Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון החמש למען הקהילה:

מועדון החמש הוזמן שוב ע"י ארגון ידידי צה"ל להשתתף בשלושת ימי הכיף,

שמארגנת האגודה למען החייללכאלפיים חיילים בודדים מהמערך הלוחם,

בימים ב', ג' ו-ד' 07.10-09.10.

ימי הכיף יתקיימו בחוף דור בצפון גם השנה.

האירוע יתחיל כל יום בשעה 09:00 בבוקר ויימשך עד השעה 16:00 במשוער.

שעות תצוגת רכבי האספנות: 10:00-14:00

יש להגיע לחוף דור בכל אחד מימי הכיף עד השעה 09:45 (לאלה שאינם יכולים להגיע בשעה זו- ניתן להגיע גם עד 10:30 ).

אחראי האירוע יקבל את המציגים בשער הכניסה ותהיה כניסה מסודרת בשיירה למתחם התצוגה עד השעה 10:00.

חברי המועדון ומלוויהם ברכב מוזמנים להשתתף בפעילויות המגוונות שמארגנת האגודה למען החייל לחיילים:

הופעה של עינת שרוף בסביבות השעה 13:00, בכל אחד מימי התצוגה וארוחות צהריים שתוגשנה בחוף.

רכבי האספנות יחנו בחנייה מרוצפת במקום מרכזי ותהיה עליהם שמירה.

הרחצה בים אפשרית בכפוף לפעילויות של האגודה במקום האירוע.

ניתן להשתתף בכל שלושת ימי הכיף או בחלקם.

רישום מוקדם חובה במשרד המועדון במייל [email protected] .

יש למסור את שם החבר, היום הרצוי לתצוגה, סוג הרכב ושנת ייצור ומס' טל' נייד.

החברים שישתתפו בתצוגה מתבקשים להגיע בחולצות מועדון החמש.

חברים המוכנים להירתם לנושא החשוב מתבקשים להירשם בדחיפות עד יום א' 06.10!

לבירורים ולפרטים נוספים יש לפנות אל אחראי האירוע יורם דוקטורי, טל' 0549217642.

בברכה

סמדר- מועדון החמש

Tel:03 7318818

Fax:03 7319059

mailto:[email protected]

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על הפעילות המאוד מבורכת הזאת. כל הכבוד על היוזמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לחברי המועדון,

דרושים מתנדבים נוספים לימים שלישי ורביעי, 08.10 ו-09.10.

חברים שמוכנים להירתם לנושא מתבקשים להודיע במייל חוזר בדחיפות!

תודה!

בברכה

סמדר- מועדון החמש

Tel:03 7318818

Fax:03 7319059

mailto:[email protected]

פורסם

תזכורת:

תצוגה ראשונה בימי הכיף לחיילים תתקיים מחר- יום שני, 07.10.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

פורסם
שלום לכווווווווווווולם\

הזדמנות למפגש הצפוני

שששל מועדון ה 5

להשתתף בארוע זה למען הקהילה

קרוב לבית

בוכים שהאירועים הם "רחוק רחוק" (ת"א, חולון, רמת גן, ירושלים, צומת משמר הגבול וכו')

אבל שיש קרוב ו 3 ימים שניתן לבחור אז לא יכול, לא מסתדר, האמת הרב עובדים וזה בסדר גמור.

גם לחצים מאזורי החושך תרמו את חלקם, "לא נעים לי ממנו"

בקיצור, מי שבא בא ומי שלא בא לא בא.

המטרה כאן בימי הכיף ערכית וחשובה למען חיילים בודדים הרבה יותר מהשקת פיצה או בקבוק יין.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

נתי,

רק שלא תחשוב שנפלתי בקסמו של הכוח האפל...:wink:

אני לא אגיע מחר מכיון שיש לי דיון דחוף שנקבע ביום שישי למחר ב 11 בבית המשפט.

מכיוון שאני יודע שקשה להיות חייל בודד אני עושה מאמץ לשחרר את יום שלישי לטובת הענין.

מקווה שאחרים ישקלו מחדש את ענין ויגיעו אף הם.

רגע שמח אחד של חייל בודד שווה הרבה יותר מיחסים טובים עם אדם שיש לו התנגדות למה שאנחנו עושים למען הקהילה.

יניק אתה מוזמן.

שלמה דן גדרון

פורסם

ושוב, במבט מהשפלה הרחוקה...

חברים מהשפלה מתנדבים להדריך בבית ספר אורט ידין שבצריפין, פעם בשנה, כל שנה, בשעות הלימודים שהם כידוע שעות עבודה...

אני יודע על עוד חברים מהמועדון שתורמים לקהילה מזמנם, על חשבון ימי עבודה. כשרוצים לתרום, תורמים. לא לשם תצוגה, לא לשם הצגה ולא לשם "מצעד"... אל תספרו לאף אחד..... הם פשוט נהנים!

