Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר מזגן פיג'ו 206 05'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים, חיפשתי בשרשורים בפורום וראיתי שפילטר מזגן עולה יותר ממאה ש"ח. כך שחשבתי לחסוך ולהזמין מאיביי, מישהו יכול לעזור לי עם תהליך הרכישה? מה לכתוב, ואיך אדע שקניתי את הפילטר הנכון?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אתה בטוח שעם המשלוח והריצה לדואר זה יעלה לך פחות? מילא בדברים שחוסכים כמה מאות או אלפי שקלים אבל בשביל לחסוך 50 שקל במקרה הטוב ולבזבז חצי יום בנסיעה ודלק וחניה וכו' באמת שווה את המאמץ?!

פורסם

לא הייתי טורח לרכוש פילטר מזגן מקורי במחיר מופקע. מסנן תחליפי - אפילו סיני - יעשה את העבודה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחיר של המסנן המקורי יקר (יקר בדרך כלל פי 2 ויותר ממסנן אוויר של המנוע) כי הוא לא רק מסנן אבק, אלא יש בו פחם לניטרול ריחות.

האם גם בסיני יש את זה או שהוא רק נייר סינון - אינני יודע.

אגב, אני לא מבין מדוע לחתיכת ברזל שנקראת מנוע מגיע לקבל מסננים מקוריים/איכותיים אבל לבם אדם שגם נושם אוויר מזוהם אפשר להסתפק בסיני...

פורסם

אני לא יודע אם בפילטר המקורי של פג'ו אכן יש פחם המסייע לסינון אך גם אם יש לדעתי זו חרטה. פעם לא היו מסנני אבק בכלל ומסנן אבק כשמו כן הוא, לסנן את האבק שנכנס למערכת המיזוג. לפילטר פחם יש יכולת טובה יותר לסנן גם ריחות, אך גם היא אינה מושלמת ובטח שלא מצדיקה רכישת פילטר מזגן מקורי במחיר מופקע.

בניגוד לשאר החלפים - פילטר מזגן הוא הפילטר היחידי שהייתי רוכש סיני וישן טוב בלילה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הייתי מזלזל ביכולת של הפילטר לסנן ריחות, ברור שאניה מושלמת אבל זה עדיף מכלום.

נכון, פעם לא היו פילטרים למזגן. פעם גם לא היו מזגנים. אבל היום יש, אז מדוע לא להשתמש בזה?

פורסם

תרשום את ה-8 ספרות האחרונות של מספר השלדה ואני אנסה למצוא לך פילר מקורי וזול לפי מק"ט מקורי לרכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

פילטר מזגן סיני, כמו שהרבה המליצו.

25 שקל

http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Cabin-Fresh-Air-Filter-/130860457311?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e77e41d5f

פילטר מזגן מקורי

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-206-pollen-filter-6447AZ-/140740833434?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20c4ceb09a

פילטר תחליפי איכות טובה (OEM)

45 שקל

http://www.ebay.co.uk/itm/CoopersFiaam-Pollen-Filters-PEUGEOT-206-Saloon-1-4-07-/360719875439?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53fc947d6f

בחירה שלך,

אני הייתי הולך במקרה הזה על התחליפי OEM.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

גם במסנן המקורי של ה206 אין פחם.

ניתן להשיג אצלנו מסנן מקורי ב 67 ש"ח וחליפי ב30 ש"ח.

אורן

• תוכן חדש...