Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה גם שטביעת אצבע זה אמצעי הזיהוי שהכי קל לעקוף,

במיוחד לאור העובדה שכל המסך של האייפון יהיה מלא בטביעות אצבע, רק לקחת סלוטייפ ולדגום טביעת אצבע טובה והכניסה חופשית למערכת!

הייתי מוכן לשלם לראות אותך עושה את הפעולה הזאת.....

ונכשל.

מה אתה חושב שאתה מקגאייוור ??? נו באמת....

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייפון יקר? תלוי.

אם אתם מתכוונים להחזיק את המכשיר עד המוות שלו, אז כן זה יקר.

אבל אם אתם בדרך כלל בממוצע מחליפים מכשיר כול שנתיים -שלוש, אז המצב שונה.

תיראו דוגמא את האייפון 4s , שנתיים מאז ההכרזה שלו הוא שווה יותר ממחצית מהעלות הראשונית שלו, שזה יותר מהירידת ערך של הגלקסי 3 במשך שנה. אז מי בעצם עולה יותר? כי לפני הנתונים האלה, זה דווקא הגלקסי.

פורסם

ונכשל.

גם אם הוא לא יצליח, זה פיצ'ר סתמי שמהר מאוד מאוד ימאס על חובקי האייפון, כשאתה בעבודה או בדרך או בכל מקום אחר, ואתה רוצה להשתמש באייפון למשל בתור מצלמה זריזה , אתה רוצה אותו זמין בשניה, לא אצבע... מיקום... לא קולט טוב... מנסה שנית... אההה! נפתח המכשיר! וכבר האובייקט עבר, או בכלל, בלי קשר למצלמה, זה סתם מסורבל, למה מה? אנחנו מהמפנטאגון שצריכים חיישן ביומטרי?! לנעול מרחוק את המכשיר, אפשרי, במידה ונגנב, להשים סיסמא, אפשר.

מאוד מזכיר את סירי שיצא והיום מי בכלל יודע שהוא קיים במכשיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אייפון יקר? תלוי.

אם אתם מתכוונים להחזיק את המכשיר עד המוות שלו, אז כן זה יקר.

אבל אם אתם בדרך כלל בממוצע מחליפים מכשיר כול שנתיים -שלוש, אז המצב שונה.

תיראו דוגמא את האייפון 4s , שנתיים מאז ההכרזה שלו הוא שווה יותר ממחצית מהעלות הראשונית שלו, שזה יותר מהירידת ערך של הגלקסי 3 במשך שנה. אז מי בעצם עולה יותר? כי לפני הנתונים האלה, זה דווקא הגלקסי.

זה גם תלוי אם אתה רוכש את המכשיר יום אחרי שהוא יצא או שהוא כבר דיי ותיק והמחיר יורד (מדובר על קניה מהחנות כמובן). לא תמיד צריך את המכשיר האחרון שיצא. אם אתה מחליף מכשיר כל שנתיים וקונה את הדגם הפחות חדש של אנדרואיד לעומת אפל, יש הפרש גדול במחירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אם הוא לא יצליח, זה פיצ'ר סתמי שמהר מאוד מאוד ימאס על חובקי האייפון, כשאתה בעבודה או בדרך או בכל מקום אחר, ואתה רוצה להשתמש באייפון למשל בתור מצלמה זריזה , אתה רוצה אותו זמין בשניה, לא אצבע... מיקום... לא קולט טוב... מנסה שנית... אההה! נפתח המכשיר! וכבר האובייקט עבר, או בכלל

מסכים עם כל מילה.

פורסם
בוא נראה:

חיישן טביעות אצבע - חדש? ממש לא - הוצג בכמה מכשירי אנדרואיד כבר ב2010, במיוחד במוטורולה אטריקס, מה גם שטביעת אצבע זה אמצעי הזיהוי שהכי קל לעקוף,

במיוחד לאור העובדה שכל המסך של האייפון יהיה מלא בטביעות אצבע, רק לקחת סלוטייפ ולדגום טביעת אצבע טובה והכניסה חופשית למערכת!

חיישן טביעת אצבע הוצג בכמה מכשירים? בכמה באמת? אטריקס היה היחידי, ואתה יודע איך הוא עבד שם? תחפש קצת בגוגל... אני אתן לך רמז - זה עבד כל כך טוב שמוטורולה הפסיקה לתמוך בפיצ'ר הזה אחרי זמן מה. טביעת אצבע זה משהו שקל לעקוף? תנסה, תצלם סרטון ותעלה ליוטיוב -אני אשמח לראות.

מצלמה - חביב, אבל בעוד שלS4 יש 13 מגה פיקסל, לנוקיה ולסוני אקספריה החדש יש כבר יותר מזה, אז אפל - כרגיל לא חידשו דבר.