נכון, לא כל אחד יכול, לא לכל אחד יש את הרכב המתאים ולא לכל אחד מצויה הפרוטה בכיסו, לכסות את עלות הדלק...

אתן את עצמי כדוגמא: להגיע עם השועל מהיכן שאני גר בראשון לציון לחוף דור - כ180 קילומטר הלוך ושוב. עניין של 250 ש"ח לפי הצימאון של השועל... אוסיף על זה הפסד יום עבודה... אין ביכולתי לממן כרגע...

לצפוניים זה קל"ב...

העניין הוא הרצון. הרצון לתרום לקהילה.

מבלי לבקש רשות, אציין כדוגמא בלבד, את בני הספל ויאיר לוסטיג. כל אחד מהם "קנאי" לרכבים שלו, שומר עליהם כעל בבת עינו. אך כשמגיע היום לתרום תצוגה למען ילדים נכים/אוטיסטים וכד', שניהם מתמוגגים מהילדים שנכנסים לרכב שלהם, "משחקים" עם כל הידיות, מלכלכים מעט... לך תבין. בעצם אני מבין היטב. זו ההתנדבות המדוברת.

כל השאר סיפורים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
ושוב, במבט מהשפלה הרחוקה...

חברים מהשפלה מתנדבים להדריך בבית ספר אורט ידין שבצריפין, פעם בשנה, כל שנה, בשעות הלימודים שהם כידוע שעות עבודה...

אני יודע על עוד חברים מהמועדון שתורמים לקהילה מזמנם, על חשבון ימי עבודה. כשרוצים לתרום, תורמים. לא לשם תצוגה, לא לשם הצגה ולא לשם "מצעד"... אל תספרו לאף אחד..... הם פשוט נהנים!

נכון, לא כל אחד יכול, לא לכל אחד יש את הרכב המתאים ולא לכל אחד מצויה הפרוטה בכיסו, לכסות את עלות הדלק...

אתן את עצמי כדוגמא: להגיע עם השועל מהיכן שאני גר בראשון לציון לחוף דור - כ180 קילומטר הלוך ושוב. עניין של 250 ש"ח לפי הצימאון של השועל... אוסיף על זה הפסד יום עבודה... אין ביכולתי לממן כרגע...

לצפוניים זה קל"ב...

העניין הוא הרצון. הרצון לתרום לקהילה.

מבלי לבקש רשות, אציין כדוגמא בלבד, את בני הספל ויאיר לוסטיג. כל אחד מהם "קנאי" לרכבים שלו, שומר עליהם כעל בבת עינו. אך כשמגיע היום לתרום תצוגה למען ילדים נכים/אוטיסטים וכד', שניהם מתמוגגים מהילדים שנכנסים לרכב שלהם, "משחקים" עם כל הידיות, מלכלכים מעט... לך תבין. בעצם אני מבין היטב. זו ההתנדבות המדוברת.

כל השאר סיפורים.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_ye

אני מקווה להיות שם מחר. חיוך אחד של חייל/ת ימחוק את כל הזכרונות הרעים.

שלמה דן גדרון

פורסם

התרומה הינה מטרה בפני עצמה

תרומה לחיילים בודדים הינה מטרה נעלה

מי כמוני, שהייתי חייל בודד בצבא עני (בשנות ה - 60) יודע כמה חשובה תשומת הלב מצד הצבא וכמה חשוב לתת לחיילים אלו את מה שהשאירו בבית ולא נמצא עמם כאן - אהבה.

נכון, אני פנסיונר ובד"כ מווסת את פעילותי עפ"י רצוני, כך שגם השנה, זו שנה שלישית, אני משתתף באירוע בחוף דור.

כל שנה, 90% מהמשתתפים, היו חברים מהמפגש הצפוני והיה כייף לפגשם ולבלות יום עמם, אני מקווה שגם הפעם יהיה כך, יותר מדי פעמים ראיתי אותות מצוקה מהמועדון על מספר מועט של מציגים וחוסר השתתפות מהמפגש הצפוני - חברים יקרים, התצוגה, משמעותה לחיילים הבודדים, שיש עוד אנשים שחושבים עליהם ומוכנים לבוא להקריב יום ולהיות אתם ובקרבתם.

אין פה מקומות אפלים ואין " לא נעים לי ממנו" - המטרה היא - מתן תשומת לב לחיילים הבודדים.

מצא משה

פורסם

תודה רבה לחברים שתרמו מזמנם ובאו לשמח את החיילים

תודה לארגון ידידי צה"ל, שנתנו לנו את הזכות להשתתף בימי הכיף,

ועכשיו כמה תמונות

attachment.php?attachmentid=356246&d=1381149839

תמונה.jpg

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...