Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם הם מגיעים אלייך לתיקון הכי הרבה זה רק מראה על משהו.

נגיד שההספק הוא בין 150 ל200 אז אפשר לחבר אותו לסאב יותר חלש מה305

והוא יפיעיל אותו טוב

זה מראה על הרבה דברים.

1. אנשים מעדיפים דברים זולים.

2. המגברים האילו שולטים בארץ

3. בכול חור וכול חנות שקוראת לעצמה אביזרים לרכב מוכרים מגברים כאילו.

4. אנשים שבדרך כלל קונים אותם אם אנשים בלי טקטק... שומעים בעוצמה עד שאחד הרמקולים

שורף את המגבר אחרי שהסליל התפחם. זה רוב הסיבות.

סאב 305 עדיף כול כול סאב עד המחיר שלו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שתמיד אמרתי המגברים של קליפורניה בום נותנים לפי דעתי תמורה ממש טובה למחיר !

איפה באמת תמצא מגבר שנותן לך 200RMS ב 499 שקל ואתה עוד מקבל עם זה קבלים שזה באמת חוסך כסף !

( הרמקולים באמת חרא אבל אם יש לך חבר או מישהו במשפחה שיש לו רק אחוריים בלי סאב בלי כלום שיתקין אותם והוא כבר ישמע יותר טוב )

לי יש קליפורניה בום 1200 ואני ממש ממש מרוצה ממנו הוא מסתדר יפה מאוד עם הסאב פרימייר 400 RMS ( מקביל ל 305 ) ועם סט של מורל דוטק

הוא באמת עושה את שלו יש לי אותו כמעט שנה בנתיים ללא תקלות בכלל !( טפו טפו טפו )

(אה ואל תזכירו לי את זה שפעם התכבה לי המערכת אני מאמין שזה היה משהו אחר כי מאז נסעתי עם האוטו 3 חודשיים והיה לי איתו ניסעה לסיני זה יצא מעל 5 שעות נסיעה בצהורים רצופות עם מוסיקה דופקת !! אז זה בטוח לא בעיות התחממות )

בקיצור עזוב אותך שטויות לך על המגבר הזה

פורסם

לא אז מה אתה אומר ? בעיה במגבר ? למה היא לא חזרה אחרי עזשרות שעות של עבודה בזמן שמש חזקה ביותר???

סורי לא נראה לי ובלי קשר כמעט שנה והיא תקופה של חצי שנה שהייתי מעמיס על המגבר סאב בגישור והייתי מחבר 4 רמקולים ( אחורים וקדמיים ) ביחד ל 2 יציאות שהיוא יורדות ל 2 אום ועדייין תמיד הוא עבד חלק

פורסם

אתה באמת לא מבין אה?..

טוף, מצטער להגיד את זה , יש דברים שאפשר ללמוד רק על ידי הניסיון.

העובדה שלמגבר שלך זה קרה פעם אחת, ולא קרה מאז

הופעת את המצב לתופעה על טבעית,

תמיר, כתור אחד שמכיר את המגבר מקרוב, אני רוצה שתיתן תשובה כנה ואמינה,

למה זה קרה למגבר? ויותר חשוב, למה זה לא קרה מאז?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה פשוט,

עד היום, כל הגברה שהיה לי ניסיון אישי איתה,

או ניסיון משני איתה, (חבר קרוב)

לא היה מצב, שהמגבר ניכנס למצב הגנה, או התחממות יתר.

וזה לא בגלל שלא ירדנו לאילת, וזה לא בגלל שלא אימצנו את המגבר, וזה לא בגלל שלא שמענו חזק.

זה פשוט,

זה בגלל שהמוצרים, א-מ-י-נ-י-ם.

המגבר לא צריך לעלות 10 אלף שקל, בשביל להיות אמין.

הוא צריך לבוא מבית טוב, עם אבא ואימא, בשביל לדעת, שלמגבר הזה, לא יהיו תופעות על טבעיות.

ואני יכול להביא לך רשימה של משהו כמו עשרה מגברים מסויימים,שבמשך עבודה של כימעט 3 שנים שאני הכרתי אותם.

לא קרה להם כלום, אפילו פעם אחת,

ועל היד שניה, אני יכול להביא לך לפחות עשרה אנשים, עם קאליפורניה בום, שכל שני וחמישי היה ניכנס למצב הגנה, עד שבעטו אותו.

מה שאני מנסה להגיד, העובדה שלך זה לא קרה, לא מעידה על זה שזה לא יקרה לאחרים.

וזאת הסיבה שלא ממליצים על מוצרים ללא אבא ואימא, לא בגלל שהם זולים, לא בגלל שהם לא נותנים תמורה טובה,

בגלל שהם פשוט לא אמינים.

וזה הא-ב של קנייה נכונה .

