Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדיר!!! פשוט אדיר! זה כל כך נכון. (מיועד במקור לקוף נינג'ה, בזמן שחפרתי הספיקו להגיב פה)

מה שמצחיק זה שאנשים כאלה לא חסר בשני ה"מחנות". גם בזה של גלאקסי

מדהים אותי שאנשים מחכים בכליון עיניים להשקות של אפל רק כדי להגיד שהם התאכזבו. זה ממש נראה כאילו לא מעניין חצי מהאנשים מה המפרט של הטלפון בכלל, מה הוא יוכל לעשות, כמה טובה חוויית המשתמש.

פשוט מחכים מחכים מחכים מחכים ואז "יוווו איזה מעפן"

ביננו? מה כבר טלפון מחדשים היום? פי שתיים ליבות, יותר מהירות, יותר ראם, יותר מגה פיקסלים. כל שנה אובר אנד אובר אגיין.

חכו שאנשים יסקרו את הטלפון לפני שאתה מתאכזבים. הרי לא באמת ציפיתם ל16 ליבות עם מהירות 4.6 ג'יגה הרץ ומצלמת 62 מגה פיקסל עם עדשת 18-300 f1.8 מטורפת של קאנון או משהו בסגנון. כולם מצפים לשמוע את המילה "הטלפון הטוב בעולם" אבל זה לא קיים, אין דבר כזה כבר. לכל בן אדם יש את ההעדפה שלו - יש לי חבר שעובד בדרכים כל היום, למשרד שלו קוראים נוט 2, יש לי חבר אחר, שחייב טלפון שלא משנה מה, תמיד יניע בבוקר, בלי התעסקויות. יש לי חבר אחר שהפעם היחידה שהטלפון שלו היה מקורי הייתה כשהוא הוציא אותו מהקופסה, לחבר הכי טוב שלו קוראים נקסוס. כל אחד וההעדפות שלו, אין היום טלפון אחד שמעיף את כל המתחרים אל מחוץ לתמונה.

תכל'ס? נראה אחלה טלפון, מעבד חזק יותר, מצלמה טובה יותר כנראה, מערכת הפעלה מלוטשת יותר. היום כבר אין לאן ללכת מבחינת כח עיבוד נטו, כל ההשקות האחרונות, S4, LG G2, Note 3, כולם שמו את המפרט הטכני היבש במקום שני, כולם מוכרים חוויית משתמש.

השטות עם הטביעת אצבע נראת ממש נחמדה, גימיק, יכול לעזור לפתוח את הטלפון מהר יותר, לא יותר מזה. לבחור שהחליט שעם טיפה סלוטייפ ויש לך אחלה טביעת אצבע - אם הבעיה שלך היא שיפרצו לך לטלפון ע"י הטבעת טביעת אצבע שלך על חתיכת סלוטייפ ויגשו למידע עדין שיש לך על המכשיר, אולי כדאי שתשתמש בססמה... מה גם שנראה לי שזאת תהיה אחת הבעיות היותר קטנות שלך.

האמת? קצת יקר לטעמי. האייפון 5 כבר היה יקר מידיי לדעתי על כל 800 הדולרים שלו (לחובתי ייאמר שאני לא יודע איזו גרסא עלתה 799 והאם הייתה גרסה זולה יותר), אבל סך הכל ממש נחמד. ה4S היה נפילה רצינית, 5 ו- 5S נראים לא רעים בכלל.

אגב, לי יש גלאקסי נקסוס ואני לעולם לא אקנה אייפון, לא מתאים לי פשוט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, תראה, הוא הצליח למצוא ככל הנראה את הבחורה המטומטמת ביותר בתור של אלפי האנשים, כך שזה לא ממש אומר הרבה.

או זה, או שהיא שחקנית ממש טובה.

המחשבה הזו עברה גם אצלי, אבל מצד שני לא חסר טמבלים שעומדים בתור ואפילו לא יודעים למה.

