Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי נהג הטויוטה כנראה ממש שלומיאל אם הוא נכנס במישהו סתם ככה.

לא מאמין שזה יכול להיות קצה שלדה , הרכב מיועד לספוג פגיעות עד רמה מסוימת ללא נזק ממשי.

יותר הגיוני שמצב הפח בטויוטה היה די רעוע ולכן הנזק שלו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיל סנדוויץ?! אמיתי או שסתם תיאור מצחיק ל"לא היה מרוכז". היית דוחף לו את הסנדוויץ בחזרה לתוך מערכת העיכול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גם אצל הבעלים הקודמים (?) הרכב קיבל נשיקה מאחורה שכלל החלפת טמבון :shock: מה יהיה?

כן, אצל הבעלים הראשון בשנה הראשונה של הרכב על הכביש, אם הטמבון יוחלף זה יהיה הטמבון השלישי של הרכב הזה. :shock:

אצלי המכה הקודמת הסתיימה בצבע בלבד, זאת לעומת זאת רצינית הרבה יותר.

ניקו, זה לחלוטין מה שקרה.

בהתחלה הוא עוד שיחק אותה שהוא הסתנוור מהשמש, אחרי לחץ מתון ממני הודה באמת.

נ.ב

אשמח אם מישהו יוכל לערוך לי את הכותרת ויתקן את "אחת אין הסבר" ל"אחרת אין הסבר", זה מציק לי בעין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מההתרשמות המוגבלת שלי מהתמונות אני לא בטוח שנגרם נזק מלבד לפגוש עצמו. הסיבה לחוסר הפרופורציה בין הנזק על הפגוש לבין הנזק לרכב הפוגע הוא שהחלק האחורי של המכונית קשיח יותר מהחלק הקדמי, כיון שאזור הקריסה קטן יותר.

שאלה: בשני המקרים שאירעו לך הרכבים מאחוריך כבר עצרו, ואז התחילו נסיעה ופגעו בך? זה די נדיר (ולמזלנו מאוד לא מסוכן).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בפעם הראשונה הייתה עצירה מוחלטת ברמזור ואז לחיצה חזקה יחסית על הגז.

הפעם הזאת התנועה ברחוב זרמה ב30-40 קמ"ש עם עצירות לסגורין, לא הייתה עצירה כלל, לדעתי אפילו לא האטה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מאוד מעניין מה קרה לטמבון של הטויוטה, גם לפני 8 שנים שנכנסה דייהו בטויוטה (קולוה 2000) שבה נהגתי , נשבר הטמבון והפנס (של הטויוטה אה..). עוד סיבה למה לבחור ברכב אירופאי!!

אגב באיביזה הקטנטנה שלי, נכנסתי במאזדה 3 ומעכתי לה את הכנף, מה קרה אצלי?? שפשוף על הטמבון! אפילו לא היה שבר אחד!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בפעם הראשונה הייתה עצירה מוחלטת ברמזור ואז לחיצה חזקה יחסית על הגז.

הפעם הזאת התנועה ברחוב זרמה ב30-40 קמ"ש עם עצירות לסגורין, לא הייתה עצירה כלל, לדעתי אפילו לא האטה.

דווקא במצבים כאלה של תנועה איטית / לסירוגין, שווה להיות עירניים ולפקוח עין על הרכב מאחור. מרשים לעצמם לנצל את הזמן ולהקליד איזה סמס בינתיים, והופס...

אני לא מבין אבל מה זה משנה הסיבות להתנגשות, מה שחשוב זה הנסיבות והתוצאה: מי היה מקדימה, מי פגע מאחור, מי אחראי כתוצאה מכך ומה הנזק. בין אם הוא שיחק סודוקו בנייד או התעטש וקיבל מכה מההגה, זה לא ממש משנה.

אם מתרחשת התנגשות, הדבר האחרון שאני משקיע בו אנרגיה זה לתחקר את הסיבות, זה לא מעניין. קודם כל פרטים ותיעוד, שאר הקשקושים זה ניסיון של האשם להפחית מהאחריות שלו.

si vis pacem, para bellum

פורסם
מאוד מעניין מה קרה לטמבון של הטויוטה, גם לפני 8 שנים שנכנסה דייהו בטויוטה (קולוה 2000) שבה נהגתי , נשבר הטמבון והפנס (של הטויוטה אה..). עוד סיבה למה לבחור ברכב אירופאי!!

אגב באיביזה הקטנטנה שלי, נכנסתי במאזדה 3 ומעכתי לה את הכנף, מה קרה אצלי?? שפשוף על הטמבון! אפילו לא היה שבר אחד!

כשהכל נראה טוב ותקין מבחוץ, זה לא אומר שמה שהולך מאחורה נמצא באותו המצב.

פורסם

קורה מזל נאחס שכזה, בסיריון שהיית נכנסו בה:

1. אישה בדרך לעבודה נסעה מהר מידי כשעצרתי לתת זכות קדימה בכיכר

2. בנאדם מבוגר בפקק איטי

3. אופנוען מתנדב במשטרה רכב קרוב אליי כשלפתע הייתי צריך לבלום

כול זה בפחות מ 4 חודשים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כשלפני איזה 13-14 שנה נכנסה בפז׳ו 306 שנהגתי ב.מ.וו סדרה 5 הייתי צריך לעזור לנהג הבימר למשוך את הכנף כדי שהגלגל אצלו ברכב יוכל לנוע, זה הצטרף לפגוש ומכסה מנוע מעוכים לגמרי.

אצלי הנזק הסתכם בבקלית איתות שנסדקה (נזק של 60 שקלים אצלי לעומת 13k הבימר).

מה המסקנה?

אין מסקנה, אלה תוצאות התאונה בנסיבות המסוימות הנ״ל.

ככלל, רכבים מודרנים מתוכננים עם איזורי קריסה על מנת לספוג אנרגיה ולמנוע מעבר שלה לתא הנוסעים, לכן לעיתים נראה נזק כבד בתאונה קלה יחסית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פעמיים בחודש זה באמת מעצבן.

מה שאני רואה זה שהאוטו שלך בקושי ונפגע, לפחוןת על סמך התמונות שהעלתה פה.

מקווה שהתיקון יעבור מהר וחלק.

שבוע טוב.

פורסם

לא נראה כאילו יש לך הרבה נזק, אבל בהחלט זה מבאס ת'צורה.

ועוד פעמיים? בכלל דיכאון.

היה לי לפני כמה זמן מקרה שעברתי שתי תאונות בהפרש של חודש בדיוק בין אחת לשניה.

התייעצתי עם רב והחלפתי מזוזה, מאז הרבה דברים השתנו לטובה.

ממליץ לך גם.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

היה לי לפני כמה זמן מקרה שעברתי שתי תאונות בהפרש של חודש בדיוק בין אחת לשניה.

התייעצתי עם רב והחלפתי מזוזה, מאז הרבה דברים השתנו לטובה.

ממליץ לך גם.

לא נראה לי שהמזוזות בבית הזה נמצאות בשימוש, כך שכנראה לא משם התקלה. :rolleyes:

• תוכן חדש...