Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש מוטורי - והפעם, דריפטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום,

אם תריצו חיפוש אחר "סופ"ש מוטורי", קרוב לוודאי שתמצאו כבר כמה סופ"שים כאלה שעברו עלי בחודשים האחרונים במדינה הקיקיונית בה אני מתגורר בימים אלו.

מזג האוויר עדיין סביר בתקופה הזו של השנה (באופן מפתיע). בסופ"ש היו 20 מעלות ושמש חמימה, אבל העתיד הקרוב צופן קור, קור ועוד קור. כדי לסגור את הקיץ כמו שצריך קפצתי מרחק כ-40 דקות נסיעה מהבית, לאותו מסלולון מירוצים מהסופ"ש הזה. הפעם התארחה שם אליפות הדריפטים של אסטוניה (לא שמעו על יום כיפור, האצטונים האלה), והגעתי כדי לראות עד כמה החבר'ה מקצוענים, וכדי לרכוש קצת קשרים.

אז כן, החבר'ה מקצוענים לגמרי והאופרציה מרשימה ביותר. 10 יורו כניסה לצופה ואפשר להסתובב בין המכוניות ללא הפרעה. יש שתי תחרויות: חובבנים (street) ומקצוענים (pro), אבל בינינו - גם החובבנים נראים ונוסעים טוב כמעט כמו המקצוענים. אולי עם קצת פחות עשן...

ברוב חוכמתי חיסלתי שם סוללה שלמה של הקאנון 650D שלי (ומי שמכיר את הסוללות של קאנון, יודע שזה אומר שצילמתי קרוב ל-1000 תמונות ועוד כ-50 סרטונים), אז יקח לי קצת זמן לערוך גלריה נורמלית. בינתיים הספקתי לערוך סרטון אחד מתוך שניים, שאמנם לא יראה לכם את התחרות עצמה, אבל כן מראה איזה יופי של שואו הם יודעים לתת לקהל.

כרגיל, עדיף לצפות ביוטיוב ובאיכות 1080P, כמובן עם רמקולים דולקים! בקרוב - ההמשך.

רוני

נ.ב. כן, יצרתי גם קשרים. רכישת רכב והשתתפות בתחרות זה לא בשמיים. 5-8 אלף יורו למכונית מוכנה עבור חובבן, פלוס 500-1000 יורו לתחרות אחת כולל הכל. שנה הבאה?

http://www.youtube.com/watch?v=Mhy17-MAkiw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא זה לא נורמלי. פאקינג אסטוניה, הטחור של אירופה. ותראו מה קורה אצלנו.

לך לשטחים. גם שם לא חסר דברים כאלה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
איך הוא מצליח לעשות את זה כל כך לאט ?

הוא משתמש בבלמים.

רוני כבר אמרתי לך בפעם המליון שאני מקנא בך קשות?

כנראה, אבל חכה חודש, אני הולך להפוך לנציב קרח בזמן שאתם נהנים לכם שם ב-15-20 מעלות שלכם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טיזר קטן:

attachment.php?attachmentid=353391&stc=1&d=1379274448

יש לך איזה זום אאוט?

רואים על מה הסתכלת :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הוא משתמש בבלמים.

איך הוא מצליח להשאר כל הזמן על המנתק הצתה תוך כדי שהוא עם בלמים ? הם מכוונים רק לגלגלים הקדמיים ?

• תוכן חדש...