Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

City Car Driving, מכירים?

UniqueZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפש בטורנטים.

נראלי שהפיזיקה שלו על הפנים.

הטורנט הנורמאלי היחידי שמצאתי, הוא ברוסית\אוקראינית\קזחית לצערי.

פורסם

כמו ש nir100 כתב , הורדתי את המחשב ואני נוהג בעזרת Logitech G27 .

משחק משעמם מזה אין .

פיזיקה בכלל חסרה במשחק הזה וגם הסימולציה על הפנים .

לא שווה הורדה .

תחפש LFS - Live For Speed , אבל הוא יותר מרוץ אבל עדין פיזיקה יותר טובה ויותר מציאותי .

פורסם

משחק נחמד , מאוד מזכיר סימולטורים של טרום נהיגה וכו' , המשחק הזה לא בא להיות תחליף ל NFS או דומים .

ו הגרפיקה ובעיקר הסאונד באיכות ירודה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני הכי שונא את NFS (כל מה שיצא אחרי אנדרגראונד2).

מי שמכיר, מהתקופה של פעם, MIDTOWN MADNESS, זה רכבים אמיתיים, מסתובבים איתם בעיר, הפיזיקה הייתה נורמאלית.

אם היו עושים הכלאה של הרכבים בLFS למשחק של MIDTOWN ובונים ערים ענקיות ומשוכללות, והוספה של מולטיפלייר, זה היה שילוב מנצח לדעתי.

כל אופן, לי יותר חשוב הפיזיקה מאשר הגרפיקה.

פורסם

מישהו בדק את הפיסיקה בGTA החדש? :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי זה משחק מעולה. המטרה שלו זה לא סימולציה של אחיזה וכד', יש לו מטרה אחרת לגמרי: סימולציה של נסיעה בתנאים עירוניים. זה חשוב מאוד עבור נהגים חדשים או מי שהולך ללמוד נהיגה.

http://citycardriving.com/products/citycardriving12

אגב ניר, יש לNFS גירסאות סימולצייה לא רעות בכלל כמו SHIFT. לא הכל ארקייד שאישית לא סובל. לא אהבתי UNDERGROUND שמטרה עיקרית שלו הייתה לבנות ערסמוביל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הם רוצים לעשות סימולטור עירוני, עדיף שהיוצרים של המשחק ינהגו קצת בישראל.

בעיקר כאן אפשר ללמוד לנהוג, עם הרבה אנשים לא צפויים ולא סבלניים, או לחילופין אגואיסטים שיושבי בשמאלי ומפריעים לתנועה.

GTA החדש לא יצא לי לשחק, IV קצת במחשבים של חברים.

בIV הפיזיקה מצויינת ביחס למשחק שלא אמור ליהיות סימולטור נהיגה.

בV נראה לי שהיא תיהיה יותר טובה.

אני מת כבר לקנות מסך 60", PS3 ו אקסבוקס (לא מבין בזה) ולחרוש את GTA5.

פורסם
אם הם רוצים לעשות סימולטור עירוני, עדיף שהיוצרים של המשחק ינהגו קצת בישראל.

בעיקר כאן אפשר ללמוד לנהוג, עם הרבה אנשים לא צפויים ולא סבלניים, או לחילופין אגואיסטים שיושבי בשמאלי ומפריעים לתנועה.

זה משחק תוצרת רוסיה. תאמין לי, יש מקומות יותר גרועים מישראל לנהוג בהם. פה לפחות הרוב שומר על כיוון נסיעה, יש מקומות איפה אין שום חוקים בכלל, כל אחד נוסע איך שרוצה ולאן שרוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם נכון.

אבא שלי חזר אחרי שבוע של טיול ג'יפים בגרוזיה, המשפט הראשון בתחום הרכב היה "הבנדודים של ב"ש פראיירים ליד הגרוזינים שם".

גם יש המון סרטונים הזויים הקשורים לנהיגה, ורובם מאיזור רוסיה.

• תוכן חדש...