תמשיך לרדוף אחרי מגה פיקסלים, אז לסמסונג יש 13, בינתיים ברוב הביקורות בין ה HTC ONE ל S4 המצלמה של ה ONE לוקחת, וכמה מגהפיקסלים יש ל ONE? את התשובה אתה יודע. ביננו גם המצלמה של 5S וגם של הסמסונג תעשה עבודה מעולה, כל מי שרוצה קצת מעבר יקנה dslr או mirrorless

מעבד A7 - חביב, אבל זה מתגמד לעומת מכשירי OCTA בעלי 8 ליבות כמו S4 ודומיו שהם ממש כמו מחשב בכיס.

למה חביב? המעבד הזה וגם הקודם מסוגל לבצע כל מה שה snapdragon 600 עושה תחת ה IOS כמובן, אם חשוב לך להשיג תוצאה יותר גבוהה ב antutu שיהיה לך לבריאות, לא מעניין בכלל את רוב המשתמשים, מעניין רק ילדים שרוצים להגיד "לי יש יותר גדול"

לי זה נראה שסמסונג רודפת אחרי המעבד הכי מהיר ותוצאת הבנצ'מרק הכי גבוהה (4 גרסאות יצאו למכשיר הזה?!? שהאחרון יצא לפני שבועיים עם snapdragon 800 וזה עוד לפני שהזכרתי את הזום ואת האקטיב) אני מרחם על המשתמשים שקיבלו אותו עם ה OCTA, המעבר ל64 ביט לדעתי הרבה יותר משמעותי מאשר עוד 4 ליבות שיש ב OCTA שבקושי מנוצלות, מקווה שהמפתחים ידעו לנצל את זה.

בעוד שגוגל(מוטורולה), HTC ו-Xiaomi מתרכזים בלספק חווית משתמש טובה יותר, סמסונג תקועה עם ה touchwiz המזעזע, בינתיים תהנו מיכולת קבלת רוט ושינוי רום אבל מאז שהוצג ה KNOX ה S4 האחרונים שיש בשוק לא ניתנים לפריצה בכלל.

לגבי ה5C - מזעזע, צבעוניות של ליצנים... לבריאות.

עניין של טעם, אני בטוח שיש מיליוני בנות בסין שיקנו אותו בצבע ורוד

באותו מחיר הייתי לוקח כבר את ה LG G2 בלי לחשוב פעמיים, מכשיר חדשני באמת, IPS 5.2" FULL HD - יאמי! 8)

שוב, עניין של טעם, אני ממש לא מוכן לחזור לימי נוקיה העליזים עם הגודל הזה, המקסימום שאני מוכן לסבול זה את ה 4.7 של ה ONE ואפילו מעדיף את ה 4.3 של mi2s

12345

פורסם

כל מי שאומר ש"הדבר המשמעותי ביותר זה 64 ביט".

האם תוכלו, טכנית, להסביר בעצמכם למה זה חשוב, מה זה עושה ואיך זה עוזר לנו בזמן זה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

בזמן זה, זה לא עוזר לנו, אני לא רואה שזה יבוא לידי ביטוי באייפון כמו שה 4 ליבות לא באות לידי ביטוי באנדרואיד

מה שכן שה A7 יגיע ל IPAD ועם כמות מספקת של זיכרון, אולי האפליקציות יוכלו להתקרב ברמתם לתוכנות שקיימות ב OSX במיוחד במה שקשור לעריכת תמונה, וידאו ואודיו (שוב הכל תלוי במפתחים), גם בעולם ה PC השינוי לא היה מהיר, שהתחילו לצאת core2duo הראשונים המשחקים לא ידעו לנצל את זה וכל מה שהיה מעניין זה מהירות השעון ולא כמות הליבות, לעומת זאת שמערכת הפעלה ידעו לנצל יותר מ4 גיגה ראם ב64 ביט, השיפור היה משמעותי והורגש בכמות התוכנות שאפשר להריץ בו זמנית.

מה שבטוח שהסבב הבא של מכשירי אנדרואיד כבר יהיה עם 64 ביט רק כדי להשוות את הקו עם אפל.

פורסם
גם אם הוא לא יצליח, זה פיצ'ר סתמי שמהר מאוד מאוד ימאס על חובקי האייפון, כשאתה בעבודה או בדרך או בכל מקום אחר, ואתה רוצה להשתמש באייפון למשל בתור מצלמה זריזה , אתה רוצה אותו זמין בשניה, לא אצבע... מיקום... לא קולט טוב... מנסה שנית... אההה! נפתח המכשיר! וכבר האובייקט עבר, או בכלל, בלי קשר למצלמה, זה סתם מסורבל, למה מה? אנחנו מהמפנטאגון שצריכים חיישן ביומטרי?! לנעול מרחוק את המכשיר, אפשרי, במידה ונגנב, להשים סיסמא, אפשר.

