Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7 שנים עם רכבים שונים ואף פעם לא נכנסו בהם מאחורה, פחות משנה עם A3 וזה קורה פעמיים בחודש.

פעם ראשונה הייתה ברמזור כשלאדון מאחורה נפל הסנגביץ' והוא החליט ללחוץ על הגז בזמן שהוא מתכופף להרים אותו.

פעם שניה קרתה היום בזמן עצירה סטנדרטית לחלוטין ברחוב בכפר סבא, לטענת הבחור מאחורה הוא פחד שהרכב שמאחוריו לא יצליח לבלום כי ראה במראה שהוא נוסע מהר אז הוא התקדם קצת, עדיין לא הבנתי למה היה לו עדיף להכנס בי.

בקיצור מכעיס, בשתי הפעמים הייתי עם האישה והילד ברכב וככל הנראה נפגעתי מחוסר צומת לב של הנהגים ברכב השני.

עכשיו צריך שוב לנסוע לפחח, לערב את הביטוח שלו (כמעט בטוח שצריך להחליף פגוש) ולהתעסק בזה יום שלם (אם לא יותר) כאילו אין לי מספיק דברים לעשות.

תעשו טובה, כשאתם על ההגה, תהיו מרוכזים בהיגה ולא מעבר.

20130920_125316.jpg

20130920_125322.jpg

20130920_125345.jpg

20130920_125354.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהתמונות זה נראה רק פגיעת צבע אצלך...

נראה כי בעל הטויוטה שילם מחיר כבד.

העיקר שכולם בריאים ושלמים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אצל הרכב שנכנס בך התעקם מכסה המנוע ואצלך... כמעט כלום.

אין יותר מבאס לחטוף מכה ברכב בגלל אי זהירות של אנשים אחרים כאשר לך אין שליטה על זה.

פורסם

בתמונה לא רואים טוב אך פרט לשפשופי הצבע יש קרע קטן בפגוש שלי.

בנוסף הוא לא יושב באופן מושלם כבעבר בצידי הרכב, קו הפגוש טיפה יוצא מקו הפח.

הלוואי והיה מדובר רק בקצת צבע כמו בפעם הקודמת, אך לדעתי פגוש קרוע לא מתקנים אלה מחליפים.

אני חייב לציין שאני גם מאוד חושש מקצה שלדה, אחרת אין לי הסבר מאיפה כל הנזק שלו, על פניו זה נראה כאילו הוא נכנס בקיר.

נדע ביום ראשון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וואלה זה לא גירד לאאודי אבל בכל זאת צריך פחחות.

מי יתן וכל התאונות יגמרו בנזק כזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יופי. לטמבון לא קרה כלום. איזה תשובה מלאת בטחון.

ומה קרה מאחורי הטמבון? הרי טמבון פלסטיק לא יצליח לעשות כזה נזק לרכב השני..

מי יודע עם אין קצה שלדה? או פינות דפוקות מתחת? או מגן הברזל מתחת מעוך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באמת כדאי לבדוק בדקדקנות אם אין קצה שלדה

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לא הייתי ממהר לחשוש מקצה שילדה, כן הייתי מתעקש על החלפת פגוש לאחד חדש ומקורי.

הנזק ברכב השני גדול יותר בדיוק מהסיבה שהפגוש שלך ביצע עבודתו היטב- התושבת מתכת שלו והכריות שבצידו הפנימי ספגו את אנרגיית הפגיעה (ולכן סביר להניח שהתשובות שלו מבפנים עקומה ולכן הצורך בפגוש חדש).

בכל מקרה תן לפחח לבדוק הכל ולהחליף מה שצריך אך ורק בחלקים מקוריים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה שאין נזק לטמבון זה לא אומר שאין נזק לפח האחורי,טמבון זה דבר גמיש יחסית והוא חוזר לצורה המקורית לאחר המכה,אבל הפח שמאחוריו נפגע.

אצל חבר היה נזק של 5K וחיצונית חוץ מטמבון משופשף לא ראו כלום,הפח האחורי נכנס פנימה.

הנזק לטויוטה נראה די משמעותי.

מה שכן אני יכול להגיד מנסיון לצערי,הנהגים בכפר סבא הם לא מהמוצלחים:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...