Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלם יד אצלי כרגע עולה המון - משהו כמו 50-60 מעלות ממצב אופקי אם אני מושך חזק.

אני רוצה להדק אותו, אבל איך אני יודע שאני לא מהדק יותר מדי ומגיע למצב שגם כשהוא למטה הבלמים יתחככו טיפה ?

אני בוודאות לא אדע להבחין בזה - אם אני נוסע עם 2 "קליקים" של משיכה אני לא יכול להבחין בזה בעצמי. יש שיטה?

פורסם
הבלם יד אצלי כרגע עולה המון - משהו כמו 50-60 מעלות ממצב אופקי אם אני מושך חזק.

אני רוצה להדק אותו, אבל איך אני יודע שאני לא מהדק יותר מדי ומגיע למצב שגם כשהוא למטה הבלמים יתחככו טיפה ?

אני בוודאות לא אדע להבחין בזה - אם אני נוסע עם 2 "קליקים" של משיכה אני לא יכול להבחין בזה בעצמי. יש שיטה?

צריך לכוון את הרגולאז של בלמים מאחורה בכלל לבדוק את המצב הרגולאז ולהשתדל לא לכוון בלם יד על ידי מתיחה של הכבל

פורסם

אני מצטרף לתשובה המקצועית שמעליי.

בכל מקרה, באיזה רכב ודגם מדובר? יש רכבים שנורמלי שהמרחק מתיחה גדול.

בכל מקרה, אם אתה תחשוב "לצאת חכם" ולמתוח בכל זאת מהכבל, אתה רק תשבש את התיפקוד של הבלם יד.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אוקיי קראתי שלרכב יש מנגנון כיוונון עצמי... אז למי שמתעניין השיטה שקראתי, לנסוע ברוורס עם בלם יד חצי למעלה, ואז לבלום חזק עם הבלם הראשי בלי לתת לABS להכנס לפעולה.

הסיבה שעושים את זה ברוורס - בנסיעה קדימה רוב הבלימה מקדימה, בנסיעה אחורה הרוב מאחורה. ניסיתי כמה פעמים אבל במהירות די נמוכה וזה בהחלט עזר ! רק שיש לי עכשיו סחרחורת ובחילה. :x

אני חושב שכדאי לעשות את זה לפחות אחת לשנה בכללי? אני מאמין שזה מאזן בין הבלימה אחורה קדימה בשימוש בבלם הראשי ולהוריד בלאי וחימום על הדיסקים הקדמיים במקרה שהאחוריים לא מתוחים ולא עושים הרבה.

שאלה אחרת, ניסיתי לעשות את זה גם רק עם הבלם יד (ורק עם הראשי - לנסות את כל הווריאציות). שמתי לב שהוא לא מצליח לנעול את הגלגלים אפילו כשהרמתי עד הסוף וזה עוד במהירות נמוכה. בנסיעה קדימה הוא נועל (אבל בכוח), בנסיעה אחורה אין סיכוי לנעול איתו.

זה תקין? או שמראה שהתופים גמורים ?

• תוכן חדש...