מאוד מזכיר את סירי שיצא והיום מי בכלל יודע שהוא קיים במכשיר.

לא צריך לשחרר נעילה בשביל להגיע למצלמה.

אם גונבים לך את המכשיר, יכבו אותו דיי מהר, ואז לא בטוח שעניין המחיקה מרחוק יעבוד. וזה תקף לכל מכשיר, לצערי.

בנוסף, הם הוסיפה פיצ׳ר מעניין למה״פ, שאם מפעילים אותו, גם אם מישהו יעשה ריסטור למכשיר, הוא יצטרך להזין סיסמא כדי להשתמש בו.

כמו כן, אפשר ששני האמצעים יעבוד בו זמנית. כלומר, לא רוצה טביעת אצבע עכשיו, לחיצה על הפתור ומסך הסיסמא עולה.

בסירי אני משתמש כמעט כל הזמן כשאני באוטו. נוח מאוד לקבל מידע על לוז, ולענות לסמסים מבלי לגעת במכשיר או להוריד את העיניים מהכביש.

אגב, לא יצא לי לראות מישהו עד היום, שיש לו בלפטופ שלו סורק טביעת אצבע, והוא לא משתמש בו. גם אם אחרי חמישה נסיונות כושלים הוא לא מזהה את האצבע, אנשים עדיין מתעקשים לנסות.

מסקנה, אנשים אוהבים את הדברים האלה.

שמו פיצ׳ר מעניין במכשיר שלאף אחד אחר אין, ואנשים בוכים שזה גרוע. מעניין מה היה קורה אם מיקרוקיה היו שמים כזה על אחד הלומיות שלהם, או אם סמסונג היו שמים אחד כזה על הטבלט שבכח מנסים לקטלג אותו כטלפון שלהם.

!AWDSOME

פורסם

sh33p, אתה הוזה.

נתחיל בעניין טביעות האצבע- היה את זה רק באטריקס, זה עבד כמו שצריך (היה לי פה אטוריקס 4G לחצי שנה), אבל זה פיצ'ר לא אינטואיטיבי בעליל. לכן החליטו לזרוק אותו.

המצלמות- המצלמה של ה HTC ONE לוקחת? אני לא יודע איפה קראת את הביקורות שלך, המצלמה של ה HTC ONE היא לרוב אכזבה, ולא משתווה למצלמות של מכשירי הדגל האחרים כגון ה S4. מה שמצחיק זה שהיא נותנת תוצאות טובות יותר בחושך מבאור בהשוואה לשאר התחרות, אבל עדיין מפסידה בשני המקרים.

מעבדים ושאר ירקות-

המעבר ל 64 ביט הוא גימיק ותו לא כרגע. עם הפעילות המצומצמת של המערכות הניידות האלו, אין שום צורך ביכולת הקצאת כתובות רחבה יותר, וגם לא יהיה שיפור ברוחב הפס לזיכרון.

זה שטויות במיץ, ברגע זה.

בנוגעכ לממשק ה TW ה "מזעזע" של סאמסונג- תרצה או לא תרצה, הוא הממשק המוצלח ביותר בשוק כרגע, בגרסאות ה UX ואחרי. לאנשים יש קיבעון שהגרסה האחרונה שהם השתמשו בה זה TW4 שעוד היה חצי אפוי, ומאז החליטו שהממשק מזעזע ולא משנה עד כמה יבנו אותו מחדש.

כרגע אחרי מיליון ורבע מכשירים שהיו לי פה אני מודיע לך חגיגית- ה TW האחרונים עקפו את SENSE בסיבוב, הם עדיפים גם מהטיימסקייפ של SE, וגם מה OUI של LG.

אז בזאת ארצה להגיד לך: בוקר טוב, הגיע הזמן להתעורר ולהפסיק לחלום.

פורסם
מישהו פה ניסה את הBB Z10 ויכול לתת עליו חוות דעת קצרה ביחס לגלקסי או אייפון?

מוזר, מערכת הפעלה מוזרה.

משהו כמו אנדרואיד עם שכבה מוזרה של BB מעליה.

חירבשתי בו וב-Q10 כמה ימים והדבר היחיד שאני יכול להגיד עליהם זה שהמ"ה פשוט מוזרה, לקח לי איזה 15 דקות להבין איך ממזערים יישום (Swipe למעלה).

אני מניח שזה עניין של התרגלות אבל דברים אינטואיטיביים גם באנדרואיד וגם ב-iOS, הם פשוט מוזרים.

