Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 3 2008.

בכל הרכבים שהיו לי תמיד שמתי6/9 ללא מגבר וסאב והייתי מבסוט, כידוע לכם אצלי ברכב הזה אין לצערי מקום לרמקול כזה,לכן המידה ה"נדירה" 5/7 זה מה שאני מחפש. בסיבוב שעשיתי היום בגריז ובעוד כמה מערכות הומלץ "לא לשים רמקול כזה"

"רק קומפונטט" (שמכפיל לי את ההצועאה!) או "בנייה ל6.5"

לצערי מרוב כל המידע שהונחת עליי ואני לא אחד שכזה מבין בתחום, לא שאלתי למשל כמה עולה לעשות את הבנייה הזאת?

מה לדעתכם כמה אמורים לקחת?

והכי חשוב האם חירטטו אותי? עד כדי כך יהיה לי נורא לשמוע ברמקול 5/7? ( יש לציין שאני לא מקצוען בתחום וכמו שציינתי תמיד הסתפקתי ב6/9)

קומפוננט נראה לי שלא אקח כי התקציב שלי הוא גג 450-500, המלצתם לי פה על מורל טמפו בגריז קטלו ואמרו לי

MB Quart--אומרים שיותר טובים

בקיצור, אני רוצה סה"כ לשים רמקולים ולשמוע צלילים חדים יותר וחזקים יותר מהפח אשפה שאני כרגע שומע! לצערי לא מבין בתחום ולכן מערבבים אותי לתחושתי. אם היה לי מקום ל 6/9 הכל היה יותר פשוט , אבל אני בא ומתחילים בכלל להציע לי קומפוננטים ב 700 וב900, או מציעים לי בניות השאלה שלי אליכם שמבינים פה, היא האם אני יהנה וירגיש שה450 שח ששמתי הם לא סתם ביזבוז כסף?

אולי אפילו אם יש פה בעל נסיון ללא מגבר, ושיש לו את המידה הזאת שיחווה את דעתו.

תודה רבה

• תוכן חדש...