Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4

Modan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי במקרה בחיפוש ביד2 את הרכב C4 במחיר ממש טוב.

מדובר על דגם 2006 שעשה 220K, יש עצות לגבי בדיקות שחשוב לבצע, טיפים הנגועים לרכב ?

תודה לעוזרים...

פורסם

מה זה מחיר טוב ? יש כאלו בערמות אצל לובינסקי (אולי משנתון מתקדם יותר) עם אחריות+מימון.

זה עדיף מלקנות רכב בחצי מחיר,שמחר ישלמו עליו עוד חצי בשווי על תיקונים.

רכב זה לא רק מנוע וגיר,בק"מ כזה סביר,שיש שחיקה גדולה במתלים,בולמי זעזועים,קפיצים,תושבות,משולשים... ועוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תכלס מדובר ברכב אמין ותמורה מצויינת לכסף במחירי יד שניה. רק תוודא היסטורית טיפולים שטופל בזמן ובמוסכים מורשים ולא עבר ידיים של מכונאים חובבים של סופי שבוע.

פורסם
מה זה מחיר טוב ? יש כאלו בערמות אצל לובינסקי (אולי משנתון מתקדם יותר) עם אחריות+מימון.

זה עדיף מלקנות רכב בחצי מחיר,שמחר ישלמו עליו עוד חצי בשווי על תיקונים.

רכב זה לא רק מנוע וגיר,בק"מ כזה סביר,שיש שחיקה גדולה במתלים,בולמי זעזועים,קפיצים,תושבות,משולשים... ועוד.

תכלס מדובר ברכב אמין ותמורה מצויינת לכסף במחירי יד שניה. רק תוודא היסטורית טיפולים שטופל בזמן ובמוסכים מורשים ולא עבר ידיים של מכונאים חובבים של סופי שבוע.

תודה חברים על התגובות.

מדובר על רכב עם מנוע 2000, המוכר נשמע לי בחור אמין ורציני, אבדוק את הרכב בכל מקרה במכון בדיקה ובמוסך מורשה או מתמחה לרכב.

המחיר הוא 20K, שזה יותר מחצי מחיר של הרכב, נשמע חשוד על פניו ולכן תעשה בדיקה מקיפה, אבל האדם טוען שקנה רכב חדש שצריך להגיע בקרוב ורוצה למכור את הרכב הישן (נשמע הגיוני).

מצאתי גם דגם 2008, 1600 ב23K, עם 191K.

אבדוק את שני הרכבים ומי שיראה לי יותר טוב ומתאים יילקח לבדיקה המקיפה.

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי

C4 - יד שנייה פרטית - עברה מסבתא שלי אליי בלבד.

עם 103K -מטופלת רק במורשה מיום 0 עם היסטוריית טיפולים מלאה.

פורסם
אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי

C4 - יד שנייה פרטית - עברה מסבתא שלי אליי בלבד.

עם 103K -מטופלת רק במורשה מיום 0 עם היסטוריית טיפולים מלאה.

איזה שנה ?

כמה אתה דורש ?

פורסם

חפש בפורום, וכדאי שתלך ללובינסקי ותיקח רכב אחרי יישור קו ועם אחריות, בעיקר לגיר שנוטה לשבוק בדגם הקודם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בלובינסקי אין מודל 2006 ואין רכבים ב 25.000 ש"ח.

מודל 2009 שבמבצע עם אחרית ל 3 שנים נמכר שם בסביבות 50.000 ש"ח. קילומטרז'ים 80.000-130.000 בערך.

פורסם
תודה חברים על התגובות.

מדובר על רכב עם מנוע 2000, המוכר נשמע לי בחור אמין ורציני, אבדוק את הרכב בכל מקרה במכון בדיקה ובמוסך מורשה או מתמחה לרכב.

המחיר הוא 20K, שזה יותר מחצי מחיר של הרכב, נשמע חשוד על פניו ולכן תעשה בדיקה מקיפה, אבל האדם טוען שקנה רכב חדש שצריך להגיע בקרוב ורוצה למכור את הרכב הישן (נשמע הגיוני).

מצאתי גם דגם 2008, 1600 ב23K, עם 191K.

אבדוק את שני הרכבים ומי שיראה לי יותר טוב ומתאים יילקח לבדיקה המקיפה.

הדגם עם מנוע 2000 הוא דגם מאוד מוצלח ואני ממליץ עליו.

אם מצאת אחת שמורה במצב טוב - לך על זה.

שוק המשומשות במצב על הפנים והרבה אנשים נאלצים לחתוך במחיר בשביל להיפטר מהמכונית שלהם (בהנחה והם רוצים להיפטר ממנה ולא "יושבים על הסחורה" עד שיבוא הפראייר, בעוד אי אילו חודשים, שישלם להם). לא חסרים טמבלים ש"יש להם סבלנות" ומחכים חודשים עם תג מחיר הזוי על רכב שלא שווה חצי ממה שהם דורשים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...