Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע את זה.

אז לפי מה שאתה אומר, גם אם שילמתי את כל הכסף בעבור רכב

שהזמנתי ועשו לו רישוי והכנה למסירה, אני יכול להתקשר לסוכן ולבטל?

גם אני הופתעתי כששמעתי וזה לא עובד ככה אצל יבואן אחר בו עבדתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תסתבך עם הקלטות או שיחתמו לך שזה מטאלי - לא ישתלם לך להגיע לבית משפט בשביל 1000 שקל אז תרד מזה.

תגיד להם שהם הטעו אותך ואין כזה דבר צהוב מטאלי ושאתה רוצה את הכסף בחזרה, לא שום דבר אחר.

זו חוצפה שלא תיאמן!

בהצלחה.

פורסם

במקרה זה באמת שאני לא רואה התנהגות פסולה של היבואן.

על פי הפרסומים של חברי הפורום עולה כי ככל הנראה היצרן גובה תוספת כסף ואכן גם באירופה גובים תוספת כסף על צבעים מטאליים (250 יורו = 1175 ש"ח) ועל צבע לבן (גם כן בערך 1000 ש"ח).

שאר הצבעים (אגב, המבחר קטן מאוד) שהם צהוב ואדום, ללא תוספת תשלום (באירופה כמובן).

צ'מפיון כנראה הבינו שגביה על תוספת צבע לבן לא תתקבל בישראל אך מצד שני דיי מקובל לגבות כסף על צבעים "מיוחדים" ועל צבעים מטאליים.

צ'מפיון כנראה מאמינים שהצבע הצהוב והאדום "מיוחדים" מספיק.

לכן לדעתי הם בחרו בדרך שונה והיא גביה של תוספת עלות על כל הצבעים חוץ מצבע לבן, כאשר בממוצע הם לא יפסידו גם אם מחצית מן המכירות יהיו בצבע לבן.

פורסם
לא הייתי קורה לזה מרמה שכן ליבואן זכות להחליט כמה הוא רוצה תוספת על כל דבר.

זאת כן מרמה כי הוא מבקש תוספת על דבר שלא קיים ולא תקבל.

פורסם

טוב ! היום הייתי בסוכנות . מה אני אגיד לכם ? לא יעזור שום דבר . אין צבעים אחרים , אין רכבים במלאי , להחליף צבע זה לחכות חודש וחצי למשלוח הבא , ועוד מלא סיפורים מפה ועד ...

אחרי הרבה התנצלויות על האי הבנה מצידם {כלשונם } , כי הם קוראים לכל צבע חוץ מלבן "מיטאלי" , כי ככה הם מוכרים את הרכבים לכולם וכולם משלמים את התוספת של הצבע {הלא מיטאלי בסך 1000 ש"ח} בכל מקרה אז הם אפילו היו מוכנים לבטל את ההזמנה , העיקר לא להוריד את המחיר ולו בשקל אפילו . כמובן שלא הסכמתי לבטל את ההזמנה כי אשתי צריכה את הרכב הזה והוא נותן תמורה יותר ממעולה למחירו .

אז שייקחו את ה "תוספת" הזו והעיקר לא להפגש איתם במוסך .

היום למדנו על בשרנו שיש גם חברות שגובות תוספת צבע {לא מיטאלי} על רכב . שיהיה !

פורסם

לפחות הזמנת אותה במבצע של 55K? או מחיר מלא?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה יודע יוסי, משום מה כל השרשורים שלך שראיתי אתה ממורמר בהם.

זה התחיל עם הפיאסטה וה"הנחות" (שבסוף מכרת אותה), אחרי זה התלוננת על הזמן אספקה של המגאן, עכשיו אתה מתבכיין על זה שסוכן התבלבל שאמר לך שצבע לא מטאלי הוא בעצם מטאלי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה יודע יוסי, משום מה כל השרשורים שלך שראיתי אתה ממורמר בהם.

