Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה לחברה בפורום ניסיון עם סאב של מגנאט אבל בתור אחד שיש לו אותו אני אומר לך הוא חזק איימים וגם איכותי מאוד, צליל מאוד מדוייק...באמת.

וזול מאוד 430 ש"ח עם התיבה ועם הכל..

אם יש לך כסף מיותר לך על הפיונייר עם תיבה יעלה לך בסביבות ה550 ש"ח הסאב הרגיל לא הפרימייר.

אם חסר לך קצת לדעתי המגנאט לא יורד ממנו, שמעתי פיונייר ולא התלהבתי שמעתי ממנו רק בומים ובכלל לא איכותי..

לעומתו המגנאט תותח!

כמובן שיכול להיות שהתיבה של הפיונייר ששמעתי היתה לקויה..אין לי מושג, אני רק יודע שהתיבה של המגנאט מגיעה איתו יחד כבר מגרמניה..מהמפעל בדיוק כמו שצריך להיות:).

הרוב ימליצו לך על הפיונייר...לדעתי מגנאט, לך או על זה או על זה..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין פה לחברה בפורום ניסיון עם סאב של מגנאט אבל בתור אחד שיש לו אותו אני אומר לך הוא חזק איימים וגם איכותי מאוד, צליל מאוד מדוייק...באמת.

וזול מאוד 430 ש"ח עם התיבה ועם הכל..

אם יש לך כסף מיותר לך על הפיונייר עם תיבה יעלה לך בסביבות ה550 ש"ח הסאב הרגיל לא הפרימייר.

אם חסר לך קצת לדעתי המגנאט לא יורד ממנו, שמעתי פיונייר ולא התלהבתי שמעתי ממנו רק בומים ובכלל לא איכותי..

לעומתו המגנאט תותח!

כמובן שיכול להיות שהתיבה של הפיונייר ששמעתי היתה לקויה..אין לי מושג, אני רק יודע שהתיבה של המגנאט מגיעה איתו יחד כבר מגרמניה..מהמפעל בדיוק כמו שצריך להיות:).

הרוב ימליצו לך על הפיונייר...לדעתי מגנאט, לך או על זה או על זה..

לאיזה מגבר המגנט מחובר אצלך?

ומה לגבי הרוקפורד? הוא יפעל יותר טוב מהמגנט על המגבר של הקליפורניה?

פורסם

יש לי כמה דברים להגיב.

DIMAL, לקרוא לאנשים שקונים מגברים מבית טוב, שדורשים עבורם מחירים גבוהים, פראיירים.

זה דיי העלבה לעצמך, אתה לא חושב ?, מה.. המצאת את אמריקה ? אפשר להזמין מחול ?

חשבת על זמן המתנה? חשבת על עלויות משלוח ומכס ? חשבת על אחריות ? חשבת על גורם אמין שאתה יכול לדבר איתו ?

אז מה, כניראה שאחרי הכל , בשביל לחסוך 100 שקל, ממוצר של 2000 , אף אחד פה לא יהפוך את העולם ויחכה ימים.

ואכן, אם ההפרשים היו מופקעים בצורה של 300-400 אחוז, ומשלוח+עלות מוצר, היה דראסטית יותר זול.

והיינו מוכנים לוותר על אחריות, אז כמובן, שכולנו היינו רוכשים רק מחול,

אך כניראה, שזה לא תמיד המצב, ויש המון מצבים שכבר עדיף לרכוש בארץ, ולקבל אחריות במקרה הצורך.

לבוא ולהגיד שלאנשים פה אין ניסיון עם סאבים של מאגנט, זה כבר העלבה לניסיון של האנשים פה.

יש לי ניסיון עם הסאב שאתה ממליץ עליו, הוא מאוד מעפן, לא הייתי משווה אותו לפיוניר,

הבעיה פה , שמדובר במקור כוח קטן יחסית, ולכן הייתי ממליץ עליו בגלל עלותו ותמורתו למחיר,

לא מעבר לזה, הפיוניר הרבה יותר מומלץ ממנו כשיש גמישות בתקציב והגברה נורמלית.

ותתפלא, לא רק אותו שמעתי, שמעתי גם את הTRANSFORCE, שמעתי גם את ה MEGAFORCE.

ואני דיי בספק אם מייצרים אותו בגרמניה, יותר נשמע לי כמו סין, ?(BULLPOWER)

לגבייך מתן, יש מספיק מחירים מופרזים של רוקפורד שכמובן צריך להיות טמבל בשביל לשלם עבורם.

לדוגמא ה 500DB, זה הוכח על ידי מישהו פה בפורום, שאם תרכוש אותו בחול, ותייבא אותו, ותקח ריזיקה על המגבר שיישרף בשלב מסויים,ללא אחריות.

עדיין, יהיה לך יותר זול !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MikMik

צר לי אם זה נשמע לך כמו זלזול או משהו, פשוט אף פעם לא דובר פה על המגנאט REFLAX300

לא לטוב ולא לרע, בגלל זה אמרתי שאנשים פה לא מדברים עליו, סליחה אם טעיתי.

