Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נראה:

חיישן טביעות אצבע - חדש? ממש לא - הוצג בכמה מכשירי אנדרואיד כבר ב2010, במיוחד במוטורולה אטריקס, מה גם שטביעת אצבע זה אמצעי הזיהוי שהכי קל לעקוף,

במיוחד לאור העובדה שכל המסך של האייפון יהיה מלא בטביעות אצבע, רק לקחת סלוטייפ ולדגום טביעת אצבע טובה והכניסה חופשית למערכת!

מצלמה - חביב, אבל בעוד שלS4 יש 13 מגה פיקסל, לנוקיה ולסוני אקספריה החדש יש כבר יותר מזה, אז אפל - כרגיל לא חידשו דבר.

מעבד A7 - חביב, אבל זה מתגמד לעומת מכשירי OCTA בעלי 8 ליבות כמו S4 ודומיו שהם ממש כמו מחשב בכיס.

לגבי ה5C - מזעזע, צבעוניות של ליצנים... לבריאות.

באותו מחיר הייתי לוקח כבר את ה LG G2 בלי לחשוב פעמיים, מכשיר חדשני באמת, IPS 5.2" FULL HD - יאמי! 8)

lg-g2-d802-4.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעבד A7 - חביב, אבל זה מתגמד לעומת מכשירי OCTA בעלי 8 ליבות כמו S4 ודומיו שהם ממש כמו מחשב בכיס.

לבינתיים אני מעדיף את ארכיטקטורת ה Snappy. האוקטה די מלגלגים בדור הנוכחי. הדור הבא מבטיח לסגור את הפינה המעיקה הזו (יצא לי לשחק עם I9500 סטוק, זוועת עולם).

פורסם
איזה באסה ! חבל שקניתי נקסוס 4 עם מערכת הפעלה מעפנה הנקראת ג'לי בין.

איזה בעסה קנית מכשיר ב1400 שקל במקום ב 4200 שקל

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

ה 5C נמכר ללא חוזה ב 550 דולר, שזה לא פחות ממטורף. מדובר באייפון 5 טיפל'ה מסורס, למה שמישהו יקנה את זה ולא איזה מכשיר דגל אנדרואיד עם כל ה goodies? אפשר להשיג S4 במחיר הזה בארה"ב כיום.

בנוגע ל 5S- מעניין איך כולם פה כבר זורקים הערות לגבי מה שופר מה לא. "מעבד שופר, מעבד גרפי שופר"

סליחה, איפה בדיוק הפרטים? שום דבר עוד לא שוחרר, ואין בכלל בחינות של שום דבר. הדבר היחיד שאנחנו יודעים הוא שהמעבד הוא עודנו כפול ליבה

לא ידוע תדר, לא ידוע מאיץ גרפי, לא ידוע תדר המאיץ הגרפי, לא ידוע כלום, ואין תוצאות מהשטח.

רצוי לחכות ולראות בעניין זה ולא להתחיל חרושת ספקולציות.

הנה מה שאנחנו יודעים:

האייפון 5S חזק יותר מהאייפון 5 בלא מעט, גם מבחינת גרפיקה וגם מבחינת מעבד.

מכשירי הדגל של אנדרואיד (בין אם על סנאפדראגון 600 או 800) חזקים מהאייפון 5 בלא מעט מבחינת מעבד.

מבחינה גרפית- הסנאפדראגון 600 טיפל'ה חזקים יותר, ה 800 חזקים בהרבה יותר.

צריך לחכות ולראות השוואה של האייפון החדש לישן כדי לקבל מושג, או יותר טוב, של האייפון ביחס למכשירי הדגל הנוכחיים.

פורסם

בלי קשר לאם החידושים טובים או לא, רוב ההדלפות פגעו בול וזה לא מתאים לאפל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
איזה באסה ! חבל שקניתי נקסוס 4 עם מערכת הפעלה מעפנה הנקראת ג'לי בין.

יש לך כאן בפורום לא מעט קונים, במחיר המתאים.

