Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח מאוד לעזרה בעניין.

זה קצת דחוף לי

המגבלות שלי הם גג 55000 .

עדיף עם התקלה הכי פחות משמעותית.

מה דעת המומחים???

תודה

אשמח לשמוע את דעתכם גם בעניין החברה.. avis/ קל אוטו

אוויס 53500.jpg

אוויס 56000.jpg

קל אוטו 55000.jpg

פורסם

קשה למכור רכבים עם קצה שלדה ולכן המחיר צריך להיות נמוך.

זו בדיקה מוזמנת שלהם תבצע אחת משלך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גם בהתייחס לחברה המוכרת. קל אוטו או אוויס??.

אתה לא קונה את החברה, אתה קונה אוטו.

בהחלט יכול להיות מצב שבו יש רכבים במצב שונה בכל אחת מהחברות.

בדוק את האוטו, לא את החברה, ובדיקה מטעמך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תשובה אמיתית- אף אחת אינה עסקה טובה.

השתיים הראשונות שהיו באוויס עברו פגיעת קצה שילדה לפחות (צריך לומר שייתכן,שזו גם תוצאה של עלייה על מדרכות גבוהות מידי או ירידה לא זהירה מהן) ומה שכתוב בטופס הבדיקה שלהם זה עוד עדין לעומת מה שעלול להתגלות בבדיקה מטעמך (יתכן ויהיה חמור יותר).

זו שנמצאת בקל אוטו, עברה תאונה בחזית עם החלפת חלקים מעבר לקצות השילדה ואיתה בטוח לא הייתי מתעסק וד"א ברור מדוע המחיר שלה נמוך מאוד-זה רכב,שצריך להגיע לסוחרים סוג ב' לפחות ולא לחברת ליסינג.

במקומך,הייתי עושה בדיקה מול היבואן (טרייד אין כלמוביל,שיש להם לפעמים מבצעים והנחות לרכבים פרטיים) או פונה להרץ (אוטו סנטר) ומחפש רכב כזה שמור יותר,שלא עבר פיצוץ כזה או אחר אבל בידיעה שצריך לשלם עוד כמה מאלפים כדי לקבל רכב נורמלי ולא שחוט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עם קולאוטי.

לא ניתן למצוא כבר רכב שלא עבר תאונה ? (וזה עוד בבדיקה שהחברה עשתה ולא אתה. אבל שלפחות נתוני הפתיחה יהיו טובים קצת יותר כדי שתהייה סיבה טובה לקחת לבדיקה משלך).

המשך לחפש. I30 רכב מספיק נפוץ כדי שגם תמצא אחד במצב טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

במקומך,הייתי עושה בדיקה מול היבואן (טרייד אין כלמוביל,שיש להם לפעמים מבצעים והנחות לרכבים פרטיים) או פונה להרץ (אוטו סנטר) ומחפש רכב כזה שמור יותר,שלא עבר פיצוץ כזה או אחר אבל בידיעה שצריך לשלם עוד כמה מאלפים כדי לקבל רכב נורמלי ולא שחוט.

מצטרף להמלצה,תחפש את הרכב באוטוסנטר או כלמוביל טרייד-אין.

חבל לשלם כסף ולקנות רכב ששחטו לו את הצורה,עדיף להוסיף קצת ולהיות בראש שקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ראשית תודה לעונים,

בכלמוביל אין להם אפילו בתקציב של 60000.

באוטו סנטר אבדוק מחר.

אז מה דעתכם על מה לא להתפשר בבדיקת רכב? פגיעה זניחה או שולית בקצוות שילדה, זה קריטי ולא לגעת??

יש לי מגבלה של גג 60000.

פורסם

אם יש מגבלת תקציב עדיף לפנות לדגם אחר או ללכת קצת אחורה בשנתון אבל לא להתפשר על רכב עם פגיעות שלדה.

פורסם

אתה יכול להביא בתקציב שלך קיה פורטה כמו שיש לי. הרכב זהה ליונדאי כמעט מכל בחינה רק שהוא קצת זול יותר.

ב 60000 ש''ח אני מאמין שתוכל לקנות שנת 2010 עם קילומטראז' נמוך יותר מאלו שיש ליונדאי שהצגת לנו (מהשכרה/ליסינג), אם תוכל להרחיב בכמה אלפים את התקציב תוכל לקנות יד 1 מפרטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
היונדאי שאני מחפש זה סטיישן. קיה פורטה קטן לי. תודה

כרגע שמתי לב שאתה מחפש CW.

פורסם

אפשרות נוספת היא טרייד מוביל-שגם אליה מגיעים רכבי ליסינג לשעבר עם ק"מ ממוצע ומעלה.

רכב שמור מליסינג,שלא חטף "פיצוץ" במקום חריג יעלה לא פחות מ-58-59 (לדגמי 2009).

אם לא תמצא את מבוקשך,הפשרה היא לחפש בבאדג'ט רכב השכרה זהה (שידוע שיורידו עליו יותר במחיר אבל גם כאן,לא להתפשר על תאונות ובטח לא על ענייני קורות כאלו ואחרים) או לחפש קיה סיד סטיישן,שדומה לI30 אבל זולה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יועצים שמעו סיפור:

הלכתי להוציא כסף בתחנת דלק ומול התחנה היה מגרש בשם ניו קארס בשדרות.

נכנסתי וחיפשתי רכב כמו שאני רוצה. הוא בדיוק אמר שיש לו אחד אבל קיבוץ מסוים כבר הזמין אותו, אבל אם אני רוצה הוא יביא להם אחר ואני יקח את זה.

האוטו היה בהרץ. לקחתי אותו לבדיקה מטעמי ולא נמצאו דברים חריגים כלל.

אבל כל הבדיקה הרגשתי שאני אשכרה משכנע את הבודק לכתוב עוד דברים ואכן הוא כתב אותם.

זה 2010 יד 1 מליסינג הרץ עם 78אלף ק"מ. הבדיקה מצורפת.

אשמח לדעתכם

בדיקה שלי בניוקארס.jpg

• תוכן חדש...