Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש מוטורי - והפעם, דריפטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מרהיב. הבושה כולה שלנו.

העלויות מעניינות. בזמן שעלות הרכב סבירה, עלות ההשתתפות נשמעת גבוהה. מה זה כולל? מה היקף אירוע כזה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מרהיב. הבושה כולה שלנו.

העלויות מעניינות. בזמן שעלות הרכב סבירה, עלות ההשתתפות נשמעת גבוהה. מה זה כולל? מה היקף אירוע כזה?

זה לא שעלות הרכב סבירה - היא פשוט נמוכה, ובגלל זה עלות ההשתתפות נשמעת לך גבוהה.

מירוץ כולל: דמי רישום, הובלת הרכב, דלק, צמיגים, מכונאי ועוד כמה דברים קטנים.

אגב, יש כאן מירוצי חורף - על הקרח (חלקם על הים עצמו). עלות ההשתתפות זניחה, משתתפים עם רכב כביש רגיל לגמרי שנועל צמיגי חורף רגילים, כדאי לדאוג לו לנעילת דיפ' אבל זה לא קריטי. רק צריך מגן גחון כמו בג'יפים. רכב ממוצע הוא סדרה 3 מדגם E36 כמו 318IS או 320 או 325. עלות קנייה - פחות מ-1000 יורו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה מעצבן לראות את כל זה. איפה אנחנו ואיפה הם.

משום מה אני מקבל את הרושם שדווקא במדינות הקטנות האלה במזרח אירופה העסק הרבה יותר מפותח/זמין מאשר במדינות המבוססות יותר של מערב אירופה.

גם נראה שהרמה של החבר'ה שם יפה מאוד.

מה זאת הקונסטרוקציה הזאת ?

הגופרו אמור להסתובב חופשי סביב הציר ?

1234810_696249290398961_491107163_n.jpg

ניר

פורסם

סוג של, הנה סרטון שממחיש איך זה עובד (בערך משנייה 20):

http://www.youtube.com/watch?v=H46WmjocBVM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מטורף. מה הולך שם עם הצמיג ? נראה כאילו הוא עומד להתלש מהחישוק. הוא עם לחץ נמוך בכוונה אולי?

ואגב אתה יודע להגיד אם הם מבטלים את הפעולה של הבלמים על הגלגלים האחוריים ? אני יודע שהחלוקה היא באזור 70% מכוח הבלימה קדימה... אבל אני יכול להגיד בוודאות שזה לא אפשרי לעשות את זה ככה, מה גם שהבלמים האחוריים פשוט ישרפו ...

אגב גם אני רואה שהזווית היגוי שלו מטורפת לחלוטין, הגלגל כמעט 90 מעלות הצידה. :D

איך מסדרים את זה מבחינת הההגה ? הם משתמשים בהגה קצר יחסית לפי מה שאני יודע, 2 סיבובים ואפילו פחות... ההגה לא נהיה רגיש בטירוף עם כזאת זווית מקסימלית ורק 2 סיבובים ?

• תוכן חדש...