבינעירוני!

גילוי נאות, ההתערבות כבר נערכה, ורק רציתי לראות מה תהינה התגובות... אגב, תודה על התמיכה...

גילוי נאות(2)- הפסדתי בהתערבות. אבל לא בכזה הרבה... הוצאתי 10.3 ליטר. חבל, כי הייתי אמור להגיע לטכניון וניסיתי להיכנס משער נשר ולא נתנו לי... הייתי צריך ליסוע לנו"ש, אז יכול להיות שזה היה הקש..

הנסיעה נערכה ללא מזגן, במהירות קבועה של 95, בכבישים מאוד נוחים, ללא פקקים אבל עם כמה האצות לא מכבדות ברמזורים..

אבל עדיין אני שמח שעשיתי את ההתערבות כי זה לימד אותי שצורת הנהיגה מאוד משפיעה על הדלק- מאוטו שלוקח 1:12 +- הוצאתי 1:20, למרות שאני (לפחות משתדל) לא נהג אגרסיבי, עדיין קצת יותר זהירות והכיס פחות יכאיב...

נראלי אתם מודדים בירידה.

תקשיב, אין מצב שבעולם שירדת מ1\12 ל1\20, לא מאמין לזה.

גם אם לפני זה שחטת את הרכב כל הדרך בפול גז, ולאחר מכן נסעת הכי סבלני והכי רגוע שיש, אתה לא תגיע להבדל כזה!

פורסם

רק לי זה נשמע כמו משלוח סמים ?:lol: "חוזר עם 4 מזוודות".

ולעניננו, לדעתי אין סיכוי לעשות את הדרך הנ''ל ב10 ליטר, עם הרכב הנ''ל יותר לכיוון ה16-18 ליטר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני דווקא לא פוסל את הממצאים.

חשבתי יותר בכיוון של 1:17 אבל לא מופתע.

לפני הרבה שנים היתה לי פיג'ו 309 עם מנוע 1.3 ליטר (מודל 87' - השם יקום דמה).

בנסיעות מהרצליה למעלות וחזרה היא היתה צורכת כ 1:16 כשהתאמצתי להוציא ממנה חסכון.

כשלא התאמצתי היא היתה עושה 1:14 מחוץ לעיר.

קצת נותן פרספקטיבה על טרנד החסכון ששוטף אותנו.

רוצים לחסוך בדלק - שנו את סגנון הנהיגה.

תחשבו שיש ביצה (לא מבושלת) בין כף הרגל שלכם לדוושת התאוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל- לא ביקשתי מאף אחד להאמין.. חשוב לך לבדוק- תנסה בתנאים דומים בעצמך, אני בטוח שבנסיעה שהיא 95% בין עירונית כל רכב יכול להפחית את כמות הדלק שלו 30-40% בנסיעה נכונה.

פורסם
אני דווקא לא פוסל את הממצאים.

חשבתי יותר בכיוון של 1:17 אבל לא מופתע.

לפני הרבה שנים היתה לי פיג'ו 309 עם מנוע 1.3 ליטר (מודל 87' - השם יקום דמה).

בנסיעות מהרצליה למעלות וחזרה היא היתה צורכת כ 1:16 כשהתאמצתי להוציא ממנה חסכון.

כשלא התאמצתי היא היתה עושה 1:14 מחוץ לעיר.

קצת נותן פרספקטיבה על טרנד החסכון ששוטף אותנו.

רוצים לחסוך בדלק - שנו את סגנון הנהיגה.

תחשבו שיש ביצה (לא מבושלת) בין כף הרגל שלכם לדוושת התאוצה.

זה כבר הגיוני.

יאמר לזכות הצרפתיות, הם חסכוניות, אם לא הכי חסכוניות ואיכותיות מבחינת מנועים. (אני מדבר עד שנות ה2000, לא על כל הדרק שנכנס בשנים האחרונות).

גם בפיג'ו שהייתה לי, הייתה עושה ברוב של בינעירוני (כביש 6) על 130 קמש קבוע, מעל ל600 ק"מ על 50 ליטר (1/12-13) כאשר הרכב מלא והמזגן פועל, מנוע 1.8, ואלו נתונים טובים מאוד ביחס לגודל של הרכב)

• תוכן חדש...