Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

55-60K

AUX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש רכב שיהיה הכי חסכוני בדלק זה הדבר הכי חשוב לי אבל אני בהתלבטות קשה מאוד נסעתי דרך חברת השכרה על כמה רכבים סוזוקי אלטו ( ידני ) , פיאט פנדה ( ידני ) , פיגו 107 ( רובוטי ) , רנו קליאו ( ידני ) ומבחינת צריכת דלק הרכב שהכי משך לי את העין והיה הכי טוב זה הסוזוקי אלטו פשוט אין פחד להסתכל כל הזמן במד של הדלק משרה אוירת ביטחון.

הרכב עשה לי במאמץ עם מזגן 1:16/17 ואף הגעתי איתו בנסיעת " סבתא " בלי מזגן ועל 70 קמ"ש ממוצע 1:32 מקרית אונו לקיסריה הלוך חזור .

הבעיה שהפח שלו דיי עלוב , במהירות מעל 100 הוא נהיה סכנת נפשות לא יציב על הכביש ( כביש 2 חוף ) , המראות צד ממש קטנות אין הרבה פיצרים אין AUX במערכת שמע הכול פשוט וזול .

לעומת זאת ה 107 הוא יותר " חזק " הפח עושה רושם חזק יותר בנסיעה מהירה הוא קצת יותר יציב , אבל מבחינת דלק אולי בגלל שזה אוטומט רובוטי הוא פחות חסכוני מהסוזוקי לא ניסיתי את הידני שלהם .

הפיאט פנדה ממש שותה דלק עשתה לי 1:14 שרוב הנסיעה הייתה בבין עירוני לא אהבתי בכלל , למרות שהיא הרבה יותר נוחה ונעימה לנסיעה ויציבה מהסוזוקי אלטו .

יש גם את הסקודה סיטיגו שאני ממש רוצה שהיא עד לא מזמן הייתה במבצע ראיתי באינטרנט 58-9K , ויש את הסיאט מי , אני ממש מבולבל מה עדיף מנוע של סוזוקי אלטו הודי או מנוע של סקודה גרמני ? הבדל באיכות פלסטיקה ובניה

יש סחירות , דלק ?

אבל ממש חשוב לי הקטע של הדלק כי אני נוסע הרבה - ואני לא רוצה אוטומטית

אם הסקודה סיטיגו חסכונית כמו הסוזוקי אלטו / אייגו אז אולי עדיף אותה ? 5 כוכבי ריסוק ומנוע פולקוואגן ?

תעזרו לי תודה .

יש משהו נורא מוזר בסוזוקי אלטו , פנדה , פיגו 107 מההילוך ה 4 הרכב לא זז !!!! פשוט המחוג לא מתקדם צריך להוריד ל 3 אני יכול להגיע עם הילוך 3 עד 110-120 אחרת ב 4 הרכב יתקע המחוג בקושי יזוז רק במחיצה של דוושת הגז , למה זה ככה ? בגלל המנוע החלש 67-69 כ"ס ?

ההילוך ה 1-2-3 חזקים ומ 4 הרכב פשוט דומם לא זז כאילו 4-5 מיותרים

וישנה עוד בעיה חייב לנסוע עם סל"ד גבוה אחרת גם הרכב לא יזוז בעיקר בבינעירוני אני יכול להגיע ל 4-5K סיבובים

פורסם

1 ל32?

איך חישבת את זה אם אפשר לשאול?

נראה לי שיש לך שגיאת חישוב "קטנה".

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עם טויוטה אייגו עם גיר רובוטי הגעתי 1:26 בנסיעה מקרית אונו לקיסריה הלוך חזור ללא מזגן בנסיעה איטית 70-80

וכן הגעתי 1:32 ובנסיעה עם מזגן מאומצת בסוזוקי אלטו הגעתי 1:16-7 ותאמין לי שאני אומר מאומצת זה מאומצת

המחוג היה 110 - 120 קמ"ש כביש 2 ( חוף ) למשך זמן ארוך .

יש לו רק בעיה קשה מעל 100 הרכב " עף " יש תחושה של חוסר יציבות על הכביש אולי בגלל הגלגלים הקטנים .

בלי קשר אני צריך עזרה לגבי רכישה של רכש חדש מישהו יכול לעזור לי ?

אלטו , C1 , סקודה CITIGO , סיאט MII ?

אלטו 55-60 אלף ש"ח

C1 סיטרואן - 62 אלף ש"ח

סקודה - 68 אלף ש"ח

סיאט מי - 60 אלף ש"ח

פורסם

דלק זו לא ההוצאה היחידה על הרכב. טיפולים שוטפים, עלות חלפים, ביטוח, טסט ורישיון.

אם אני לא טועה האלטו היא הזולה ביותר בכל התחומים, כנ"ל גם מחיר הרכישה ההתחלתי שעכשיו הוזל אף יותר.

