Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-8 חודשים, בעת תמרון חניה, פגע בי אוטובוס של אגד. למכונית שלי נגרמו נזקי פחחות שהצריכו תיקון של כ-1000 ש"ח. על האוטובוס לא נראו סימני פגיעה כלשהן.

לאחר החלפת פרטים עם נהג האוטובוס תיקנתי את המכונית אצל פחח ולא הפעלתי ביטוח (בשל השתתפות עצמית גבוהה יחסית תביעות) - ולמעשה שכחתי מהענין. לא נכנסתי לשאלת האשם בתאונה.

היום, לתדהמתי, קיבלתי מכתב ממחלקת התביעות של אגד עם דרישת תשלום של 2000 ש"ח עבור ה"נזקים" שנגרמו לאוטובוס זמן התאונה, לא כולל הערכת שמאי, ריבית פיגורים וכו ... במידה ולא אשלם הם מאיימים בתביעה משפטית.

 

האם הגיוני להעלות תביעה כנ"ל חודשים רבים לאחר התאונה ?? האם כדאי לפנות ליעוץ משפטי ?

(אני מריח את שיטת המצליח ):-(

פורסם

תודה. הבנתי לפיכך שהם יכולים לתבוע עד 7 שנים מהתאונה.

בכל מקרה, כעת, אין לי שום אפשרות להוכיח כי לאוטובוס לא נגרם נזק....

 

האם לשלם ? לפנות לעו"ד ? לערב את חברת הביטוח ??

 

אודה לעצתכם המלומדת :lol:

פורסם
אני מניח שתמרון החנייה היה שלך. עוד אני מניח, שנסעת אחורית בזמן שהאוטובוס פגע בך. האם ההנחות שלי נכונות?

 

 

אכן כן......

פורסם
אכן כן......

 

או.קיי.

קודם כל אקדים ואומר שיש לי אינטרס באגד...

שנית, אסביר לך איך הליכים עובדים בחברה גדולה כאגד.

הנהג מגיש דו"ח תאונה למחלקת הביטוח, בו הוא מתאר את השתלשלות העניינים, מנקודת מבטו כמובן. שמאי מוזמן לבדוק את מהות הפגיעה והוא מעביר את מסקנותיו למחלקת הביטוח. במידה והנזק לא בטיחותי, או לא נראה חזותית נורא, האוטובוס ממשיך לעבוד כרגיל עד לטיפול השגרתי שנקבע לו ובו הנזק מתוקן. אנשי מקצוע מעריכים ע"פ הנזק ובמידה ואין תיאור נגדי של צד ג', ע"פ עדות הנהג, מי אשם בתאונה. במידת הצורך, ישמשו כעדים מומחים בעת תביעה. אתה צריך להבין, שחברה כמו אגד, לא מתעסקת בפברוק נזקים. יש מחירון לכל דבר ואת המחיר נדרש לשלם מי שאשם בתאונה לפי הערכת הבוחנים. נהג האוטובוס או צג ג'. מאחר ולא הגשת דו"ח, לא באגד ולא בחברת הביטוח שלך, עבר זמן עד שהגיע אליך תביעת התשלום מאגד.

כך זה עובד, פחות או יותר.

אתה יכול ואולי אף צריך יעוץ משפטי. קח בחשבון שזה עשוי לעלות לך יותר מאשר הסכום שנתבעת לשלם ולא מובטח שתצא חף מאשמה.

אני מציע לך להרים טלפון למחלקת הביטוח של אגד. יושבים שם אנשים נחמדים.

ארז רונן

פורסם

תודה על ההסבר.

לאחר התאונה, גם בלי להכנס לסוגיית מי אשם - הייה ברור שלאוטובוס לא נגרם שום נזק...

לצערי הרב, לא צילמתי את התאונה או את האוטובוס:cry:

מחר בבוקר אתקשר למחלקת הביטוח באגד. הבעייה היא שלדעתי אם אשלם כעת, אגד יחייב אותי בכל תיקוני הפחחות באוטובוס הנ"ל- עד סוף חיי.

פורסם

מחר בבוקר אתקשר למחלקת הביטוח באגד. הבעייה היא שלדעתי אם אשלם כעת, אגד יחייב אותי בכל תיקוני הפחחות באוטובוס הנ"ל- עד סוף חיי.

 

אל תתקשר לאגד מחר. אף אחד לא יענה לך... משרדי אגד עובדים חמישה ימים בשבוע. בעצם, אל תתקשר גם בשבוע הבא. (חופשת קיץ מרוכזת).

אין לך סיבה להיכנס לסרט עכשיו. אגד לא בונה עליך, את התקציב השנתי שלו...

ארז רונן

פורסם

על צה"ל הוא בונה את השנתי שלו. המקרה שקרה לך זו בדיוק הסיבה שתמיד ממליצים כאן בפורום לצלם את כל הרכבים המעורבים, ללא תלות בקיומו של נזק. עכשיו כבר מאוחר מדי. אין לי מה לתרום לך מלבד איחול הצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תציע להם 1500 שקל לאחר ניכוי של 25% אשם תורם של הנהג שלהם.

 

זה מה שהם עושים במקרים ההפוכים.

 

לא יסכימו - שיתבעו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם לדעתך, נהג האוטובוס אשם, תאיים שתתבע אותם על הנזקים שנגרמו לרכב שלך.

 

אבל תתחיל קודם עם איום, שתשבור להם את האצבע הקטנה של הרגל...

ארז רונן

  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם,

מעלה את הנושא מהאוב לאחר שחלפו 6 חודשים.

נסיונות חוזרים ונשנים ליצור קשר עם אגד עלו בתוהו (באוגוסט) ובהמשך, שכחתי מהענין.

קיבלתי היום מכתב מעורך דין המציין שנפתח נגדי תיק בבית משפט השלום על סך תביעה של 2500 ש"ח.

אודה ליעוצכם בשאלת עורך דין טוב (אני גר כעת באיזור חיפה). טילפנתי למספר עורכי דין לתחבורה שטוענים כי הנושא לא בהתמחותם ועל לחפש עורך דין לנזיקין. מאידך, חבר אמר שעלות שכירת עורך דין כנ"ל יכל לעבור בהרבה את סכום התביעה.

 

תודה לעונים.

פורסם

אינני בא להטיף לך מוסר או להרביץ בך דברי תוכחה, פשוט אני מנסה להבין את דרך החשיבה המוזרה שלך.

קיבלת הודעת תשלום לפני תביעה בסך 2,000 ש"ח וככה סתם נתת לזה לצלול אל תהומות הנשיה רק מפני שלא הצלחת לתפוס בטלפון את מחלקת הביטוח של אגד? מה בדיוק עבר לך בראש?! מה ציפית שיקרה?

אם אני הייתי במקומך, הייתי לוקח יום חופש מהעבודה, נוסע לבית אגד בקש"ת ולא זז משם עד שהם לא מגיעים איתי להסדר שיהיה מקובל על שנינו.

אבל זה רק אני...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לך מה ללכת למשפט, אין לך שום הוכחות והחלטת להתעלם מפניות אגד.

 

סגור איתם על 2000 שקלים וגמור עם זה,

לפעמים לקח עולה כמה אלפי שקלים(לפעמים גם יותר)

 

שי.

×
×
  • תוכן חדש...