Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקת עצבים, והפעם: בנקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני מרגיש כאילו הם ממררים את החיים בכוונה. :twisted:

נכנס לאתר של הבינלאומי, בעמוד הראשי מנצנצת כותרת שהרווח הנקי של הבנק ברבעון גדל ל-140 ומשהו מיליון ש"ח. יפה להם, גאה מאוד בעצמי שעזרתי.

רוצה להיכנס לחשבון ולבדוק האם המשכורת נכנסה. מחכה שייטען העמוד.... ו... שגיאה! לא נטען. שוב תקלה במערכות התקשורת של הבנק ושוב אי אפשר להיכנס לחשבון. פעם שמינית שזה קורה בחודשיים האחרונים. למה? כל כך מתסכל שאני עוזר להם להגיע לרווחים היפים שלהם אבל השקעה מינימלית בשירות כל כך בסיסי כמו גישה לעו"ש דרך האינטרנט אין אפשרות לקבל. וזה רק קצה המזלג.

אני אמור לקבל סכום כסף גדול מחברת ביטוח ולצורך ההעברה ביקשו ממני הצהרת ניהול חשבון מהבנק. התקשרתי, ביקשתי, הפקידה ענתה: "רגע, אבל מי מכיר אותך פה? איך אני אדע שאתה באמת מנהל חשבון פה?"

באותו רגע הייתי פעור פה. מה ז"א מי מכיר אותי? באיזה שנה אנחנו? את יושבת מול החשבון שלי במחשב שלך! אם זה לא מספיק כדי לדעת שיש לי חשבון, אני לא יודע מה כן. ובנוסף, כדי להפוך את החוויה לעוד יותר נעימה, ביקשה ממני 45 ש"ח עמלה!

יש גבול. חשבתי שאם אעבור לבנק קטן אקבל יחס יותר טוב, פקיד שמכיר אותי ועוזר, ותנאים נוחים - אז חשבתי.

אני סטודנט קטן עם מינוס גדול שמשלם על המינוס פריים + 10%.

חזירות.

פורסם

גם אני עזבתי לאחרונה את קבוצת הבינלאומי לאחר שמאוד לא הייתי מרוצה מהשירות שלהם ובעיקר מהעמלות האדירות שגבו ממני. אכן, הבנק הזה התדרדר מאוד לאחרונה והשירות שם מתחת לכל ביקורת. גם אני ממש לא ממליץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עזבתי את הבינלאומי-הראשון (לאחר משהו כמו 15-16 שנה) לפני 6 שנים ועד היום לא מתחרט לרגע :D

מומלץ בחום :twisted::lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל פקיד בנק שמכבד את עצמו לא יתן למישהו שהוא לא מכיר ולא מזהה את קולו אפשרויות או כל פיפס קטן בטלפון,

אם אתה לא פעיל בסניף (לא מגיע ולא מכיר אף אחד שם) , אני חושב שיש אפשרות לקבל סיסמא ועם הסיסמא הם מזהים אותך,

החשבון שלי גם בבינלאומי ואני לא מי יודע מה מרוצה, אבל עברתי לשם מלאומי, אחרי שגם שם לא הייתי מרוצה,

בכל מקרה כולם נבלות, רק תמצא את הנבלה הכי קרוה לאזור מגוריך / עבודה,

ואגב תתווכח לקבל הנחה על הריבית המטורפת שאתה משלם על המינוס, או קח הלוואה שפרוסה להרבה זמן ותשלם שם ריבית יותר נמוכה...

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא חושב שהלוואה זה הפיתרון למינוס. האמת, אין לי ספק שלא. לפחות במצבי. לדעתי לקיחת חוב חדש במקום חוב קיים איננה פתרון.

גם אני עברתי מלאומי כי לא הייתי מרוצה.

את הריביות המטורפות הם מתרצים בכך שאני צעיר וסטודנט ויש לי חשבון אצלם "רק" 8 חודשים.

מהי הפרוצדורה במקרה של עזיבת בנק כשבחשבון היוצא ישנו אוברדראפט (במסגרת החשבון)? האם צריך להגיע ל-0 בחשבון על מנת לעבור או שלרוב הבנק החדש מסכים "לקנות" את החוב מהבנק הישן?

ובנוסף, מה קורה עם כרטיס האשראי? יש לי ויזה כאל כרגע ואני רוצה לשמור על אותו הכרטיס. האם זה אפשרי?

פורסם

תבדוק בדיסקונט אני עברתי לא מזמן וקיבלתי תנאים מצוינים לסטודנט כולל הלוואה בפריים פלוס 0.5% ופטור מלא מעמלות ל4 שנים.

אם תרצה עוד פרטים אוכל לסייע לך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
לא חושב שהלוואה זה הפיתרון למינוס. האמת, אין לי ספק שלא. לפחות במצבי. לדעתי לקיחת חוב חדש במקום חוב קיים איננה פתרון.

גם אני עברתי מלאומי כי לא הייתי מרוצה.

את הריביות המטורפות הם מתרצים בכך שאני צעיר וסטודנט ויש לי חשבון אצלם "רק" 8 חודשים.

