Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת האם 600 ש״ח זה סכום הגון לציפוי 5 חלונות ברכב..

אני לקוח חוזר, ברכב הקודם הייתי שנתיים וחצי עם העבודה שלו והייתי מרוצה, אך מאז המחיר עלה.

מה דעתכם, מחיר סביר ?

פורסם

לדעתי אחלה מחיר,אני שילמתי 200 על שני חלונות עם חומר 8% (100 על כל חלון,אין לי משולשים).

אם איכות העבודה טובה והחומר איכותי אז לך על זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם אתה משכיר בציפוי אז זה חוקי, מאשר לשים מדבקה? קצת לא הבנתי פה...

ציפוי זה שם יפה למדבקה :lol: .

השחרת חלון אחורי היא עבירה על החוק ולא הרבה בתי עסק מוכנים לעשות זאת, אצלי רציתי אבל לא מצאתי אחד שהסכים לעשות לי באזור טבריה.

כל השאר חוקי,חלנות בצדדים (מאחור) ומשלושים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אהה עכשיו הבנתי, חשבתי שמורידים את החלונות מכניסים לתנור וזה, ממש ציפוי ציפוי, אז באמת ש600 זה מחיר טוב, גם תלוי מה הרמת המקצועיות של העבודה, שמנו לקורולה 08 לשמשה אחורית 400 ש״ח ושני חלונות אחוריים ( עם המשולשים ) ב200 ש״ח, עבודה איכותית חייב לציין, עשינו בקריית גת

פורסם

לה"ו

חלון אחורי לא חוקי,לא מעבירים בד"כ בטסט על חלון אחורי וקדמי ,אלא אם כן בקומבינה.

600 זה מחיר מצויין השאלה מי עושה את העבודה באיזה חומר הוא משתמש ,ומה עם האחריות,לכמה זמן הוא מספק לך אותה.

בגדול תדע שחלונות קדמיים וחלון אחורי גדול זה לא חוקי כמו שציינתי , אלא אם אתה עושה ברמה שמעט ולא מורגשת ואז הסיכוי שישימו לב לזה בטסט הוא קטן.

אני לא יודע מה איתך,אני לא הייתי מסתבך עם זה ,גם אם שוטר יראה ואז לא נעים,קנס וגם להשתגע עם קומבינת טסטים.

פורסם

זה חדש לי שחלונות מקדימה או מאחורה זה לא חוקי, אצלנו בקריות זה חוקי

רק שאסור שהחלונות מקדימה יהיו 100 אחוז השחרה, הם יכולים להיות משהו כמו עד 50, ומאחורה מותר אפילו 100 אחוז.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
זה חדש לי שחלונות מקדימה או מאחורה זה לא חוקי, אצלנו בקריות זה חוקי

רק שאסור שהחלונות מקדימה יהיו 100 אחוז השחרה, הם יכולים להיות משהו כמו עד 50, ומאחורה מותר אפילו 100 אחוז.

לא יודע מאיפה שמעת את השטות הזאת.

בכל מקום בארץ יש את אותם החוקים, חוקים אלו אומרים שמקדימה אסור להשחיר ואת השמשה האחורית גם כן אסור להשחיר.

זה לא אומר שכולם שומרים על חוקים אלו אבל הם קיימים, אולי אצלכם בקריות פשוט לא שמים על חוקים :lol:

פורסם
לא יודע מאיפה שמעת את השטות הזאת.

בכל מקום בארץ יש את אותם החוקים, חוקים אלו אומרים שמקדימה אסור להשחיר ואת השמשה האחורית גם כן אסור להשחיר.

זה לא אומר שכולם שומרים על חוקים אלו אבל הם קיימים, אולי אצלכם בקריות פשוט לא שמים על חוקים :lol:

מאיפה שמעתי? מהבנאדם שעושה את ההשחרת חלונות וגם נותן אחריות על זה ל3 שנים.

מאחורה מותר כמה שרוצים, מקדימה אפשר אבל רק קצת השחרה של עד 30 אחוז זה סביר.

