Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו רמה נמוכה של דיון.. :shock:

יש לי תנור עם טורבו בבית, זה מספיק??

אני יכול "להדפיק" מדבקה של 300%? [זה בעצם שלוש מדבקות של 100%?]

ואכן, בקריות זה חוקי, כל זמן שאת הטסט עושים ב$@#.. :wink:

הרמה בפורום מדרדרת מיום ליום!

פורסם

לא הבנתי איך זה הגיע למצב הזה.

בסך הכל ביקשתי עצה על הצעת מחיר שקיבלתי /:

פורסם

תקנה 356 לתקנות משרד התעבורה כפי שהיתה עד היום אסרה לצפות את שמשות הרכב בציפוי כל שהוא, כאשר הכוונה היתה כל השמשות.

בתאריך 27/9/05 פורסם עדכון לתקנה זאת כפי שיפורט להלן

ב. הבסיס החוקי תקנה 356 (ד) המעודכנת "לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

ג. המשמעות משמעות עדכון התקנה היא כי כל שיטות ההכהייה שוות בעיני החוק – לייזר,טבילה,תנור וכול' וניתן לאשר במסגרת מבחן הרישוי ציפוי של יתר שמשות הרכב ( שאינן מוזכרות בתקנה ) דהיינו השמשות המותקנות בצידי הרכב מאחורי הנהג והנוסע שלידו בלבד.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם
איזו רמה נמוכה של דיון.. :shock:

יש לי תנור עם טורבו בבית, זה מספיק??

אני יכול "להדפיק" מדבקה של 300%? [זה בעצם שלוש מדבקות של 100%?]

ואכן, בקריות זה חוקי, כל זמן שאת הטסט עושים ב$@#.. :wink:

הרמה בפורום מדרדרת מיום ליום!

טוב שאתה כאן כדי לעלות את הרמה

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

מה הסיכוי שהרכב "ייפתס" בטסט עם חלונות מושחרים מקדימה כשהם פתוחים, זאת אומרת שלא רואים את החלון? עוד דבר, בשמשה האחורית, גם ברכבים חדשים שכביכול מגיעים עם שמשה אחורית מושחרת, גם אסור?

פורסם

רק בארץ אסור לעשות כלום ברכב, בארצות הברית חלונות שחורים זה בכלל לא מעניין אף אחד

הם דופקים שם שיפורים מפחידים וצמיגים עם חתך הכי נמוך שיש ושכל הגאנט יוצא החוצה, רק פה מסתכלים על כל דבר קטן.

פורסם

לכל האנשים שמעל הרמה שכלית שיסבירו לי למה אצלי ברכב ועוד שלל רכבים החלון האחורי כולל את האחוריים של הנוסעים מושחרים והגיעו כך בהיבואן. זאת אומרת הרכב שלי ועוד אלפים כאלה בכביש לא יעברו טסט??

החיים הם כמו....

פורסם
לכל האנשים שמעל הרמה שכלית שיסבירו לי למה אצלי ברכב ועוד שלל רכבים החלון האחורי כולל את האחוריים של הנוסעים מושחרים והגיעו כך בהיבואן. זאת אומרת הרכב שלי ועוד אלפים כאלה בכביש לא יעברו טסט??

זה כי בארץ מפגרים, חושבים שמי שיש לו חלונות שחורים זה עבריין.

פורסם
מה הסיכוי שהרכב "ייפתס" בטסט עם חלונות מושחרים מקדימה כשהם פתוחים, זאת אומרת שלא רואים את החלון? עוד דבר, בשמשה האחורית, גם ברכבים חדשים שכביכול מגיעים עם שמשה אחורית מושחרת, גם אסור?

ממני תמיד ביקשו להרים את השמשות של הדלתות הקדמיות אם השמשות של הדלתות האחוריות היו מושחרות

שמשה אחורית מושחרת מיבואן מגיעה ברכבים חדשים יחסית או בסוגים מסוימים של רכבים ובוחנים יודעים להבדיל את זה.

פורסם

אני לא מבין למה להסתבך בכלל, כזה קריטי להשים בחלון האחורי? מקסימום שימו וילון איכותי כזה שיורד ועולה אם ממש מפריע השמש ויש ילדים מאחורה.

פורסם

אני השחרתי את החלונות (עם פילם) אצל סאן-דור בבאר שבע.

2 חלונות של המושבים האחוריים + 2 משולשים קטנים לידם במחיר 300 ש"ח.

בחור איכותי, עבודה מקצועית, אחריות לשבע שנים! זה לא שאני אלך אליו אחרי 6 וחצי שנים של אחריות, זה פשוט השקט הנפשי שהבחור נותן לך שיש לך שקט להמון זמן וההשחרה תעמוד בפני כל מפגע.

יש לי חבר שעשה השחרה לכל חלונות הרכב, גם קדמי ואחורי בפילם ממש עדין, אם לא טועה 40%.

עבר טסט כבר שנתיים ורק מרחוק באור שמש ישיר אפשר לראות שיש ציפוי.

יותר מזה לא הייתי מציע לך להשחיר כי אתה יודע... בשלב מסוים אתה תצטרך להביט על הכביש בשעות הלילה ותנסה לראות משהו מקדימה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

איזה דיון מיותר.

התשובה לשאלתך היא, שכן, זה מחיר טוב.

חוקי זה לא!

וליתר הוויכוחים:

אצלי השחרתי את כל הרכב (קידמיים + אחוריים + האחורי הגדול) אני פשוט מת על המראה הזה ועל ההגנה מהשמש.

אני מודע לעניין החוקיות, האחורי הגדול + הקידמיים זה לא חוקי ויכול להוביל עד להורדה מהכביש או שתוריד את זה ישר מול השוטר שעצר אותך, או קנס, או הכל ביחד.

זה לא עובר טסט! מנסיון!

גם אם החלונות פתוחים הבוחן מרים את החלונות ובודק, כך נכשלתי בטסט האחרון שעשיתי!

ובגלל שאני מודע לכל ה"בעיות" שמסביב ההשחרה, הלכתי והשחרתי מחדש את מה שהורדתי כדי לעבור את הטסט, כי אני מוכן לספוג את הנזקים של זה בגלל שאני פשוט אוהב את ההשחרה.

בעניין הטסט, תמיד יש "קומבינות" ותמיד יש מכונים "חאפרים" שלא יכשילו על זה.

בעניין המשטרה, עד כה עצרו אותי רק פעם אחד, וגם וויתרו לי על ההשחרה, הכל תלוי על מי תיפול.

להשחיר או לא ההחלטה היא בידך, ואחרי שקראת את ההשלכות של זה תעשה את הבחירה שלך.

בהצלחה.

(ההשחרה אצלי כשנה וחצי, ולא הכי שחורה שיש, אלה כ-70/75% )

פורסם

^מסכים עם צביקה.

שאלתי על מחיר אם הוא הוגן יחסית לטובים אחרים.

כפי שאמרתי אני לקוח חוזר, המשמעות של זה, זה שכבר היה לי חלונות כהים ברכב הקודם בכל החלונות. עברתי טסטים מידי שנה וגם שוטרים עצרו אותי מס פעמים ולא התייחסו בכלל לחלונות. אני לא שם חלונות של חסרי טעם שמכהים את הכל לגמרי. הנוסחא/טיפ שלי הוא 50% שמשה 35% בשאר.

חוקי או לא- לא שאלתי.

• תוכן חדש...