Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף Mk5 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נתקלתי בגולף gti שנת 2008 .. הרכב יד ראשונה עם 80.000 ק״מ. המוכר דורש עליו 90.000 ש״ח.

מדובר ברכב 3 דלתות וידני. לפני הנתונים ( והתמונות) הרכב נראה טוב.

יש לי רק חשש אחד, שהרכב נמצא במגרש בנתניה.

אני שואל את עצמי מדוע רכב כזה יגיע למגרש ??

למישהו יש עצות ? המלצות ? מכיר את הרכב ??

אשמח לקבל במהרה ... התוכנית היא שביום ראשון אקח אותו לבדיקה

תודה ושנה טובה

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך הוא לקחת את הרכב לבדיקה במוסך רון בתל אביב. אל תתפשר על זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

והעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לבדוק את הרכב ב 7 עיניים, ולא בשום מכון בדיקה באיזור נתניה.

ניסיוני עם מגרשי רכב בנתניה מר ביותר.

מגאן 265

פורסם

שים לב שהרכב הנ"ל מפורסם תקופה ארוכה, תבדוק טוב טוב.

אגב GTI, בתור אחד שמתכנן לרכוש אחת בקרוב ( MK5), האם לדעתכם בחודש - חודשיים הקרובים המחיר יצנח משמעותית בעקבות ה-GTI החדשה?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מגרש רכב בנתניה תמיד נשמע כמו עסקה מפוקפקת,אם המחיר קורץ לך והדוגמא שמורה,קח למוסך רון לבדיקה סופר דופר מקיפה.

Porsche 944 turbo

פורסם

על פי התמונות הרכב עבר תיקון לא מחמיא בצד, דלת נוסע וכנף קדמית ואולי גם חזית.

קח לבדיקה.

כל מגרשי הרכב בארץ מפוקפקים ונוכלים...ולפעמים יש מזל ומוצאים אקזמפלר שווה.

יוגב.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

וארבעת העצות הכי טובות שאני יכול לתת לך זה כן GTI באופן כללי כי מאוד תהנה מהרכב, אבל לא כזה שנמצא במגרש פרטי, בטח לא בנתניה ובוודאי שלא GTI. יש סיבה למה הרכב שם ולא יספרו לך אותה. אם אתה בכל זאת מתעקש, שמע למי שהציע לך לקחת אותה לרון לבדיקה

פורסם

רכב כזה לא קונים ממגרש, אלא אם כן זה טרייד אין יבואן או משהו כזה וגם אז - לבדוק בציציות.

שים לב שהרכב הנ"ל מפורסם תקופה ארוכה, תבדוק טוב טוב.

אגב GTI, בתור אחד שמתכנן לרכוש אחת בקרוב ( MK5), האם לדעתכם בחודש - חודשיים הקרובים המחיר יצנח משמעותית בעקבות ה-GTI החדשה?

לא נשאר לו לאן לצנוח...

לדוגמא : GTI MK5 שנת 06 מגרדת כבר את ה60 אלף.

זה מגלם בתוכו צניחה של מעל 60K ב4 שנים האחרונות.

הבעיה ברכישת כזו היא לא המחיר אלא למצוא כזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי את הרכב מקרוב , והוא לא נראה טוב כמו בתמונות ..

ירדתי מהנושא, אבל למיטב ידיעתי הרכב כבר נמכר ..

• תוכן חדש...