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה נכון אבל מה עושים שהתקציב נמוך שודדים בנק ??

אני לא חושב שמגנאד שעולה במחיר זה יותר אמין !

איזה מגבר בתקציב כזה יכול להיות אמין !

ומיקמיק אני רוצה שתענה לי על זה

איזה מגבר ב 490 שקל יכול להיות טיפה טיפה יותר אמין אני באמת מחכה לתשובה כי הדבר הראשון שחשוב שקונים מערכת זה לא האוטו לא הבנאדם ולא כלום רק התקציב !

פורסם

דבר ראשון, תתפלא, אבל בתקציב של 500 שח למגבר

יש לך אחלה דברים ביד שניה,

דבר שני, כל מאגנט יותר אמין מהחברות שאתה מדבר עליהן, מאגנט זה לא מותג סיני, למרות שהסדרות נמוכות אכן מיוצרות במזרח, אין זה מעיד על השוואה ביניהן.

תראה לי מאגנט אחד שאיכזב מישהו פה,(מבחינת הגברה)

ואז תדבר איתי על הפיקפוק באמינות שכרגע נתת לחברה שלא איכזבה אף אחד שאני מכיר, ובטח ובטח שלא אותי,

וכמובן שלא יצא לי לשמוע תלונות מאנשים בפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אבל המגנאט במחיר הזה הוא 2 יציאות!!!!!

וברשותכם אני רוצה גם להגיב, אני חושב שלקנות מגבר בארץ ב2000 ש"ח שעולה בחו"ל כמו הCL משהו כמו 500-650 ש"ח זה טמטום! זו עבודה בעיניים פשוט אנשים בארץ מחפשים להרוויח כמה שיותר על כל אחד ולא כמות נאה של מזומנים אבל על יותר אנשים!, בגלל זה מגברים של רוקפורד ושל ג'י בי אל כלכך יקרים בארץ..! ללא כל סיבה מוצדקת.

אז גם לקנות מגבר ב2000 ש"ח זה דפיקות! כי הוא לא שווה חצי ממה שאתה משלם עליו! ואילו הCL אתה קונה אותו ב500 ש"ח עם כבלים, כמה היית קונה אותו בארה"ב.?? 400 ש"ח גג...וזה יותר מתקרב למציאות!.

קח עוד דוגמא שלא קשורה למגברים אלא לתופעה שבארץ כל אחד מנסה לדפוק את השני, נעל נייקי בארץ עולה 800 ש"ח (NIKE SHOX TL) למי שמבין. והיא מתוצרת סומליה או כל דבר כזה אבל לא סין!, אני הזמנתי בEBAY נעל נייקי אותה נעל בול עם קופסא ועם הכל, בול ב55$ שמתוכם 30$ רק המשלוח!

איך אתה יכול להסביר את זה??

לי יש הסבר פשוט שמי שקונה בארץ במחירים המופקרים פשוט טמבל! ומי שמוכן לשלם 2000 ש"ח עבור משהו ששווה פחות מחצי בכל העולם ולא רק בארץ הייצור של אותו מגבר הוא לא טמבל, הוא פרייר!.

זה הכל.

:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לא יודע אם אמרת הכול נכון...כי לקנות רוקפורד זה לא דפיקות ולא פראריות...

אבל אני עדיין אומר לך לך לקנות את המגבר הזה !

ואני יכול להשיבע לך שאם לא הייתי קונה אחוריים לפני כמה ימים והייתי יודע שזה המחיר הייתי קונה את המגבר ! חשבתי שהוא עולה 700 בכלל !

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת חבר'ה:?

אז הבנתי שזה המגבר הכי טוב שאני יכול למצוא ב-560 ש"ח.

זה שזה מוציא 200 RMS לסאב וזה חצי ממה שהוא מסוגל לקבל לא אומר לי הרבה כי אני בקושי שמעתי מערכות עם מגברים וסאבים (שמעתי רק דברים מוגזמים שהייתי יכול רק לחלום עליהם בתערוכת מכוניות האחרונה, אבל חוץ מזה רק שני רכבים עם מערכת טובה) ואף פעם לא שמעתי את הפיוניר בפעולה ואל תגידו לי ללכת לשמוע בחנויות כי ביקשתי באוטו דיפו שישמיעו אותו והם עשו שם קצר... אבל לכם לעומת זאת יש הרבה יותר ניסיון ושמעתם בטח מליון מערכות ולכן אני שואל אתכם, איך הפיוניר יפעל עם המגבר הזה? והאם כדאי לי יותר את הסאב של רוקפורד?

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXRFZ3412

פורסם

אחי יש לי סאב של פיוניר 500W

12"

הוא יתן יותר טוב בלי התיבה או שרק הסאב שמדובר עם הבחור של המגבר יתפוס בלי תיבה?

מגאן קופה 1.6

• תוכן חדש...