נושא אחר לגמרי,איזו חוצפה ועזות מצח יש להם בהצהרה הגנובה אחד לאחד מHTC בקשר למצלמה?! :evil::evil::evil:

אשכרה מה שיו'ר HTC אמר על הפיקסלים בהכרזה של ה ONE . איזו חברה מגעילה,גונבים רעיונות על בסיס קבוע.

פורסם

למי שלא הבין, ההודעה שלי נכתבה בציניות על אלה שמתלהבים מהשקות כאלו או אחרות. בין אם זה האייפון או אנדרואיד ושות'.

הדבר היחיד שאולי מהווה חידוש מעניין מבחינתי באייפון 5s זה המעבר לארכיטקטורת ה64 ביט. אבל כמה אנשים מבינים בזה?

כששואלים אותי איזה פלאפון לקנות, אני עונה ע"פ הבן- אדם שמולי. אני אולי לא סובל את אפל (מסיבות של התנהלותם כחברה, לא בגלל מה שהיא מוכרת), אבל אני לא אהסס להציע אייפון לאנשים שמאותגרים מבחינה טכנולוגית (בלי כוונה לפגוע באף אחד). אבל האם אמליץ על המילה האחרונה בשוק? לא בטוח, שכן לדעתי האייפונים החדשים מתומחרים יקר וללא הצדקה. לפחות בהתחלה.

את הגלקסי אציע למי שיותר זורם עם הטכנולוגיה. וכמובן שלאחרונה הם גם השתפרו מבחינת הנדסת האנוש (של התוכנה).

את הבלקברי (Z10 ו-9900) הצעתי ל2 אנשים שאני יודע שהם רוצים מכשיר עבודה אמיתי, למיילים, הודעות ושיחות, ושלא מעניין אותם אפליקציות כאלה או אחרות. עדיין לא ראיתי תחליף ראוי לבלקברי מהבחינה הזו. והיה לי בלקברי 9900, והיום יש לי גלקסי 4, ולאחי את הZ10, כך שאני יודע מה אני אומר, ואני לא מדבר על ה9780 שהוא באמת לא מציאה כיום.

את הנקסוס אציע לאלה שעונים לקהל היעד של "מכשיר מפתחים".

כמו שציינתי, יש לי גלקסי 4. קניתי אותו במחיר מעולה (פחות מ1900 ש"ח), ובגלל שהסוללה שלו טובה משמעותית מזו שבגלקסי 3 והבלקברי, לקחתי אותו. לא הכוח העיבוד ולא הרחיפות שעל המסך, דפדופי עיניים וכל השטויות האלה הם שהכריעו, כי זה לא מעניין אותי. רציתי רק מכשיר אמין וסוללה טובה למיילים, הודעות, שיחות וניווט. זהו.

לגבי גימיק טביעות האצבע באייפון- לדעתי זה חיסרון. נכון שאולי זה יפתח נעילה מהר וכו', אבל מצד שני, משהו בהכרזה שלהם על הטכנולוגיה הטריד אותי: במקום להכניס סיסמה בזמן תשלום על האפליקציה, פשוט שמים את האצבע. לא קל מידי? רק אני רואה פה פוטנציאל לביזבוזי כסף (מהבחינה הפסיכולוגית, לא מבחינת האבטחה של השיטה שנשים אותה בצד עד שתהיה ביקורת בעניין)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

המניה של אפל במגמת ירידה , ירדה כמעט ב-3% ואילולא הבשורות החיוביות שארה"ב לא תתקוף כרגע, הייתה יכולה לקבל מכה גדולה יותר ולרדת עוד. הצפי שהיא תתן תיקון כי יהיה מחזור מכירות לא רע למכשיר, אך אפל איבדה משהו מהחן שלה.

במקרה יצאתי היום מהסרט ג'ובס (קצת אירוניה לנוכח השקת האייפונים), במהלך הסרט חזרו על המוטו שאפל תחדש ותתן מוצר ייחודי.