הוא אפילו הראה לי מכוניות של לקוחות שעשו אצלו, שאני יראה איך יצא.

הוא אמר שזה מחומר איכותי מאוד, לא ביררתי לעומק, אבל בטוח לא הזבל שמוכרים באוטו דיפו.

אני מכיר וראיתי הרבה רכבים על השחרת חלונות בעיקר מאחורה, זה ידוע שמאחורה מותר כמה שרוצים, ומקדימה אפשר אבל עד אחוז מסויים.

פורסם
אצלנו בעכו מותר לגנוב, ויש שמועה שבנהריה רצח זה לא עבירה פלילית

לא אצלכם בעכו לא מותר לגנוב אולי לרצוח היום באמת זו לא עבירה פלילית.

אבל אני אומר מימה ששמעתי וראיתי.

יש פה הרבה קומבינות בכמה מקומות של מכוני טסטים, ואני לא מדבר על חלונות שחורים כי זה חוקי איך שאמרתי.

אני למשל עשיתי החודש טסט, ותוך כדי הטסט העירו לי שצריך להחליף משולשים, האוטו לא יעבור טסט בלי זה

ופשוט עצרו לי את הבדיקת טסט באמצע, לא רשמו כלום פשוט הלכנו להחליף משולשים, התברר שהם באמת היו גמורים

ואז חזרנו לטסט ועבר בהצלחה.

ד''א גם יש לי נורת ברקס שרופה, אמרו שצריך להחליף אבל העבירו טסט גם ככה.

פורסם

עזוב קומבינות ומה שאמרו לך.

הבן אדם שאמר לך בסה''כ מנסה לשכנע אנשים שזה חוקי כדי להרוויח,וזה בסדר אבל האנשים האלה יאכלו ח*א ביום שיעצור אותם שוטר בלי מצב רוח.

אגב אני גר בטבריה ויש בסביבה לא מעט כפרים,אני רואה על בסיס יומי בצומת גולני בלילות בני דודים שנדרשים להוריד בעצמם את המדבקות.

אם עדיין לא השתכנעת :

שמשות תקנה 356.

(ד) אין להתקין ציפוי כלשהוא על השמשה הקדמית, האחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים(כלומר, מותר להתקין ציפוי לשאר שמשות הרכב). תוקף תקנה זו – החל מ- 27/10/05.

פורסם

חברה יקרים,מה אתם לוקחים אישי כל דבר, בואו נתמקד במה שפות"ש ביקש וזהו.

אין צורך כל פעם לרדת לפסים אישיים ,זה מיותר וחסר תכלית.

הפורום הזה נועד להפרות במידע האחד את השני וזהו,היתה כאן אי הבנה ,שנפתרה וזהו.

יאאלה ,אלולללל..

פורסם

אם זה ציפוי בתנור אז חוקי, כמובן לפי אחוז השחרה. בחלונות אחוריים מותר גם להדפיק מדבקה 300% על פי חוק ומקדימה עד אחוז מסויים שגם מופיע בחוק. את החלון האחורי(תא מטען) אסור אלא אם זה בתנור ולפי אחוז. פעם היו חברה עם תנור באשקלון כרגע אין לי מושג לאיפה הם עברו.

החיים הם כמו....

פורסם

אם עדיין לא השתכנעת :

שמשות תקנה 356.

(ד) אין להתקין ציפוי כלשהוא על השמשה הקדמית, האחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים(כלומר, מותר להתקין ציפוי לשאר שמשות הרכב). תוקף תקנה זו – החל מ- 27/10/05.

אם זה ציפוי בתנור אז חוקי, כמובן לפי אחוז השחרה. בחלונות אחוריים מותר גם להדפיק מדבקה 300% על פי חוק ומקדימה עד אחוז מסויים שגם מופיע בחוק. את החלון האחורי(תא מטען) אסור אלא אם זה בתנור ולפי אחוז. פעם היו חברה עם תנור באשקלון כרגע אין לי מושג לאיפה הם עברו.

מאיפה הגעת למסקנה שמותרת השחרה באחוז מסויים ע"י תנור?

• תוכן חדש...