Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית 74 אספנות למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה :

חיפושית 1974 כחול מטאל אספנות

המצב שלה לא משהו והיא דורשת עבודה (פנים חוץ )

המנוע טוב (אולי איזה כיוון קטן ) והיא שירתה אותי נאמנה 7 שנים ארוכות

אבל כרגע היא פשוט יושבת לה מוזנחת וכואב לי הלב עליה

אז לכל המעוניין נא ליצור קשר ב [email protected]

לקבלת תמונות

המחיר הוא 3000 ש"ח ולא ניתן לדיון .

ורק כדי להסיר ספקות מליבי , מישהו יכול לספר לי איזה הליך אני צריך לעשות כדי "להוריד" את האוטו מהכביש ושאחר כך אני אוכל להחזיר אותה (כשיהיה לי זמן או כסף לשיפוץ ) ?

hipo1_s.jpg

hipo2_s.jpg

hipo5_s.jpg

:wink:
פורסם

ברכב אספנות אין משמעות להפקדת רשיונות כי הרכב לא צובר חובות אגרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אנ'לא טועה הורדה מהכביש זה תהליך בלתי הפיך, תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה תפקיד את הרישיונות תבטל את הביטוח חובה ומה שיש לך, רק אם לא תצליח למכור תשאיר עד שתרצה לשפץ.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מנסיון - מכתב מנוסח היטב מעורך דין שמסביר שנעשתה טעות בתום לב - והרכב מקבל את רשיונותיו חזרה. ייתכן שהתהליך בלתי אפשרי אם חלף הרבה זמן, במקרה שלי חלפה פחות משנה מהמועד בו הבעלים הקודם הודיע על הורדה מהכביש.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

מנסיון - מכתב מנוסח היטב מעורך דין שמסביר שנעשתה טעות בתום לב - והרכב מקבל את רשיונותיו חזרה. ייתכן שהתהליך בלתי אפשרי אם חלף הרבה זמן, במקרה שלי חלפה פחות משנה מהמועד בו הבעלים הקודם הודיע על הורדה מהכביש.

מניסיון כואב מאוד של חבר (עם מנטה) זו דרך חד סטרית ואי אפשר לחזור אחורה. גם אם הבעלים מודה בטעות וגם עורך דין ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מכאן:

רכב אספנות פטור מתשלום אגרה בעד תקופה שבה לא היה רשיון הרכב תקף.

הפטור חל גם ללא הפקדת הרשיון (וגם כשהרכב היה מבוטל לפי תקנות).

רכב אספנות שאינו בתוקף שנה ומעלה מבוטל - בהתאם לתקנות

אם ברכב אספנות פשוט לא מחדשים את הרשיון במשך שנה, הרשיון מבוטל אוטומטית (לפי תקנות), אבל התהליך הפיך. וזאת לעומת ביטול רשיון יזום מצד הנהג שהוא תהליך בלתי הפיך.

הטקסט המלא נמצא כאן:http://portal.mot.gov.il/RishuiWebHE/index.jsp?subject=HE_RISHUI_11

פורסם

כלומר כל מה שאני צריך לעשות זה כלום ... לא להעביר אותה טסט

וכשאני ארצה לשפץ ולהחזיר אותה לכביש אני לא אצטרך איזה שהוא אישור מיוחד ?

ואתם בטוחים שאין צבירה ?

כי כבר אכלתי את זה פעם

:wink:
פורסם
מניסיון כואב מאוד של חבר (עם מנטה) זו דרך חד סטרית ואי אפשר לחזור אחורה. גם אם הבעלים מודה בטעות וגם עורך דין ...

REDROZE

כמו שאומת אילנה דיין - עובדה!

אני מזמין אותך לנסיעת מבחן בוולוו שלי במהלכה תוכל לעיין במסמכים הרלווטיים ולהיווכח שהנושא אפשרי. אולי היה לי מזל, אולי עובדת היותו של הבעלים הקודם עו"ד בעצמו גם עזרה - בסופו של יום הרכב חזר לחיים ולרישום לאחר הורדתו מהכביש וקיבל את אותו מספר רישוי בחזרה.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

הורדה מהכביש בדרך כלל באה עקב בעיה מכנית ובהחלט ניתן להעלות את הרכב לכביש חזרה .

אין בעיה כלל . הבעיה מתחילה כשהרשיון הרכב מופקד במשרד הרישוי לפרוק או ע"י בעל הרכב

או ע"י חברת הביטוח לרכב שעבר תאונה .

במקרה כזה של הפקדה "לפרוק" אז מתחילה הבעיה . אבל הורדה מהכביש זהו הליך פשוט מאוד לחזרתו של הרכב לכביש

כפי שאמרתי , בד"כ עקב בעיה מכנית , בדיקת בטיחות בדרכים , כשלון בטסט והורדה ע"י

בוחן תנועה .

לעיניין רכב אספנות .

אין צורך להפקיד את רשיונות הרכב במשרד הרישוי . רשיון רכב אספנות יכול להשאר אצל

בעליו כמה זמן שבעליו חפץ וברגע שהרכב מוכן לטסט , נגשים למשרד הרישוי , מוציאים רשיון

עדכני ותשלום אגרה של : 157 שקל ( + ) תלוי באיזה חודש ביחס לרישום הרישוי של הרכב

והכל בסדר ולטסט .

בהצלחה לכולם .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
לעיניין רכב אספנות .

אין צורך להפקיד את רשיונות הרכב במשרד הרישוי . רשיון רכב אספנות יכול להשאר אצל

בעליו כמה זמן שבעליו חפץ וברגע שהרכב מוכן לטסט , נגשים למשרד הרישוי , מוציאים רשיון

עדכני ותשלום אגרה של : 157 שקל ( + ) תלוי באיזה חודש ביחס לרישום הרישוי של הרכב

והכל בסדר ולטסט .

דרור, האם הפרוצדורה הזו עובדת גם על רכב שכבר הוכרז אספנות ובלוחית הרישוי שלו רשום "רכב אספנות"?

פורסם
דרור' date=' האם הפרוצדורה הזו עובדת גם על רכב שכבר הוכרז אספנות ובלוחית הרישוי שלו רשום "רכב אספנות"?[/quote']

לא הבנתי את השאלה??? ה"פרוצדורה" הזו עובדת רק על הרכבים כאלה.

לפני שעשית רכב "אספנות", זה לא עובד... הבנתי, למעשה את השאלה, אבל זה לא, מה שחשבת, זה בנוסף...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...