לגביי המגברים היקרים שמע: בתור אחד שעבד עם ספקים...אני יכול להגיד לך שאם המגבר מיוצר נניח בסין או גרמניה או לא משנה איפה, מחירו ומשלוחו ליעד לדוגמא לארה"ב או לישראל אמור להיות כמעט זהה מלבד לעלות המכס....אז אין שום סיבה למכור אותו בארץ בהפרש של 200%, זה נכון שאם תזמין מEBAY ותשלם מכס ומשלוח (מאוד יקר) אז יצא לך קרוב לוודאי אותו דבר, אבל לא לזה התכוונתי התכוונתי לכך שאם המגבר מיוצר בנקודה A המשלוח שלו והעלות שלו משם לישראל ולשאר חלקי אירופה/ארה"ב זהה גם בתמחור...ואת זה בדקתי בעיקר מסין...אצלהם אין הבדלים לק' מקבל את המוצר באותו מחיר. אז אין שום סיבה הגיונית לבקש עליו מחיר מופקר כלכך.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
מצטער על התגובה המאוחרת חבר'ה:?

אז הבנתי שזה המגבר הכי טוב שאני יכול למצוא ב-560 ש"ח.

זה שזה מוציא 200 RMS לסאב וזה חצי ממה שהוא מסוגל לקבל לא אומר לי הרבה כי אני בקושי שמעתי מערכות עם מגברים וסאבים (שמעתי רק דברים מוגזמים שהייתי יכול רק לחלום עליהם בתערוכת מכוניות האחרונה, אבל חוץ מזה רק שני רכבים עם מערכת טובה) ואף פעם לא שמעתי את הפיוניר בפעולה ואל תגידו לי ללכת לשמוע בחנויות כי ביקשתי באוטו דיפו שישמיעו אותו והם עשו שם קצר... אבל לכם לעומת זאת יש הרבה יותר ניסיון ושמעתם בטח מליון מערכות ולכן אני שואל אתכם, איך הפיוניר יפעל עם המגבר הזה? והאם כדאי לי יותר את הסאב של רוקפורד?

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXRFZ3412

אין לך סיבה ללכת על הרוקפורד לא שיש לי משהו נגדו ההפך

תראה 200 RMS זה לא הרבה אבל עם תיבה מתאימהאתה בהחלט יכול להנות מהסאב הזה מנסיון ושמעתי הרבה מאוד מערכות והרבה פעמים את הסאב הזה עם מלא מגברים שונים

במיוחד במיוחד עם יש לך רכב 5 דלתות...

פורסם

תראה 200 RMS זה לא הרבה אבל עם תיבה מתאימהאתה בהחלט יכול להנות מהסאב הזה מנסיון ושמעתי הרבה מאוד מערכות והרבה פעמים את הסאב הזה עם מלא מגברים שונים

במיוחד במיוחד עם יש לך רכב 5 דלתות...

לא הבנתי מצד אחד אתה אומר שאין לי סיבה ללכת על הרוקפורד ומצד שני אתה אומר שעם תיבה מתאימה אני יכול להנות ממנו.

וד"א אין לי רכב 5 דלתות.

פורסם
לא הבנתי מצד אחד אתה אומר שאין לי סיבה ללכת על הרוקפורד ומצד שני אתה אומר שעם תיבה מתאימה אני יכול להנות ממנו.

וד"א אין לי רכב 5 דלתות.

אני יכתוב את זה אחרת

--------------------------------------------------------

במיוחד במיוחד עם יש לך רכב 5 דלתות... ( פה התכוונתי ל 305)

פורסם

לדעתי אם אתה לא מחפש בומים חזקים הרוקפורד יכול להתאים. היה לי פעם מגבר ג'יי בי אל 120RMS עם תיבה לא מתאימה(אז לא הבנתי כל כך בתחום ולא ידעתי סוגים של תיבות ונפח) אז לא יכולתי לנצל אותו כמו שצריך. אתמול הזמנתי את הרוקפורד שהוא 150RMS ואני מאמין שאם הוא יהיה בתיבה מתאימה הוא יעבוד טוב עם המגבר 200RMS שגם צריך להגיע אליי בקרוב.

אם אתה לא מחפש שכל הרחוב ישמע שיש לך סאב אולי הוא יתאים לך

פורסם

אני לא בטוח שזה כדאי לך... אם אתה רוצה עוצמה ( SPL ) עדיף לך ללכת על הפיונר 305

למה ? המגבר שלך יכול להוציא 200 RMS הסאב הזה יכול לקבל 150 RMS אני חושב ש50 RMS

זה בכלל לא קצת במצב כמו שלך( שלא מדברים על הספקים גבוהים במיוחד ) ובמיוחד שגם יש לך רכב משפחתי

אם אתה מעדיף יותר איכות על עוצמה ( SQ )

אז לך על הרוקפורד שהוא יותר איכותי ( מדויק יותר ) גם קצת יותר חלש אבל עוצמה זה לא המטרה שלך אז זה לא אמור להשפיע עלייך

פורסם
דברים כאלה זה בפרטי...

ולא נראה לי הכי משתלם בלי קשר...

לירן ברוך הבא לפורום... אתה מוזמן לקרוא קצת פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38730

1) למה התכוונת כשאמרת: "דברים כאלה זה בפרטי..."?

2) אני מעדיף עוצמה על על איכות, כי גם ככה יש לי את הסט הפשוט של המגנט שאיתו אני גם ככה לא אגיע רחוק...

3)אין לי אפילו רבע קשר אצל החנויות והמתקינים של הסטריאו לרכב.:-(

4) אם אני קונה את המגבר הזה יחד עם סאב זה מספיק או שצריך גם להוסיף רמקולי ביצה לאחורה? (כן, קראתי והבנתי שלא צריך אבל אין לי מושג איזה הבדל יהיה עם ובלי ולכן אני שואל ובבקשה להתייחס רק לרמקולי ביצה לאחורה ולא להגיד לי לשים מיד באס או לחתוך את הטוויטרים וכד').

• תוכן חדש...