Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת חשמל- מזגן VS מאוורר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, חג שמח.

הרבה זמן אני סקרן לדעת את התשובה לאחת השאלות המסקרנות בעניין חשבון החשמל

וחשבתי אם מישהו כאן אולי יודע את התשובה- מי צורך יותר חשמל?

אני משתמש המון במזגן וגם במאוורר תקרה ואין לי מושג, אשמח לדעת.

תודה מראש.

שלומי.

פורסם

מאוורר תקרה צורך 50 וואט לשעה.

מזגן קטן צורך בין 800 ל 1,000 וואט לשעה כאשר המדחס פועל, וכאשר הוא בהפסקה צריכת המזגן שלו דומה לזו של מאוורר תקרה.

פתר לך את ההתלבטות?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהלן חברים, חג שמח.

הרבה זמן אני סקרן לדעת את התשובה לאחת השאלות המסקרנות בעניין חשבון החשמל

וחשבתי אם מישהו כאן אולי יודע את התשובה- מי צורך יותר חשמל?

אני משתמש המון במזגן וגם במאוורר תקרה ואין לי מושג, אשמח לדעת.

תודה מראש.

מקרר צורך יותר חשמל, כי הוא עובד כל יום, כל היום.

מזגן פותחים בעיקר בקיץ, או בשיא החורף. וכשיוצאים מהבית סוגרים אותו, אבל את המקרר לא סוגרים אף פעם. לפעמים גם נתקעים ליד המקרר עם הדלת פתוחה, כי מתלבטים בין גבינה צהובה לגבינה משולשת. זה מבזבז עוד יותר חשמל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במקרר ניתן לדעת ולהעריך את עלות תפעולו למשך השנה.

בכל מקרר ע"י המדבקה מאחוריו, גש לשם, ותבדוק.

סתם לצורך השוואה, מקרר 4 דלתות של שארפ, הדגם הבכיר ביותר לדוגמא ע"פ המדבקה, צורך כ 800 קוט"ש בערך, אם אני זוכר נכון, תחלק את זה פר חודש ותמצא את עלות תחזוקתו.

כמו שרשם צביקה, בכל פתיחה, עמידה ממושכת, אתה יכול להגיע להרבה יותר מ 1000 קוט"ש בשנה. ( קילוואט בשנה ) .

כך גם במזגן, כנס לאתר היצרן הישראלי, בדף הקטלוג רשום את כל הפרטים ואת הצריכה, במזגן פשוט, במידה ומצויין 800 וואט בפעולה או 1000? תקצץ ב 80 אחוז לפחות כאשר המדחס מפסיק פעולתו.

פורסם
מקרר צורך יותר חשמל, כי הוא עובד כל יום, כל היום.

מזגן פותחים בעיקר בקיץ, או בשיא החורף. וכשיוצאים מהבית סוגרים אותו, אבל את המקרר לא סוגרים אף פעם. לפעמים גם נתקעים ליד המקרר עם הדלת פתוחה, כי מתלבטים בין גבינה צהובה לגבינה משולשת. זה מבזבז עוד יותר חשמל.

גרמת לי לקרוא פעמיים את ההודעה המקורית ולחפש שם את המילה מקרר. :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...