Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום אסתטיקה, אז אם טעיתי אשמח אם הנהלה תעביר את זה.

אני מחפש בעל מקצוע באזור הצפון (עדיפות לחיפה והקריות) שיצבע לי בצורה מקצועית 4 ג'אנטים מקוריים מברזל בצבע כסף.

לא מתחשק לי לעבוד שעות על שפשופים וצביעה בספריי שיתקלף אחרי שנתיים - רוצה להביא אותם למצב חדש.

אשמח להמלצות מנסיונכם, תודה רבה ושנה טובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

120 צפיות ואף אחד לא מכיר?!

פורסם

לפני כשלושה שבועות צבעתי חישוקים.

הצביעה יצאה מעבר למה שציפיתי.

גילוי נאות: הפחח-צבעי הוא חבר קרוב.

אילן מוסך פחחות וצבע:

050-2208032

המיקום: אזור התעשייה הצפוני חדרה.

מצורפים תמונות.

photo (1).jpg

photo (2).jpg

photo (3).jpg

photo.jpg

חישוקים.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תסתכל בחתימה שלי.

התאמת הצבעים הייתה נאה יותר במחשבה שלי, פחות על המכונית (כחול ואדום-דובדבן, מה חשבתי לעצמי). בינתיים, חבר דאג להביא לי חישוקים אחרים, כאלה שפנטזתי עליהם למכונית, מה שגרם לי למכור את החישוקים הצבועים לפני כשבוע, לראשון שצלצל אלי.

13X7.5 היו המידות. מטורף. חישוק קל ביותר, מיועד לדראג (הונדות וכאלה, אתה יודע, חישוק רחב וקטן קוטר בכדי שייכנס בבתי הגלגל הקטנים של הסיוויק מבלי הצורך לחתוך אותם). שיגעתי את דודי מפיט סטופ שיביא לי אותם. והאלוף הזה הביא גם הביא. אגב, כמעט שנה חיכיתי לחישוקים האלה ובסוף מכרתי אותם בכזו מהירות... אין, אני חרא של בן אדם.

:-P

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה כמו עבודה ממש טובה. בהחלט ילקח בחשבון.

אם למישהו יש הצעות קרובות יותר לאזור חיפה אשמח לשמוע.

• ספונסר פורום
פורסם
נראה כמו עבודה ממש טובה. בהחלט ילקח בחשבון.

אם למישהו יש הצעות קרובות יותר לאזור חיפה אשמח לשמוע.

דבר עם יובל ממוסך וינר בחיפה. הם מתמחים בפחחות רכב ומבצעים עבודות שחזור מדהימות לרכבי אספנות. בעמוד אליו קישרתי תוכל לראות כמה תמונות של עבודות שעשו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה. אני אדבר איתם.

• תוכן חדש...