לצערי עם האייפונים החדשים אפל בשיט לא מזכירה את אותה חברה יוזמת, חדשנית ו"מגניבה".

לא אתפלא אם בהמשך הדרך יעיפו את טים קוק משם ויתנו למישהו אחר להיות הCEO.

פורסם
יש לך כאן בפורום לא מעט קונים, במחיר המתאים.

חזור ל3GS.

תתפלא, אני משתמש גם עם האייפון היישן והטוב שעדיין שם בכיס הקטן את "המערכת הפתוחה" של נקסוס מבחינת נוחות ושפע האפליקציות והכי חשוב הכול עובד 10 ! ולא בערך.

איזה כייף לי :)

פורסם

או שאנדרואיד זה לא בשבילך או שהמכשיר שלך תקול. לי יש גלקסי נקסוס מאז יוני שעבר והכל עובד פיקס.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה השקה בדיחה נו באמת... לא חידשו כלום וגם השיפורים משעממים ואפורים בדיוק כמו טים קוק.

מה שלדעתי חסר באייפון שהאנדרואידים כן מביאים לשולחן זה עיצוב מושך וסקסי, האייפון נראה כבר מיושן... הדור החדש של המכשירים בעל מסך גדול יותר עם שוליים קטנים יותר ובכללי פשוט נראים יותר טוב.

חבל ששכחו באפל שרוב האנשים שקונים את המכשיר הזה מעניין להם את התחת 64 ביט כל מה שהם רוצים זה עיצוב בולט וחדשני כדי שהם מוציאים את הטלפון מהכיס ישר יראו שיש להם את הדור החדש של האייפון, כאשר המצב הוא שמאז האייפון 4 ועד היום הטלפון לא השתנה מישהו פה מפספס נקודה מאוד חשובה שלא מובן למה מתעלמים ממנה... הטלפון הזה משעמם!

אני רוצה לקנות טלפון חדש ולהרגיש שקניתי מכשיר מודרני וחדש ולא איזה מתיחת פנים שלישית לעיצוב שנעשה לפני 3 שנים. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
או שאנדרואיד זה לא בשבילך או שהמכשיר שלך תקול. לי יש גלקסי נקסוס מאז יוני שעבר והכל עובד פיקס.

לא הייתי מהמר על זה. יותר סביר שהוא קנה אנדרואיד בשביל שאי אפשר יהיה להציע לו לנסות את זה בכל פעם שהוא מדבר על כמה אנדרואיד זה חרא. במילים אחרות, גזר הדין נקבע עוד לפני שעיניו שזפו את מסך המכשיר.

ולעניין, זה שדרוג מרשים טכנית. אפל עשו כאן משהו מרשים, בעיקר עם המעבד החדש, אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי. הקרב אבוד והספינה שוקעת. ה5C הוא דוגמא לכמה שהחברה הזו איבדה את הביצים שלה ביחד עם ג'ובס - הוא לא מספיק זול בשביל להיות טלפון budget (הוא עולה כמו 5S עם מחצית מזכרון הפלאש, כלומר 16GB 5S מול 32GB 5C וכו'). קל מאוד ליצור מוצרי קצה יקרים, קשה יותר לנהל את המותג שלך עם מוצרי budget ונראה שאפל פשוט לא ניסו או לא העיזו. בסוף יצא סתם בן כלאיים מיותר.

לדעתי אפל סובלת מבעיה ניהולית בלתי פתירה והם ימשיכו להשחק בנתח השוק שלהם עוד זמן ממושך.

נתח השוק שלהם בירידה, המניה שלהם בירידה, ערך המותג שלהם בירידה - המגמה ברורה מאוד. אמנם אין לי ולו מוצר אחד של אפל בבית, אבל אני מאוד מצטער על זה שכן החברה הזו אחראית לחלק אדיר מההתקדמות הטכנולוגית בחיי היום יום שלנו. היא מה שהרג מתחרים אפורים ומשעממים וגרם לחברות כמו גוגל וסמסונג לדחוף חזק קדימה.