קצת נראה כאילו הקריבו הכל על מזבח ה"להיות שונים".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ונכשל.

ומה אתה חושב שמז"פ עושים?

קצת אבקה וסלוטייפ עם מכסה ניילון כדי לא להשחית את הדגימה.

ועוד בנושא טביעת האצבע - אפל סיפרו שהמידע הביומטרי לא יישלח ברשת (תודה לאל לפחות על זה)

אבל כן יישמר בזיכרון המכשיר (או המעבד).

אם הייתי קב"ט של חברה ביטחונית או אחראי בטחון מידע במקום רגיש בצה"ל או במוסד בטחוני אחר בו יש כניסה בעזרת טביעת אצבע (אני מכיר לא מעט כאלה אגב), הייתי מאוד מודאג מזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מעניינים אותי הקישקושים של אנדרואיד קרי מערכת קוד פתוחה והסיפורים שואתה יכול לעשות איתו הכול...קשקוש אחד גדול מכיוון שלאנשים עסוקים אין זמן להתעסק עם הורדות של אפליקציות והתקנות של רומים ופריצות.

תאמין לי אחרי 4 שנים ~ עם האייפון וחודש ימים עם הנקסוס אני יודע מה טוב לי.

אין שום צורך להתקין רומים ופריצות בשביל ליהנות ממכשירי אנדרואיד. היה לי מכשיר פרוץ, עכשיו יש לי מכשיר לא פרוץ, חוץ מתוכנה או שתיים שכבר אין לי (כי הן בתשלום ולא רציתי לשלם) ומהעובדה שבחלק מהתוכנות יש לי כרגע פרסומות (לפני כן פשוט השתמשתי ב-adfree שדורש רוט), שום דבר לא חסר לי.

בנוגע למערכת פתוחה - דווקא ככל הנראה כן מעניין אותך, כי אפל עדיין מונעים ממך דברים כמו וידג'טים, וכי למפתחים יש יד חופשית יותר באנדרואיד - ואתה יכול להרוויח מתוכנות עם יותר קסטומיזציה.

זה כי פרייארים לא מתים, הם רק מתחלפים. אני לא מצליח להבין אנשים שקונים אייפון 4S משומש במחיר של טלפון אנדרואידי מודרני.

אגב, לא יצא לי לראות מישהו עד היום, שיש לו בלפטופ שלו סורק טביעת אצבע, והוא לא משתמש בו. גם אם אחרי חמישה נסיונות כושלים הוא לא מזהה את האצבע, אנשים עדיין מתעקשים לנסות.

מסקנה, אנשים אוהבים את הדברים האלה.

עכשיו אתה מכיר אחד :wink:

המצלמות- המצלמה של ה HTC ONE לוקחת? אני לא יודע איפה קראת את הביקורות שלך, המצלמה של ה HTC ONE היא לרוב אכזבה, ולא משתווה למצלמות של מכשירי הדגל האחרים כגון ה S4. מה שמצחיק זה שהיא נותנת תוצאות טובות יותר בחושך מבאור בהשוואה לשאר התחרות, אבל עדיין מפסידה בשני המקרים.

בנוגעכ לממשק ה TW ה "מזעזע" של סאמסונג- תרצה או לא תרצה, הוא הממשק המוצלח ביותר בשוק כרגע, בגרסאות ה UX ואחרי. לאנשים יש קיבעון שהגרסה האחרונה שהם השתמשו בה זה TW4 שעוד היה חצי אפוי, ומאז החליטו שהממשק מזעזע ולא משנה עד כמה יבנו אותו מחדש.

מסכים, ומסכים.

שיחקתי קצת עם המצלמה של ה-HTC ONE. היא באמת מספקת תמונות איכותיות (במיוחד ניכר בחושך) אבל בסופו של דבר, גם אם יש הבדל מסוים לעומת המצלמה של ה-S4, הוא מתגמד ביחס לעובדה שאתה לא יכול לחתוך את התמונה ועדיין לקבל גודל נורמלי, כי 4 מגה-פיקסל זה פשוט כל כך 2003...

בנוסף, רוצים תמונה טובה יותר בחושך עם S4? יש מצב HDR (יותר טוב מב-HTC), יש מצב חושך (פחות טוב מב-HTC). אפשר להסתדר.

לסיום - הנה השוואה

ובנוגע לממשק של סמסונג - אני רגיל אליו כבר כמה שנים ולאורך כמה דורות - והוא הולך ומשתפר כל הזמן. מבחינתי הוא מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה באסה ! חבל שקניתי נקסוס 4 עם מערכת הפעלה מעפנה הנקראת ג'לי בין.

800 שקל אני בא לוקח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...