Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט עברו 3 שנים עם מיצובישי אנטר 2010 שהחליף אחד של2007 ושניהם היו טובים .

רצינו לבדוק אולי יש דגם יותר טוב . חשוב מאד שיהיה נוח לנהג כי אבי נוסע בממוצע 65 אלף קילומטר בשנה שזה המון.חלק מהנסיעה היא בשטח (מנהל בקרן קימת) וחלק נסיעות משפחתיות . האנטר שיש לנו אוטו טוב אבל לא משדר ת'מחיר אין מה לעשות טנדר הבעיה שגם מבפנים לא מהשו . חובה שיהיה 4×4 ולצערי הרב מוגבלים לטנדר ולא לאיזה גיפון חמוד שיכנס לתקציב הזה.

 

שיקולים של תיקונים ירידת ערך או דלק לא חשובים כי זה רכב חברה.

ובמידה וניקח אנטר שוב יש שינוי בדגם של 2013 מהדגם שלנו?

אם יש מבחנים או השוואות אשמח

פורסם

איסוזו די מקס? מוצע בגרסתו המפוארת (כמה שטנדר יכול להיות מפואר) ב239 אלף, אני מאמין שאפשר להתמקח.

 

פולקסוואגן אמארוק, רשום במחירון 264 אלף, אבל תמיד יש מקום למיקוח, השאלה היא כמה הם גמישים והאם הגמישות הזאת תספיק כדי להוציא אותו במחיר הזה. אגב, אני לא מאמין שהם יהיו עד כדי כך גמישים, אבל לשאול לא עולה כסף.

 

יש גם את הטויוטה היילקס ויגו, שמתומחר לגרסה ה4X4 האוטומטית ב244 אלף, שוב, צריך קצת להתמקח.

 

משיטוט קצר באינטרנט נראה כי הדי מקס מפנק מאוד ונכנס למסגרת התקציב.

A good drive is measured with G's, not KMH

 

Always go sideways

פורסם

ההאנטר אחלה אוטו אבל היה לנו DAKAR 2008 (חדש) שהיה מאוד לא נוח וקופצני. טויוטה היילקס שווה כל גרוש - מאוד נוח ונוסע יפה (יש לנו 2011) נרכש מהחברה כבר 130 אלף ק"מ- אפס תקלות. כנראה שתצטרכו לברר על הדימאקס החדש. כמו כן לא הייתי מפספס את הניסאן נאבארה שהוא סופר נוח (לדעתי הכי נוח בקטגוריה), סוחב מעולה ובמקרה שלכם אמינות ועליות אחזקה פחות חשובות. היה לנו 4*4 ידני (חדש) שנת 2008 שעד 200000 ק"מ נסע טוב (פרט לקלאצ'ים כל 50 אלף- אבל זה בגלל נגרר כבד קבוע) ועבד קשה כמו חמור ואח"כ התחיל להתפרק. אני מאמין שבעבודת קק"ל הוא לא יתרגש ויציג ביצועים טובים.

בכל מקרה אין כמו נסיעת מבחן + הצעת מחיר בכתב מכל סוכנות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מה עם השברולט סילברדו?

 

אם הדלק לא על חשבונך...

 

שווי שימוש 0, מנוע בריון, גדול ומרווח. ביערות קק"ל יסתדר מצוין.

 

רישיון ג' ?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נהגתי לא מעט בהאנטר,כל פעם שחזרתי לפיגו שלי ברכתי את הצרפתים,ההאנטר ממש לא נוח,הכסא עשה לי כאבי גב,והוא קשה על הכביש כמו טרקטור.

הדימקס טוב אבל גם לא נוח.

תנסה את הטויוטה.

×
×
  • תוכן חדש...