Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד"כ כשמישהו נצמד אליך ולא מראה סימנים לעצור מומלץ לצפור קצת כדי להוציא אותו מהסמארטפון/איפור/מכונת גילוח/מערכת בידור שלו. ב98% מהמקרים זה פשוט חוסר תשומת לב.

אבל לא להשאיר את היד על הצופר שעה, זה לא יעזור.

תתפלא אבל כן, זה עוזר מאוד.

בכל אופן אני לא איזה עבריין תנועה כמו שאולי זה נשמע מהגישה שלי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עוזר לקלקל את הבוקר לכל מי שסביבך, זה בטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בהחלט עוזר! צפירה רמה וארוכה גורמת לנדחף להרתע ויש לה גם אפקט פסיכולוגי של תשומת לב מהסביבה (כמו צעקות בתור "אל תדחף!"). יש לי זוג צופרי אויר בבגז' ותכנית להתקינם במקביל למקוריים עם מפסק בורר "עירוני"/"פקק בינעירוני".

יסלחו לי יפי הנפש, שימוש בצופר לעצמו הוא אולי עבירה (ואני לעולם לא אשתמש בצופר כדי לקרוא לחבר וכדומה) אבל בעיניי הוא שקול לשימוש בכח פיזי לשם הגנה עצמית, כששודדים אותך.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב חוקי או לא חוקי, לא שודדים אותך. זה אתה הכנסת לעצמך את זה לראש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה לוקחים לך ששיך לך?

פורסם

^

אני מקווה שאתה מהמחנה של "היכנס ושיהיה לך לתרופות", כי אתה מגחיך עוד יותר את מחנה העומדים על המשמר :idea:

צמד צופרים כפול קנה זה לכוסיות!

ראיתי סרטים עם רובה נינג'ות, או שפריץ של ג'יפה.

במלחמה צריך להיות אפקטיביים!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התור שלי, זכות הקדימה שלי בנתיב, הזמן שלי.

אתה חלק מהתנועה, לא חלק מתור. אלה שחותכים ונדחפים עוברים על חוקי התנועה. זה גוזל מזמנך (למרות שאף אחד לא מתחייב לך שנסיעה ליעד X תיקח Y דקות) אבל לא מתפקידך למנוע מהם לעשות את זה. אתה שם כחלק ממערכת התנועה, לא כאדם שעקפו אותו בתור לכספומט. אלה מצבים שונים. אתם באמת לא רואים את השוני?

אתם מכניסים לעצמכם את התקליט השבור הזה של "אני לא פראייר" לראש חזק. למה זה טוב?

פורסם

את התגובה הזאת אני כותב ממש לאחר שהתקשרתי לחברה בה עובד נהג מונית שירות להתלונן.

הייתי בכביש עירוני בעל 2 נתיבים כשהנתיב הימני הינו לפנייה ימינה והשמאלי לישר.

הפושטק הזה החליט לשנות נתיב מבלי לאותת ופשוט חתך שמאלה מבלי להתריע מראש. איזה מן תרבות נהיגה זאת?

דיי לאדיוטים על הכביש!

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם

פקק תנועה הוא סוג של תור. זכות קדימה היא הסדר בתור לשימוש בדרך. קיפוח זכות הוא עבירת תנועה אבל גם פגיעה במשתמשי כביש אחרים אפילו אם לא הסתיים בתאונה. אם זכות הקדימה בכביש מגיעה לי בחוק, מי שלוקח אותה בכח, פוגע בי, ולא רק "מפר את החוק".

לא מתפקידי - נכון. גם לא מתפקידנו לטפל בשודדים, זהו תפקיד המשטרה. כשמישהו ילחש לך בסימטה "תן לי את הארנק" - תן לו!

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
פקק תנועה הוא סוג של תור. זכות קדימה היא הסדר בתור לשימוש בדרך. קיפוח זכות הוא עבירת תנועה אבל גם פגיעה במשתמשי כביש אחרים אפילו אם לא הסתיים בתאונה. אם זכות הקדימה בכביש מגיעה לי בחוק, מי שלוקח אותה בכח, פוגע בי, ולא רק "מפר את החוק".

לא מתפקידי - נכון. גם לא מתפקידנו לטפל בשודדים, זהו תפקיד המשטרה. כשמישהו ילחש לך בסימטה "תן לי את הארנק" - תן לו!

לדעתי, מתפקידך להגן על הרכוש שלך או על עצמך כשנגרמת לו או לך סכנה (אם אתה מסוגל).

בין זה ללבחור להיפגע ממי שנדחף לך לנתיב יש הרבה הבדל.

• תוכן חדש...