Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הוצעה לי יונדאי i10, מודל 2011, במחיר אטרקטיבי (37,500) מסוחר מכוניות בשם שאול יחזקאל. יש לו חברת השכרה/ליסינג בקיבוץ גלויות 2 (take car lease) ובגלל שהוא קונה רכבים מחברות השכרה (במקרה הנ"ל הרץ) ואינו צריך להחזיק צי של עובדים כמו באלבר/אלדן וכיוב' הוא יכול להציע מחירים יותר זולים.

מישהו קנה ממנו בעבר? ידוע משהו על האיש והחברה take-car-lease?

המכונית פורסמה ביד 2 כפרטית ועם 57.000 ק"מ (כשבפועל היא עם 70.000) ומס' הנייד לא בדיוק אותו מס' שלו.

מה יכול להיות הקאצ' פה? ממה להיזהר?

מחכה לעזרה, אבנר

פורסם

תניח שהסוחר לא יודע כלום על הרכב וכל מה שהוא מספר לך זה Wishful thinking.

בדוק את הרכב במכון בדיקה לבחירתך (עדיף רחוק מהמגרש)

אם מצב הרכב סביר ע"פ הבדיקה - קנה את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא נדלקות לך נורות אדומות?

הרכב נרשם כפרטי עם 57 אלף ק"מ כשבפועל הוא רכב מהשכרה ו70 אלף ק"מ.

זה מוכר שקרן. אני לא הייתי קונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היום הוצעה לי יונדאי i10, מודל 2011, במחיר אטרקטיבי (37,500) מסוחר מכוניות בשם שאול יחזקאל. יש לו חברת השכרה/ליסינג בקיבוץ גלויות 2 (take car lease) ובגלל שהוא קונה רכבים מחברות השכרה (במקרה הנ"ל הרץ) ואינו צריך להחזיק צי של עובדים כמו באלבר/אלדן וכיוב' הוא יכול להציע מחירים יותר זולים.

מישהו קנה ממנו בעבר? ידוע משהו על האיש והחברה take-car-lease?

המכונית פורסמה ביד 2 כפרטית ועם 57.000 ק"מ (כשבפועל היא עם 70.000) ומס' הנייד לא בדיוק אותו מס' שלו.

מה יכול להיות הקאצ' פה? ממה להיזהר?

מחכה לעזרה, אבנר

בולשיט.

למה להרץ למכור לשאול יחזקאל את הרכב ב-X ש"ח כשהיא יכולה למכור בעצמה ב-X+5,000 ש"ח ולהרוויח יותר? הרי צי העובדים בהרץ הוא אותו צי העובדים, עם ובלי ה-i10 המסכנה הזאת. זה לא שעכשיו שכרו עשרה עובדים במיוחד בשביל למכור את ה-i10 הזאת, הם כבר שם, עובדים.

ממה להיזהר? המחיר נמוך מידי, נמוך מאוד. במצב הזה הכל חשוד לדעתי, צריך לבדוק את הרכב בשבע עיניים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Tzvika-Pick אני חולק עליך.

מהיכרות די טובה של שוק הסחר בכלי רכב מליסינג, לא מעט מכוניות במצב סביר מוצאות את עצמך נמכרות ע"י צד ג' בשל עודפי מלאי גדולים.

העובדה שחלק מהעובדות לא היו לגמרי מדויקות היא התרגיל הידוע של משיכת לקוחות (ראה שרשור "טרייד מוביל") יד 2 מנפיקים לכל מפרסם מס' טלפון שלמעשה עושה Follow-me למס' האמיתי ולכן זה לא אומר כלום.

ולכן:

בקנייה מסוחר יש לבדוק את הרכב בשבע עיניים - ואם יש ספק, אז אין ספק. אך לעניות דעתי אין לפסול קניה כנ"ל על הסף.

בהסטוריה שלי רכשתי לא מעט כלי רכב מסוחרים - ומס' הנפילות הינו קטן מאד (בעיקר בתחילת הדרך לפני 20 שנה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא נדלקות לך נורות אדומות?

הרכב נרשם כפרטי עם 57 אלף ק"מ כשבפועל הוא רכב מהשכרה ו70 אלף ק"מ.

זה מוכר שקרן. אני לא הייתי קונה.

+1

כאשר אני הולך לקנות רכב,אם המוכר משקר לי בפרט כמו ק"מ ובעלים קודמים,מי ערב לי,שהשילדה נקייה ואני לא הולך מחר ב-7:00 בבוקר לזרוק 500 ש"ח לפח על רכב שיתברר כגרוטאה מהלכת.

בק"מ הזה-חברת הליסינג/ההשכרה הייתה מוכרת את הרכב בעצמה (החברות הגדולות מוכרות גם עם 100,000 ויותר ולא כל הרכבים האלו עוברים לסוחרים),אלא אם הרכב קיבל "ליטוף" היכן שלא צריך.

בקיצור,חבל על הזמן חבל על הכסף וחבל להתפתות לעסקה מול סוחר לא מוכר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחילה, אני מצטרף להמלצה להתרחק מהרכב. ברגע שאני מוצא פרט כלשהו שאינו תואם את הנאמר או רכב מסוחר שפורסם כפרטי אני מתרחק.

בנוסף, אני מכיר אישית מנהל צי של חברת השכרה בינונית בארץ. חברות השכרה אכן מוציאות רכבים למכירה ע"י סוחרים חיצוניים שעובדים איתה, אך הם מוציאים רק את הרכבים שקה למכור ביושר. כלומר, רכבים עם קילומטרז' גבוה או אחרי תאונה. מסריח, אבל זו המציאות.

פורסם
תניח שהסוחר לא יודע כלום על הרכב וכל מה שהוא מספר לך זה Wishful thinking.

בדוק את הרכב במכון בדיקה לבחירתך (עדיף רחוק מהמגרש)

אם מצב הרכב סביר ע"פ הבדיקה - קנה את הרכב.

...ומצד שני - תניח שהסוחר כן יודע יותר ממך, ומעלים ממך פרטים (משקר לך בקשר למקור הרכב ולק"מ שלו).

בקיצור - עבור הלאה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...