Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב כזה מתקינים על המגש האחורי כמו רמקול או שאפשר גם להרכיב פלטה שתסגור לך את המעבר לבאגאז' מאוחרי המשענות של המושב האחורי והסאב מחובר על הפלטה. הבאגאז' משמש כתיבה לסאב. אני חושב שגם צריך איטום. לדעתי לא כדאי לך סאב כזה. עדיף לך לקנות סאב שמיועד לתיבה. יש אופציות קצת יותר חלשות מהפיוניר שמגבר כמו הקליפורניה יוכל להגביר לך בלי בעיה

פורסם

לא הבנתי למה המגבר יגביר יותר טוב סאב חלש מאשר סאב חזק כי הרי המגבר מוציא את אותו הספק לשני הסאבים...

ומה בכל זאת הייתם ממליצים לי חוץ מהפיוניר?

פורסם

המגבר יגביר את אותו הדבר, הכוח שלו לא ישתנה,

השאלה איך הסאב ישמע, סאב חזק יעבוד טוב עם הרבה כוח, ויעבוד פחות טוב, עם פחות כוח

סאב חלש, יעבוד טוב עם הכוח שמתאים לו, בהתאמה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שום מגבר בתקציב הזה לא נותן 500 וואט בגישור, אולי 150 וואט, במקרה הטוב.. לא מעבר.

(לפי ניסיון אישי עם מספיק מוצרים בטווח המחירים הנל , ואף גבוה יותר).

והסאב של פיוניר מאוד זול, אל המחיר לא מדד להספק שלו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז בקיצור תמליצו לי על מגבר וסאב שמתאימים אחד לשני עד 1200 ש"ח וזה כולל את המחיר של התיבה.

פורסם

המגבר מוציא אותו הספק לא משנה לאיזה סאב תחבר אותו. אבל סאב שצורך פחות הספק יעבוד איתו יותר טוב.

אני הזמנתי עכשיו רוקפורד RFZ3412 הוא 400 וואט וכנראה שהוא יותר יתאים למגבר או שיש מאגנאט 440 וואט. תחפש בזאפ בטח תמצא שם משהו

פורסם

הסאב המדובר פרי אייר של פיוניר, עבד אצלי ברכב (כשהיה לי) בתוך תיבה פורטד,

מהסטנדרטיות שמוכרים ונשמע יותר חזק משלושת הסאבים של תמיר...

הוא היה פאנצ'י בטירוף, ונתן כאפות לכל מי שישב באוטו. אף אחד לא האמין שיש רק סאב

אחד... הדבר הזה היה קטלני בהחלט...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

גם לי יש האת הפריאייר בתיבה פתוחה ואני יכול להגיד לך לשלחבר שלי יש סאב של רדסאונד עם הגברה קצת יותר נמוכה והסאב שלו נשמע יותר חזק. ה304F לא אמור להיות בתיבה. לפי החתימה שלך רואים שהחלפת אותו ל304C

פורסם

המגבר הוא יותר טוב מהפלטיניום והוא כמו הבוס רק יותר זול.

המגבר יכול לתת לך כ200WRMS לברידג'... שאתה מחבר שני ברידג'ים התפוקה יורדת ל150WRMS לכול ברידג'.

סהך הכול מגבר מעולה. היה לי 4 לפני שנה וחצי (אל תשאלו לאיזה מטרה !). יופי

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

נגיד שהקליפורניה נותן 200 בשביל 305 זה חצי ממה שהו יכול לקבל.

תמיר בוס BA2900 זה חיקוי של בוס שיש גם אותו דגם בחיקוי של מאק אודיו

פורסם
נגיד שהקליפורניה נותן 200 בשביל 305 זה חצי ממה שהו יכול לקבל.

תמיר בוס BA2900 זה חיקוי של בוס שיש גם אותו דגם בחיקוי של מאק אודיו

תראה לי בסכום של 500 שקל מגבר אחר שיתן יותר מ200W. !

שעשתי מדידה שהיה לזאניה בפעם קליפורניה בום סאב.....המגבר הוציא 211WRMS.

זה היה לפני 20 חצי שנה.

הבוס BA זה חיקויי של החברה האורגינלית וגם MAC התלהבנו מהעיצוב מהעפן שלו אז הם בנו גם

מגבר כזה אבל בשם אחר. אבל המכלול אותו דבר בפנים בדיוק !.

ואתה חושב שאתה יכול לספר לי מה זה המגברים האילו? זה המגברים שמגעים הכי הרבה אלי לתיקונים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אז אם הם מגיעים אלייך לתיקון הכי הרבה זה רק מראה על משהו.

נגיד שההספק הוא בין 150 ל200 אז אפשר לחבר אותו לסאב יותר חלש מה305

והוא יפיעיל אותו טוב

• תוכן חדש...