Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש כאן, והייתי שמח אם תעזרו לי לבחור את האוטו הכי טוב אמין וזול בתקציב שלי.

אז ככה התקציב שלי הוא: 8,500 אלף שקל.

- אני הייתי רוצה את הפג'ו 206 - XT ידני 1.4 2001 ידנית - הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה מכל הבחינות בעיקר באמינות תקלות ומחירים של התיקונים + דלק.

- עוד אפשרות וזאת הפיאט פונטו ספייס ידנית 2001 2002 כעיקרון לשמוע חוות דעת עליה.

הייתי שמח גם אם הייתם מציעים לי מכוניות אחרות טובות וזולות - (ידניות\צריכת דלק נמוכה ואמינות).

אני תלמיד כיתה י"ב . ככה שלא צריך להתפרע על מכוניות ולא מחפש יופי\אגזוזי לחץ ועוד כל מיני כאלה.

תודה מראש וחג שמח! :-D

מאור

פורסם

לדעתי הפונטו ספייס תתאים לך, רכב חסכוני מאוד, מרווח ,חשוב לבדוק את מצב ראש המנוע והגיר הפיז׳ו רק ידני אל תתקרב לאוטומט, גם רנו מגאן ידנית מהדור הראשון אתה יכול למצוא 02/04 אחזקה קצת יקרה אבל זה אוטו חסכוני ובטיחותי אחיזת כביש טובה,דיהטסו שרייד/סיריון אמינות אבל ישנות יותר.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

לי היה את הפיגו 206 xs 1.6 ידני שהייתה יחסית מאוד אמינה וחוץ מטרמוסטט שנתקע והוחלף בעלות זניחה הכל היה פיקס

למשך שנתיים עד שהשביתו לי אוותה בתאונה .

על הספייס אני ממש לא ממליץ היה לחברה שלי אותה לשנתיים וזה רכב עם אינסוף תקלות מרגיזות שלא

נותן לך מנוח ושקט נפשי .

ממליץ בחום על ה206 מבין השניים , מה גם שהרכב הרבה יותר יפה ונוח.

ההפרשת בדלק הוא זניח , 13.5 מול 12.5 לטובת הפונטו .

הפונטו הייתה 1.3 80 כס

הפיגו הייתה 1.6 90 כס

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

יש לי שאלה?

הכנסת בתקציב את הביטוח המאוד יקר שלך עקב היותך בי"ב?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לגבי הפג'ו 206 תיקונים במוסך חלקים עניינים לעומת הפונטו, כמה יקר יותר ? . אם זה משמעותיי?

והאם הפגו רואה הרבה מוסך ?.

פורסם

מצטרף לפתוח השרשור, אשמח לקבל דגש בקניית 206 בתקציב הנ"ל (אפשר להימתח לתחום ה-15 אלף) - מה לבדוק לפני קנייה? מהן מחלות הרכב? מהם מחיר הביטוח (לא צעיר ולא חדש)? תחזוקה כוללת?

משה

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על ה206, לי הייתה פונטו ולחבר הייתה 206 באותה תקופה, אני נפטרתי מהנבלה הסרוחה לאחר תקופה מייאשת של תיקונים ותקלות, החבר עד היום עם הרכב ועברו מעל 4 שנים.

ה206 הידנית אמינה, חסכונית, ויותר חזקה מהפונטו מבחינת כוח מנוע, כמובן שהנפח גדול יותר, 1400 לעומת 1250 בפונטו, אבל זה לא מתבטא בצריכת דלק כמעט, בזמנו היה יוצא לנו אותה צריכת דלק כמעט, לדעתי מכיוון שהמנוע ב206 קצת חזק יותר אז הוא מתאמץ פחות כדי להאיץ ולכן צורך פחות.

כול הדברים מתייחסים לידני, על אוטומט שמעתי צרות צרורות, אבל אין לי ניסיון אישי איתה.

למה להתייחס בבדיקה - להכול בעצם, במיוחד להימצאות נוזל קירור ולא מים רגילים, בשונה מהפונטו שרק מריחה בטעות נוזל שהוא לא פראפלו המקורי שלה והופה הלך המנוע, הפג'ו עמידה יותר וגם עם נוזל קירור ברמה בינונית היא תסע, מניסיון.

אם האזור בארץ הוא מרכז הייתי ממליץ בחום לקחת את הרכב לבדיקה אצל "אורן שירותי רכב" בחולון, יחסוך לכם המון כסף על הבדיקה, ויעשה לכם בדיקה הרבה הרבה יותר מקיפה וטובה ממכון בדיקה שיכסה את התחת שלו בכול מיני סעיפים שלא באמת יעזרו לכם להבין את מצב הרכב, כמו כן אורן אמין מאוד, מקצוען במיוחד בצרפתיות, ולא נמצא על הצד היקר של המחירים.

• תוכן חדש...