Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדה מזרחית טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתה דארנא המרוקאית בירושליים, לא יודע אם עדיין קיימת ואם זה מה שחיפשת.

ישנה דיאנה בנצרת.

ישנה מסעדה בטמרה שאלפיסטים חוזרים אליה שוב ושוב בטיולים. אני תמיד מבריז כך שלא יודע אם היא טובה מאוד או שהתמורה למחיר טובה מאוד. בטח יש מי שיכיר. אם לא, אברר לך.

פורסם

באיזה אזור?

יש מבחר גדול בצפון הארץ, גם ביפו יש כמה טובות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלבאבור בוואדי ערה מצויינת, הם פתחו גם ביוקנעם אבל שם לא אכלתי.

מצטרף גם להמלצה על דיאנה בנצרת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חאג' כחיל ליד כיכר השעון ביפו. לקח אותי לשם פיינשמקר רציני, והיה שווה לאללה. מנת הדגל היא טלה ממולא (לא זוכר איזה חלק) ועדיף לוודא מראש שיהיה להם כשמזמינים מקום. נכון ללפני שנה היה פשוט מעולה.

אם אתה יוצא מגבולות המדינה שלך, דוניאנה בעכו על החומה היא גם יהלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מכיר את חאג' כחיל בשעון. זה לא חומוס צ'יפס סלט אלא משהו יותר מתוחכם. לרוב כשאני במצברוח הזה, אז אני מחפש משהו פשוט.

בסוף הלכתי לזקן והים (המקורית, בקדם 83 יפו), הסלטים היו סבירים אבל הדגים נהדרים.

אבל אני רוצה לשמוע המלצות מכל איזור, אם יש משהו ששווה ביקור אז נבקר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם כך דוניאנה שציינתי קודם מתאימה לך היטב, לכשתזדמן לעכו. סלטים דבש, דגים ופירות ים להיט. עשו לי קלאמרי על האש שיצאו פריכים ולא צמיגיים, לא טריוויאלי ובמיוחד לא ברמת המחיר שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אלבאבור בוואדי ערה מצויינת, הם פתחו גם ביוקנעם אבל שם לא אכלתי.

מצטרף גם להמלצה על דיאנה בנצרת.

האוכל של אלבאבור אכן טוב, אלא שכל קשר בין המחירים שהוא גובה לבין המציאות מקרי בהחלט. תודה, אבל לא תודה.

צ'צו בשוק נתניה, בשר טרי ותבשילים

אינני מכיר את הסניף של צ'צ'ו בשוק, אבל מהסניף בפולג הייתי ממליץ להתרחק. פעם כשאבא שלי ואני ישבנו שם הם ניסו פשוט לרמות אותנו בחשבון.

ההמלצות שלי:

במרכז

יונס, בתחנת הדלק של אבן יהודה. כביש 553 לכיוון מערב. ממליץ לקחת מנה בשרית קטנה ולהתרכז בסלטים המעולים שמוגשים לצד פיתות ולאפות שנאפות במקום. המחיר לא הכי זול אבל שווה כל גרוש.

נמו קפה, בכניסה לקלנסווה, קצת אחרי תחנת הדלק של דלק מצד ימין. סלטים כיד המלך ומבחר פירות ים משובחים.

בצפון

מסעדת הארזים בשלומי. חומוס אלוהי, מדפונה ושאר מטעמים שמצדיקים נסיעה עד לגבול הצפון. מחירים סבירים ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכלתי היום במסעדה החדשה של מחנה 80.נמצאת על כביש65 כ500 מטר לפני צ.נחל חדרה למערב.

ברמת המסעדות העממיות,הפתיעה לטובה,בעיקר מפני שאת מחנה 80 המקורית,לא אהבתי בגלל העומס הרעש והצפיפות הנוראית.

סלטים טריים,חומוס לא רע בכלל ומפתיע,שני כוסות קפה עם בקלוואה ובוואריה ע"ח הבית.

מקום נוסף מומלץ מאד לבשרים על האש,(לא לחובבי הסלטים,המבחר מצומצם),הטחינה מהטובות שטעמתי,הוא שיפודי אולגה(דובי) בגבעת אולגה.מומלץ מאד..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
נימר בצומת גולני

אכלתי שם לפני שנה והיה על הפנים. אכלתי שם לפני שנתיים והיה מצויין. לך תדע. אם כבר באיזור, אז גם יש את יונס בהמשך, כשנוסעים לכיוון תל אביב. שם לא אכלתי איזה עשור, אבל כשאכלתי היה טוב (אני במקור מהאיזור, בערך). אני באמת צריך לנסות שוב.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אם כך דוניאנה שציינתי קודם מתאימה לך היטב, לכשתזדמן לעכו. סלטים דבש, דגים ופירות ים להיט. עשו לי קלאמרי על האש שיצאו פריכים ולא צמיגיים, לא טריוויאלי ובמיוחד לא ברמת המחיר שלהם.

רשמתי ואני אבצע.

• תוכן חדש...