זה התחיל עם הפיאסטה וה"הנחות" (שבסוף מכרת אותה), אחרי זה התלוננת על הזמן אספקה של המגאן, עכשיו אתה מתבכיין על זה שסוכן התבלבל שאמר לך שצבע לא מטאלי הוא בעצם מטאלי

"א" - לא מכרתי את הפיאסטה . רציתי בזמנו באמת למכור , אבל כשבדקתי טוב טוב אלטרנטיבות אחרות , גם בהוצאה גדולה יותר של כסף , גליתי מהר שהפיאסטה נותנת תמורה מצויינת .היא פשוט טובה יותר מכל סופר מיני אחרות כאן בכל תחום , מלבד חוסר במנוע טורבו {לדעתי} . אפילו הגיעו אליי הביתה אנשים שרצו את הרכב ולמרות שאמרתי להם בטלפון שזה לא אקטואלי ואני לא מוכר יותר , ניסו לשכנע אותי למכור להם , ב -2000 ש"ח יותר ממה שפורסם , לאחר שראו איך שהרכב שמור . בזמנו המחיר ממש כמעט פיתה אותי , אך זמן הספקת המגאן , חוסר ברכב לנסיעת מבחן , הרכב לא היה באולמות התצוגה , עד עכשיו אין להם את הרכב בבאר שבע למשל ,כל אלה ועוד דיבורים מצד חברים בדבר "רנו לא רואה מוסך" ,{או ההפך} הזיזו אותי מזה סופית . מה גם שבאותו זמן הוא לא הופיע אפילו באתר היבואן וגם לא היה אפילו קטלוג עם נתונים ותמונות של הרכב . הסוכנים גם לא ידעו להסביר מה ההבדלים בין ה-2000 סמ"ק ל 1.2 טורבו , לגבי גימור הרכב , בעיקר בפנים .

"ב"- הסיאט מיי {כפי שציינתי } הוא רכב שני שנקנה לצרכיה של אשתי , והייתה שפה לא ברורה מצד הסוכן בדבר הצבע , שכאמור התנצל על כך . הרכב יגיע ביום "א" הבא ואעלה תמונות !

"ג"- יש אנשים שאין להם כל כך מזל עם רכבים . אני כנראה אחד מהם . זה לא קיצוני כל כך ולמדתי לחיות עם זה .

לגבי הסיאט מיי , כן . הוא נקנה במבצע שהסתיים היום .

פורסם
טוב ! היום הייתי בסוכנות . מה אני אגיד לכם ? לא יעזור שום דבר . אין צבעים אחרים , אין רכבים במלאי , להחליף צבע זה לחכות חודש וחצי למשלוח הבא , ועוד מלא סיפורים מפה ועד ...

אחרי הרבה התנצלויות על האי הבנה מצידם {כלשונם } , כי הם קוראים לכל צבע חוץ מלבן "מיטאלי" , כי ככה הם מוכרים את הרכבים לכולם וכולם משלמים את התוספת של הצבע {הלא מיטאלי בסך 1000 ש"ח} בכל מקרה אז הם אפילו היו מוכנים לבטל את ההזמנה , העיקר לא להוריד את המחיר ולו בשקל אפילו . כמובן שלא הסכמתי לבטל את ההזמנה כי אשתי צריכה את הרכב הזה והוא נותן תמורה יותר ממעולה למחירו .

אז שייקחו את ה "תוספת" הזו והעיקר לא להפגש איתם במוסך .

היום למדנו על בשרנו שיש גם חברות שגובות תוספת צבע {לא מיטאלי} על רכב . שיהיה !

פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

נראה לי דווקא כמו מישהו שיותר צריך את האוטו מאשר את ה1000 שקל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איתמר

אני חושש שאתה טועה :wink:

לדעתי:

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נראה לי דווקא כמו מישהו שיותר צריך את האוטו מאשר את ה1000 שקל.

הכל יחסי, גם בפריאריות. ב GTI צבע מטאלי עולה 3,200 ש"ח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איתמר

למה פראיירים?

הבחור החליט שזה האוטו בשבילו אחרי שהוא ראה (אני מניח) כמה מהמתחרות.

הוא החליט שהרכב ומחיר הרכישה מתאימים לו.

נשאר רק צהוב במלאי וגם עם זה אין לו בעיה שמונעת את הרכישה...

היבואן מתעקש על ה-1000 ש"ח כי אלו תנאי הרכישה מבחינתו גם במחיר של ביטול עסקה (האמן לי בשוק הרכב לא מפוצצים עסקה על 1000 ש"ח ואם זה המצב פה כנראה שאין ברירה).

אז בשביל 1000 ש"ח עם מוצר של כמעט 60,000 ש"ח לוותר על הרכישה?

מצטער, לא מסכים איתך ובטח שלא מדובר בפראייר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למיטב זכרוני היה רק צבע צהוב במבצע הזה. ועוד דבר, גם כשאנחנו הלכנו לראות את ה-מי, הסוכן אמר שהצהוב הוא מטאלי (הסוכנות בירושלים).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...