אני אישית לא הייתי הולך על רכב מיני (אני שם לב שאתה מזכיר הרבה נסיעות בינעירוניות) אלא על סופר מיני עם ביצועים ומכלולים שיותר מותאמים לנסיעות ארוכות במהירויות גבוהות יחסית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני נוסע הרבה על הכביש והסוזוקי אלטו הייתה מעולה הדבר היחיד שהרג אותי זה המושב ! הלך לי התחת :arrow:

גם בפנדה המושב לא להיט , וקראתי ברשת שגם המושב של הסקודה סיטיגו המושב לא טוב , ב 107 המושב היה הכי נוח יחסית

אני פשוט לא יודע אם שווה לקנות את הסוזוקי אלטו או לעבור לסיאט מי / סקודה / C1 למרות שנסעתי על ה 107 והוא איטי יותר וכבד מהאלטו למרות הקג"מ שלו 9.5 לעומת 9.18 אלטו והסל"ד של האלטו 3400 מול 3600 של C1

פורסם

אני נוהג על ספארק בדרך כלל והיא דווקא די נוחה אמינה וחסכונית. אם נוח לך להישאר בקטגוריית המיני הייתי מציע לך לבדוק אותה.

לי אישית רק מפריעה התאוצה החלשה שלה (רגיל להונדה של ההורים) אבל אם אתה רגיל למיני אז אתה דוקא תהנה ממנה.

פורסם

הספארק רחוקה מלהיות חסכונית כמו הסוזוקי אלטו בזה אני בטוח היא בטח נעה בין 1:12-15

כל פעם שאני מתקשר לסוכנות רכב הם מזכירים לי את הקג"מ ולא את הכ"ס אני כבר לא יודע על מה מסתכלים ?

הקג"מ של הסוזוקי אלטו 9.15 והקג"מ של ה C1 הוא 9.5 והסקודה 9.6 מה ההבדל מרגישים את זה בכלל בנסיעה ?

נסעתי על פגו 107 רובוטית ועל סוזוקי אלטו ידני ולא הרגשתי כלום ההיפך הסוזוקי הייתה מהירה יותר .

אחרי זה אמרו לי להסתכל על הסל"ד ככל שהסלד גבוה יותר ככה הביצועים טובים יותר ?

אם הסל"ד של הסוזוקי הוא 3400 והסקודה 6000 אז אם אני אסע באלטו ואמשוך את הסל"ד לכיוון ה 4K-5K סיבובים המנוע ידפק לגמרי בניגוד לסקודה ?

כבר השכרתי עשרות פעמים סוזוקי אלטו ופחות מ 3500 סל"ד המכונית לא זזה !!! מה עושים ?

אני מבולבל לגמרי !!!!!! HELP !!!! :shock:

פורסם

אתה מתאר שתי בעיות משותפות לכל רכבי מיני -נוחות ויציבות על הכביש.

אתה כנראה תצטרך לבחור בין פינוק לחסכון.

כדי לקבל פינוק לישבן ולהרגיש טוב בכביש מהיר, על סל"ד לא גבוה, תצטרך לעלות קבוצת רכבים - לסופר מיני.

למשל, קנו קליאו.

אבל הרכבים האלה יותר יקרים ופחות חסכוניים.

אני חושב שמכל רכבי מיני, קיה פיקאנטו נותנת הרגשה הכי טובה על הכביש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא אמר שמאוד חשובה לו צריכת הדלק.

הפיקנטו אמנם מובילה בקטגוריה אבל היא לא חסכונית בדלק

פורסם

אתה רואה שבאלטו, שזה רכב חסכוני ביותר, התחת חשוב לו יותר מצריכת דלק?

אין מה לעשות - צריך להתפשר כדי לפנק את העכוז.

ופיקאנטו זאת פשרה קטנה בצריכת הדלק, במיוחד בידנית .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסעת פעם על האלטו ? הישבן והגב ממש סכנה אורטופדית כואב ממש עינוי אבל שמגיעים לתחנת דלק בא לך לנשק את הרכב.

אני מתלבט לגבי הסקודה CITIGO ולגבי ה SEAT MII זה חסכוני כמו האלטו ? בטוח המושבים שם נוחים יותר

למרות שראיתי במאקו שאלטו זכתה מקום 1 בצריכה 1:18 והסיאט עשתה 1:16 וסיאט זה כמו סקודה.

גם המושבים של סוזוקי ספלאש זה סיוט לא קטן - אבל חשבתי ללכת אולי לכיוון הידני שווה?

פורסם

נסעתי באלטו.

אני באותה מידה לא סובל את המושבים של פולקסוואגנים למיניהם, אחרי שלפני כמה וכמה שנים לא יכולתי לנהוג יותר מחצי שעה ללא המושב של דר. גב בפולו קלאסיק.

אגב, דר. גב זה פתרון לא רע לגב :lol:

אתה יכול לנסות באלטו שלך - הרבה יותר זול מהחלפת הרכב.

פורסם

ולד נסה את הפולו החדשה, אחלה של מושבים.

פותח השרשור, לדעתי אל תוותר על הנוחות בשביל דלק. כל הכסף שתשלם על משחות לכאבי גב יקזזו אותך. אם הפיקנטו משמעותית נוחה לך, לך על זה. או לחלופין, שקול לרכוש רכב סופר מיני, אך ישן יותר. כלומר, תתפשר על שנתון, וקנה רכב נוח יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היתרון הגדול של סיאט מיי ושל סקודה סיטיגו הוא מחוץ לעיר. מבין כל מכוניות המיני, אלו השניים שמרגישות לדעתי "הכי טוב" מחוץ לעיר, למעט אולי השברולט ספארק.

אם חשובה לך צריכת הדלק ומושבים נוחים אז אולי הדגם הידני של מיצובישי ספייס סטאר יוכל להתאים לך. נכון, הוא קצת יותר יקר מהתקציב שהגדרת אבל הוא קולע בול לדרישות שציינת - חסכוני מאוד בדלק ומושבים רכים כמו שמיצובישי יודעים לעשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...