Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי דייהטסו סיריון אוטומטית שנת 2007.

נסעתי איתה היום ובאמצע הנסיעה האוטו נכבה לגמרי וסירב להניע שוב.

מבחינת חשמל יש תאורה פנימית וחיצונים בפנסים.. הרדיו עובד.. אבל אין התנעה.. כשמסובבים את הסטרטר הוא לא מניע ולא מנסה אפילו - אין שום רעש..

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הלך הסטרטר? עלויות וכו..

תודה רבה!!

פורסם
שלום לכולם..

יש לי דייהטסו סיריון אוטומטית שנת 2007.

נסעתי איתה היום ובאמצע הנסיעה האוטו נכבה לגמרי וסירב להניע שוב.

מבחינת חשמל יש תאורה פנימית וחיצונים בפנסים.. הרדיו עובד.. אבל אין התנעה.. כשמסובבים את הסטרטר הוא לא מניע ולא מנסה אפילו - אין שום רעש..

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הלך הסטרטר? עלויות וכו..

תודה רבה!!

נשמע כמו אלטרנטור.

יכול להיות שהאנרגיה שיש במצבר מספיקה לחלק מהצרכנים אבל לא למתנע.

בדיקה פשוטה - תניע את הרכב , קח וולטמטר ותמדוד את המתח על הדקי המצבר. אתה צריך לראות בסביבות 14V

פורסם

אי אפשר להתניע את האוטו... מבדיקה שעשיתי עם מכשיר למדידת מתח במצבר יש שם 14 וולט כמו שציינת... אי אפשר להתניע את האוטו..

ניסיתי לחבר את האוטו ולהתניע בחיבור עם כבלים לרכב אחר ואז האוטו מנסה קצת להתניע אבל מאבד את זה..

פורסם

אם יש קודנית ברכב יכול להיות שהיא מקור הבעיה.

לקודנית יכולים להיות שני ניתוקים במצב הנתון,אחד של הסטארטר (הרכב לא מניע) והשני של משאבת הדלק (הרכב נכבה באמצע נסיעה).

אם ישנה קודנית אז צריך לנתק אותה ואז לנסות להניע (קרה ברכב של אבא שלי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אסביר שוב

האוטו נכבה בזמן נסיעה... אי אפשר להתניע אותו שוב... הקודנית עובדת, החשמל ברכב עובד...(רדיו, פנסים וכו')

אין רעש של הסטרטר, הוא מאפשר רק חצי סיבוב להדלקת החשמל אבל בסיבוב ההתנעה אין התנעה ואין רעש של התנעה.

כמו כן, רצועת המנוע קיימת ולא קרועה

פורסם
אני אסביר שוב

האוטו נכבה בזמן נסיעה... אי אפשר להתניע אותו שוב... הקודנית עובדת, החשמל ברכב עובד...(רדיו, פנסים וכו')

אין רעש של הסטרטר, הוא מאפשר רק חצי סיבוב להדלקת החשמל אבל בסיבוב ההתנעה אין התנעה ואין רעש של התנעה.

כמו כן, רצועת המנוע קיימת ולא קרועה

רגע, אבל אתה כותב שבניסיון הנעה עם כבלים הסטארטר כן מנסה להניע "אבל מאבד את זה" ז"א בניסיון הזה כן היה רעש של הסטארטר.

פורסם
אי אפשר להתניע את האוטו... מבדיקה שעשיתי עם מכשיר למדידת מתח במצבר יש שם 14 וולט כמו שציינת... אי אפשר להתניע את האוטו..

ניסיתי לחבר את האוטו ולהתניע בחיבור עם כבלים לרכב אחר ואז האוטו מנסה קצת להתניע אבל מאבד את זה..

לא ברור לי איך מדדת 14וולט אם הרכב לא הצליח להניע ? אתה אמור לראות את המתח הזה רק כשהמנוע עובד יציב.

שמע, זה יותר מידי מוזר. יכול להיות שיש לך שילוב של יותר מבעייה אחת בו זמנית.

פורסם

אם עם כבלים שמעת רעש שמנסה להניע כלומר שמעת את הסטרטר, אז המצבר שלך גמור,

יש חשיבות רבה לאיכות הכבלים בטעינה מרכב אחר ובהנעה מרכב אחר, רוב הכבלים הם זבל עם מוליך ממש דק בפנים, על אף שהם נראים עבים מבחוץ

אגב, ריקון פתאומי של המצבר מעיד לפעמים על בעיה באלטרנטור, נסה לטעון את המצבר לאורך זמן ארוך יותר, 20 דקות לפחות ואפילו עם זוג כבלים נוסף במקביל.

פורסם
אם עם כבלים שמעת רעש שמנסה להניע כלומר שמעת את הסטרטר, אז המצבר שלך גמור,

יש חשיבות רבה לאיכות הכבלים בטעינה מרכב אחר ובהנעה מרכב אחר, רוב הכבלים הם זבל עם מוליך ממש דק בפנים, על אף שהם נראים עבים מבחוץ

אגב, ריקון פתאומי של המצבר מעיד לפעמים על בעיה באלטרנטור, נסה לטעון את המצבר לאורך זמן ארוך יותר, 20 דקות לפחות ואפילו עם זוג כבלים נוסף במקביל.

אפשרות אחרת, אם יש לך מטען מצברים בבית, תטען אותו בבית למשך הלילה ....

• תוכן חדש...