מהי הפרוצדורה במקרה של עזיבת בנק כשבחשבון היוצא ישנו אוברדראפט (במסגרת החשבון)? האם צריך להגיע ל-0 בחשבון על מנת לעבור או שלרוב הבנק החדש מסכים "לקנות" את החוב מהבנק הישן?

ובנוסף, מה קורה עם כרטיס האשראי? יש לי ויזה כאל כרגע ואני רוצה לשמור על אותו הכרטיס. האם זה אפשרי?

על מינוס אתה משלם 10% וצפונה ועל הלוואה אתה משלם 7-9%, מה לדעתך משתלם יותר?

אם הבנק שאתה עובר אליו מעוניין בך (ולא אתה בו), הבנק יציע לך הלוואה לסגירת החשבון ואת כרטיס האשראי הקיים ניתן להעביר לבנק החדש (כולל כל התשלומים/חיובים קבועים שיש באשראי).

----

פורסם

אני אמור לקבל סכום כסף גדול מחברת ביטוח ולצורך ההעברה ביקשו ממני הצהרת ניהול חשבון מהבנק. התקשרתי, ביקשתי, הפקידה ענתה: "רגע, אבל מי מכיר אותך פה? איך אני אדע שאתה באמת מנהל חשבון פה?"

באותו רגע הייתי פעור פה. מה ז"א מי מכיר אותי? באיזה שנה אנחנו? את יושבת מול החשבון שלי במחשב שלך! אם זה לא מספיק כדי לדעת שיש לי חשבון, אני לא יודע מה כן. ובנוסף, כדי להפוך את החוויה לעוד יותר נעימה, ביקשה ממני 45 ש"ח עמלה!

יש גבול. חשבתי שאם אעבור לבנק קטן אקבל יחס יותר טוב, פקיד שמכיר אותי ועוזר, ותנאים נוחים - אז חשבתי.

אני סטודנט קטן עם מינוס גדול שמשלם על המינוס פריים + 10%.

חזירות.

אם יש לך פנקס המחאות, זה מספיק לחברת הביטוח בתור הוחכה לבעלות על החשבון.

במידה ואין לך, תוציא מהבנק אישור של איזה תדפיס חשבון שלך ושישימו חותמת של הבנק, לפעמים חברת הביטוח מסתפקת בזה והעלות היא חינם עד כמה שקלים לעמלת פקיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש טופס מיוחד של אישור ע לניהול חשבון. צריך לבקש ותו והוא עול העמלה כלשהי.

בד"כ חברת ביטוח תסתפק בצ'ק מבוטל, או אפילו אפשר לשלוח צ'ק בפקס, זה שוה ערך לצילום הצ'ק ומספק אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לעבור לבנק חדש בלי לסגור מיד את החשבון הישן ואת המינוס לסגור לאט לאט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
על מינוס אתה משלם 10% וצפונה ועל הלוואה אתה משלם 7-9%, מה לדעתך משתלם יותר?

אם הבנק שאתה עובר אליו מעוניין בך (ולא אתה בו), הבנק יציע לך הלוואה לסגירת החשבון ואת כרטיס האשראי הקיים ניתן להעביר לבנק החדש (כולל כל התשלומים/חיובים קבועים שיש באשראי).

הבחירה האידיאלית תהיה לעבור בנק שבו לא אשלם כזו ריבית על המינוס.

לדעתי החלפת חוב בחוב אינה אלא אשליה.

פורסם

מדברים איתך על אמיתות מתמטיות ואתה עונה במושגים מתחום הפאראפסיכולוגיה?

תן לי לשאול שאלה. האם החזרת מזדה שלוש ששכרת ב1000 ש"ח ליום ולקיחת מכונית זהה מהשכרת הרכב שבצידו השני של הרחוב ב200 ש"ח ליום היא אשליה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מפחד לקחת הלוואה כרגע משום שאני חושב שתוך 3-4 חודשים אצליח לסגור את האובדראפט. מה גם שאם זו הריבית על המינוס שהציעו לי אני מפחד לדעת מה הריבית על הלוואה שיציעו לי.

אני סטודנט וצעיר ומפחד להיכנס לזה.

ואם לקחת הלוואה, אז כמה? בדיוק בגובה המינוס? קצת יותר ולהשאיר לעצמי בצד?

פורסם

הריבית על הלוואה בנקאית כמעט תמיד נמוכה מריבית משיכת היתר.

המלצתי לך, קח הלוואה בגובה המינוס ועוד קצת בשביל השוטף, ואז לבטל את מסגרת האשראי על מנת לוודא שלא תכנס למינוס בנוסף להלוואה.

היות ואתה חושב שתוכל לסגור את ההלוואה מוקדם, בדוק אפשרות להלוואה ללא עמלת פירעון מוקדם. דבר נוסף שעליך לבדוק הוא שהבנק לא יחייב אותך בעמלות גבוהות על ההלוואה שכן הן עלולות למחוק את התועלת שבהלוואה בריבית נמוכה מריבית משיכת היתר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...