Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני זקוק להמלצה לחשמלאי תותח שיודע למצוא בעיות של זליגת זרם, יכול להיות גם בעייה באלטרנטור.

שיהיה אמין, עם ציוד מקצועי ושלל המלצות.

בעקרון לא חובה שידע להתעסק בטויוטה, אחריי הכל זו לא בעייה של הרכב ספציפית, אלא כנראה באחת ההתקנות בוצע חיבור לא נכון שגורם לזליגת זרם(כנראה), או שהאלטרנטור הגיע לסוף חייו.

כאשר אני אומר מרכז, אני מתכוון עד אזור ראשון לציון(תל אביב רחוק קצת ואני גם לא אוהב להתקע בפקקים שם)

אזור דרום אשדוד\אשקלון\קרית גת לא דרומה יותר(כמו ב"ש).

תודה מראש!

נ.ב

כתבתי בזמנו על הבעייה, אך לא הייתה הענות גבוהה בפורום, לכן אני מבקש המלצה לבעל מקצוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=489754

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• ספונסר פורום
פורסם

באופן כללי כדי לטפל בבעיות של זליגת זרם יש להתחבר למצבר עם מד זרם השראתי (אמפרמטר צבת) ולבדוק כשהרכב סגור מה זרם הזליגה. במידה והוא אכן גבוה מידי יש לעבור צרכן צרכן ולבדוק מי אחראי על הבעיה. בדרך כלל מדובר במנורה שנשארת דלוקה בתא המטען או ברדיו דיסק שהותקן לא כהלכה.

חשמלאי רכב טוב באזור הזה יש אצל מוסך רוסקי באשדוד. פנה אל אנדריי ובדוק מתי ניתן להגיע לבדיקה מקיפה של הבעיה.

• תוכן חדש...