Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המעבד ששמו 64 ביט, נכון שכרגע אין בו שימוש,

אבל אולי בעתיד באחד עדכוני הגרסא הוא יעשה פלא פלאים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רציני? ההבדל בין ה5 ל5אס גדול יותר בגלל שהמעבד הוא 64 ביט? אתה באמת אומר את זה באותה נשימה עם 'כרגע אין בו שימוש' ולא משתנק?

אתה יודע מה, בוא תגיד לי בבקשה איך החיים שלי היו נוחים יותר, יעילים יותר או מעניינים יותר אם היו לי 64 ביט באס4 שלי. אני מחכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני עד היום לא מבין מה אנשים מצפים מהיצרנים "להפתיע" ?

מה הם כבר רוצים לדחוף במכשיר ? כולם אפל "איכזבו"

חסר רק שיעשו אייפון שיטוס לחלל, או יכין קפה.

כמו שאמר מעלי, ההבדל אכן גדול בין 5 ל5S בהרבה יותר מאשר S3 לS4.

לא ממש. זה חד וחלק גימיק. שימוש במעבד 64 ביט יהיה לך שתתחיל להריץ מטלות כבדות להחריד שדורשות ים של הקצאת כתובות, מהסוג שמעבדי 32 ביט נאלצים לפרק לחתיכות קטנות יותר כדי להתמודד איתן.

....על מכשיר שיש בו 1GB זיכרון? שום שימוש. לא היום, לא מחר, ולא בעוד שנה. (על מחשבים שולחניים לרוב המשתמשים עדיין אין שימוש אמיתי ב 64 ביט!)

בנוגע להבדל בין ה S3 ל S4, הוא גדול עשרת מונים מההבדל בין האייפון 5 ל 5S.

למרות שהמעבד הוא עדיין Arm V7, מדובר על ארכיטקטורה אחרת, קפיצה במאיצים הגרפיים לכאלו שתומכים Open GL ES 3.0

מצלמה חדשה מן הסתם, הנדסה מחדש של הגוף למיקסום שטח מסך לעומת שטח גוף (הצליחו לדחוף מסך 5" במכשיר טיפה קטן יותר מה S3 בעל 4.7", וזה לא שה S3 היה גדול)

הגדלת הסוללה באופן ניכר ושיפור חיי הסולה (15% בממוצע), והשינוי הגדול ביותר הוא כנראה במסך- ה S4 מכיל מטריצת AMOLED חדשה לחלוטין, וזה נכון לעכשיו המכשיר היחיד שמשתמש בה. השיפור על ה S3 מאוד ניכר, ואין תלונות בסיבוב הזה על גוון כחלחל-ירקרק מדי כמו שהיה ב S3. למרות שהנטיה תמיד הייתה ותמיד תהיה לכיוון גוונים קרים, הלבן ב S4 די נייטרלי.

כמובן יש גם את שאר השטיקים הפחות חשובים כמו כל העסק עם התוכנה, ה IR BLASTER, ושירותי ענן למיניהם.

אז לא, אני ממש לא מסכים עם הקביעה שההבדל בין ה 5 ל 5S גדול מזה בין ה S3 ל S4, זה פשוט לא נכון.

פורסם

זה ויכוח על כלום.

אין פה יותר טוב או יותר גרוע.

יש אייפון, ויש אנדרואיד. זה מתאים לחלק מהאנשים, וההוא מתאים לחלק השני.

מעבד 64 ביט, כרגע לא עוזר אבל בעתיד יעזור? נפלא. אותו דבר עם הOCTA של סמסונג. כרגע לא עוזר, אבל בעדכון גרסה הבא הוא יתחיל לעבוד בכל אפליקציה.

מסך אחד יותר טוב מהשני? נו? ו? אפשר לחשוב שמישהו פה באמת רואה סרטים בטלפון, וגם אם כן, לא נראה לי שהוא מצפה לראות אם השחקן התגלח בבוקר או לא.