חזור ל3GS.

פורסם

זה נראה לי בעסה של מכשיר.

תמיד אומרים "חידשנו"! ובסוף לא חידשו כלום. תמיד אומרים את זה לפני כל יציאת מכשיר חדש לשוק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מישהו פה ניסה את הBB Z10 ויכול לתת עליו חוות דעת קצרה ביחס לגלקסי או אייפון?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זהו, נשברתי :bigcry:

אני לא יכול יותר ככה. באמת שאי אפשר ככה :brickwall:

לא ישן בלילות. נמצא בקריז בכל רגע ורגע שעובר בלעדיו.

אני אחוז אמוק בלילות עקב הסיוטים על החיים בלעדיו.

סופית, נשברתי. יצאתי לחוף אשדוד. אני מתחיל לשחות עד קליפורניה (זה קרוב, לא?)- אני חייב להניח את ידי על היצירה המופלאה הזו, משבעת פלאי האנושות כולה, ששמה אייפון 5s.

אתם לא מבינים.

צלצולים חדשים.

צבעים חדשים.

מי יוכל להכיל את זה? מי יוכל להמחיש את המעמד הנשגב הזה של ההכרזה? אני פשוט עומד נפעם ומשתומם בפני החידושים האלו. ווואו!:drinking:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
זהו, נשברתי :bigcry:

אני לא יכול יותר ככה. באמת שאי אפשר ככה.

לא ישן בלילות. נמצא בקריז בכל רגע ורגע שעובר בלעדיו.

אני אחוז אמוק בלילות עקב הסיוטים על החיים בלעדיו.

סופית, נשברתי. יצאתי לחוף אשדוד. אני מתחיל לשחות עד קליפורניה (זה קרוב, לא?)- אני חייב להניח את ידי על היצירה המופלאה הזו, משבעת פלאי האנושות כולה, ששמה אייפון 5s.

אתם לא מבינים.

צלצולים חדשים.

צבעים חדשים.

מי יוכל להכיל את זה? מי יוכל להמחיש את המעמד הנשגב הזה של ההכרזה? אני פשוט עומד נפעם ומשתומם בפני החידושים האלו. ווואו!

סליחה אבל אתה לא חושב שהגזמת?! כולה אייפון :wink:

בעל גלקסי S3.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מתי מערכת ההפעלה ios7 אמורה להשתחרר רשמית לכל המכשירים?

ב18 לחודש, לפי הבנתי.

המכשיר לא מסתכם רק בזיהוי טביעות אצבע. המעבד חזק יותר, המכשיר מזהה מחוות תלת-מימד וios7 זה שוס לא קטן בפני עצמו.

מחכה שיגיע לארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ya_pl - תזכיר לי מה חידש הגלקסי s4? בא נראה.

מעבד חזק פי 2 - צ'ק

שבב גרפי חזק פי 2 - צ'ק

מצלמה עדיפה - צ'ק

סוללה עדיפה - צ'ק

....

....

נשמע דומה לא?

אלפא - למה לדבר שטויות? דווקא פה הניצול של 64 ביט יהיה מהשניה הראשונה.

חוץ מזה שכל הקרנל והבסיס של המערכת הפעלה קומפל כבר ל64 ביט - ברגע שמגישים אפליקציה מחדש ומקמפלים עם xcode 5 האפליקציה מקומפלת אוטומטית גם ל32 וגם ל64 ביט מהרגע הראשון.

זה לא אנדרואיד בשיא הליבות הכפולות כשהמערכת הפעלה תמכה רק בליבה אחת...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חידשו הרבה בלי לחדש כלום, אבל אנשים יקנו, כרגיל.

רוצים לדעת למה? התשובה כאן:

BMsLArefSOw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טוב, תראה, הוא הצליח למצוא ככל הנראה את הבחורה המטומטמת ביותר בתור של אלפי האנשים, כך שזה לא ממש אומר הרבה.

או זה, או שהיא שחקנית ממש טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...