אפל יושבת על מספיק כסף בשביל לשרוד עשורים, אבל קשה לי לראות סיכוי שהם יחזרו לשיא שלהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, לי יש גלאקסי נקסוס ואני לעולם לא אקנה אייפון, לא מתאים לי פשוט.

כנ"ל, רק אצלי זה S2. לאפל יש מוצרים מעולים במחירים לא מוצדקים, לפחות בשבילי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואני עדיין לא מבין למה אנשים ירוצו לקנות את הבדיחה הזאת, לא ברור לי.

מכשיר נחות לעומת המתחרים, מערכת הפעלה סגורה ומשעממת, נו אז מה אם יצא הios7, שהוא באמת יפה, הרי תוך כמה זמן גם זה ישעמם מאוד ואז מה? תחכו עוד 5 שנים למתיחת פנים חדשה של המערכת??..

והמחיר? כמעט 2000 שקל לדגם הנחות שלהם וכמעט 4000 להתקדם, נו באמת.

פורסם

יש לי אייפון 4, למרות שהוא משרת אותי מעל ומעבר, אני כבר מת להחליף אותו.

משעמם, סגור, בכל פעם שאני רוצה לעשות פעולה דרך המחשב אני צריך את האייטיונס המעפן הזה...

רק בעיות איתם.

פורסם
לא הייתי מהמר על זה. יותר סביר שהוא קנה אנדרואיד בשביל שאי אפשר יהיה להציע לו לנסות את זה בכל פעם שהוא מדבר על כמה אנדרואיד זה חרא. במילים אחרות, גזר הדין נקבע עוד לפני שעיניו שזפו את מסך המכשיר.

הסיבות שבגללם רכשתי נקסוס 4 במקום אייפון 3GS הם:

1. הייתי זקוק למצלמה טובה יותר (3.2MB)+פלאש שאין באייפון 3GS.

2. אין לי כסף מיותר לכן מבחינת עלות/תועלת הנקסוס הינו תמורה טובה מאוד.

לא מעניינים אותי הקישקושים של אנדרואיד קרי מערכת קוד פתוחה והסיפורים שואתה יכול לעשות איתו הכול...קשקוש אחד גדול מכיוון שלאנשים עסוקים אין זמן להתעסק עם הורדות של אפליקציות והתקנות של רומים ופריצות.

תאמין לי אחרי 4 שנים ~ עם האייפון וחודש ימים עם הנקסוס אני יודע מה טוב לי.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אותי זה לא מעניין ועדיין אני לא מוכן לשלם כמעט פי 2 על מכשיר שעושה בערך את אותו הדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המכשיר נחמד מאוד ויודע לעשות את כל מה שהמכשירים אחרים עושים ובצורה טובה מאוד . אבל לטעמי יש לו שתי בעיות כדי שיוכל להתמודד טוב יותר עם כל המתחרים. מסך קטן מידי ומחיר גדול מידי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תשמעו, אי אפשר לבקש מחברה כל הזמן לחדש, נכון, לפני כמה שנים Apple הציגו את האייפון הראשון שעשה באז גדול מאוד בעולם? למה? הם פשוט היו הראשונים לזהות את הפוטנציאל של טכנולוגיית מסכי המגע ולשלב אותה במוצר שלהם, באותה מידה, כל חברה אחרת הייתה יכולה לזהות את הפוטנציאל הזה.

פעם בכמה שנים מגיעה קפיצת מדרגה בתחום החומרה שפותחת פתח לאלפי יישומים ורעיונות, כרגע אנחנו במצב שאין יותר מדי מה לחדש, יש שיפורים של זיכרונות קיימים, של מעבדים קיימים וכולי. כשאני מדבר עם קפיצות מדרגה אני מדבר על מסך גמיש למשל שכבר נמצא בשלבי פיתוח מתקדמים. החברה שתשלב את זה במוצרים שלה תעשה הרבה כסף.

• תוכן חדש...