עובדה בשטח היא שאפל התחילה ליפול מהרגע שסטיב ג'ובס נפטר. כולנו חייבים לחברה הזאת אות תודה. בגלל החדשנות שהיא הראתה בהתחלה, כל החברות האחרות התחילו לרוץ מולה ובגלל זה היום הסמארטפונים כל כך מתקדמים עד לרמה שהתוכנות לא עומדות בקצב.

בקיצור, כל התירוצים של בנצ'מרקים, או קפיצות מדרגה, או "לדודה שלי יש גם וגם והיא בחרה בהוא" או להיפך לא משנות בכלל.

הנה, לאבא שלי היה במקביל SGS1 ואייפון4 והוא זרק את שניהם, אבל המשיך לעבוד עם הגלקסי טאב (הטאבלט 7" של סמסונג) והיה מרוצה עד השמיים. לא עזר לי כמה הסברתי שזה אותו דבר.

מפעילות הסלולר בארץ אשמות ברומים ההזויים שהם שמו על המכשירים, הם פשוט רצחו אותם.

אני לא מזמן עברתי מSGS1 לSGS4, וברוך ה' עשיתי את הצעד הנכון וקניתי מחנות היבואן ולא מסלקום. עזבו את עניין המחיר. ממשק הTW של סמסונג עדיף פי 1000 על הרום של סלקום. לא משנה כרגע אם הTW גרוע או לא, הוא פשוט עדיף על כל רום של כל מפעילה סלולרית.

ההבנה של המשתמש הממוצע במכשיר שאותו הוא מחזיק שואפת לאפס.

בגלל זה תמיד שומעים את אותם הסיבות ללמה לבחור בכזה או באחר:

משתמש באייפון? למד את השורה הבאה - "אנדרואיד זה גרוע, ממשק משתמש חרא, לסבתא של דוד של סבא שלי מהגירושים השניים שהתחתנה עם בן דוד שני שלי מהגירושים הראשונים של בת דודה שלי היה גם אייפון וגם אנדרואיד ואחרי יום אחד עם האנדרואיד היא חזרה לאייפון!"

משתמש באמדרואיד? למד את השורה הבאה - "אייפון זה גרוע, כל הגן הסגור הזה שלהם, אי אפשר לעשות מה שרוצים, אני מעדיף מסך קטן, יותר נוח לעבוד רק עם האגודל!"

אני חוזר, לכל אחד מתאים מכשיר אחר, ויש כאלה שפשוט רוצים להגיד יש לי את ההכי גדול והכי חזק. אז שיהיה להם לבריאות ואני מקווה שיש להם כסף לזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אחחח איפה סטיב גובס.....

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אחחח איפה סטיב גובס.....

משיח בשמיים, ואנחנו בלי הכסף כאן, אה? :rolleyes:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מפעילות הסלולר בארץ אשמות ברומים ההזויים שהם שמו על המכשירים, הם פשוט רצחו אותם.

אני לא מזמן עברתי מSGS1 לSGS4, וברוך ה' עשיתי את הצעד הנכון וקניתי מחנות היבואן ולא מסלקום. עזבו את עניין המחיר. ממשק הTW של סמסונג עדיף פי 1000 על הרום של סלקום. לא משנה כרגע אם הTW גרוע או לא, הוא פשוט עדיף על כל רום של כל מפעילה סלולרית.

ההבנה של המשתמש הממוצע במכשיר שאותו הוא מחזיק שואפת לאפס.

Touchwiz זה השם של הממשק של סאמסונג לאנדרואיד, הוא קיים בכל רום "רשמי" לגלקסי למיניהם. גם במפעילות הסלולריות.

הרומים של סאני ושל סלקום/אורנג' זהים לחלוטין, למעט התוכנות שכל אחת מהמפעילות בוחרת לטעון מראש על המכשיר. מה שמשותף לכולם זה שכוווולם זוועה. יש לך SGS4 ואתה רוצה לראות את המכשיר עובד כמו שהוא צריך לעבוד? התקן רום של מדינה כלשהי באירופה, ותאפשר את העברית דרך morelocale. אתה לא תאמין שעבדת עם המכשיר במצב מסורס כל כך הרבה זמן.

פורסם

Pika, אני מכיר את הקטע עם העברית, אבל זה לא משנה לי. הטלפון שלי קבוע באנגלית. גם כאשר השפה מובנית בטלפון, אני תמיד מעדיף אנגלית, לא יודע למה, זה פשוט יותר נוח לי.

כרגע אני ממשיך עם הרום הרשמי שקיבלתי עם המכשיר מהיבואן, עד שאני אתהה על קנקנו מספיק. אחרי זה, נראה כבר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתה רציני? ההבדל בין ה5 ל5אס גדול יותר בגלל שהמעבד הוא 64 ביט? אתה באמת אומר את זה באותה נשימה עם 'כרגע אין בו שימוש' ולא משתנק?

אתה יודע מה, בוא תגיד לי בבקשה איך החיים שלי היו נוחים יותר, יעילים יותר או מעניינים יותר אם היו לי 64 ביט באס4 שלי. אני מחכה.

במקומך לא הייתי ממהר להתלהם

ההבדל הוא לא רק ב64 ביט... אגב אתה מוזמן להגיד לי איך החיים שלך נוחים יותר מאז שיש לך WIN עם 64 ביט...

הוא גם כי הצ'יפסט החדש הוא באמת פי 2 בכוח העיבוד מול הצ'יפסט הקודם

אתה מוזמן לבדוק כאן

פורסם
במקומך לא הייתי ממהר להתלהם

ההבדל הוא לא רק ב64 ביט... אגב אתה מוזמן להגיד לי איך החיים שלך נוחים יותר מאז שיש לך WIN עם 64 ביט...

הוא גם כי הצ'יפסט החדש הוא באמת פי 2 בכוח העיבוד מול הצ'יפסט הקודם

אתה מוזמן לבדוק כאן

א. לא התלהמתי.

ב. ברור שההבדל הוא לא רק ב-64 ביט, אבל דני טען שזה ההבדל המשמעותי ביותר.

ג. עדיין יש הבדל "קטן" בכוח העיבוד בין מחשב שולחני או נייד לבין מעבד של טלפון סלולרי, ומ-PC יש דרישות הרבה יותר גבוהות בהן הוא צריך לעמוד.

ד. יפה שהמעבד חזק עד פי 2 מבאייפון 5, אבל המעבד ב-S4 מספיק חזק בשביל כל הצרכים שלי, כך שאני לא רואה איך חיי ישתפרו משמעותית נכון להיום אילו היה מהיר יותר. זאת השורה התחתונה. עוד שנתיים - לך תדע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על הנייר ההפרשים בין S3 ל S4 פחות או יותר כמו ההפרשים בין 5 ל 5S במבחנים (אין עוד בדיקות למעבד של ה 5S, רק לשבב הגרפי)

בתכלס ההבדל הכספי ביניהם כרגע הוא 100 דולר (הרבה פחות מ1000 שקל), בכל מקרה כמו שכבר ציינתי בשרשור, אף אחד לא ירגיש שום הבדל כרגע ב64 ביט, אבל זה שינוי מבורך וקיים בו המון פוטנציאל

אני אישית כבר מחכה לאייפד 5 עם 64 ביט, כבר היום יש תוכנות מעולות לאייפד שמביאות תחליף כמעט מלא למחשב - כמו תוכנות מבית native instruments או מבית ableton (שאגב את אותם התוכנות אני מתקשר למצוא באנדואיד)

אני מאוד מקווה שעם 64 ביט ואקסטרה זיכרון הם ידחפו את היכולות עוד יותר קדימה

פורסם

אני אישית כבר מחכה לאייפד 5 עם 64 ביט, כבר היום יש תוכנות מעולות לאייפד שמביאות תחליף כמעט מלא למחשב - כמו תוכנות מבית native instruments או מבית ableton (שאגב את אותם התוכנות אני מתקשר למצוא באנדרואיד)

או-הו, אתה לוחץ פה על נקודה כואבת.

ה-latency באנדרויד הוא מחריד, והוא מובנה במערכת. תסבוכת בלתי פתירה.

עד שלא יתבצע ניתוח מעקפים מעמיק,

אנדרויד לא יגיע לקצה הזרת של הרגל השמאלית של אפל בתחום המוסיקלי. עצוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...