Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

55-60K

AUX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום על סקודה סיטיגו אאאאאא - ככככככ - זזזזזז - בבבבבבב - הההההה ( אכזבה ) נוראית פלוס!

נכון הרכב יותר עוצמתי מהאלטו המנוע נמרץ יותר ונסעתי על הגרסה של ה 60HP כ"ס אבל צריכת דלק עלובה ומחפירה נסעתי נסיעה במאמץ האלטו עשתה לי 1:16-7 והסקודה 1:11-2 פשוט גרוע !!!!!

העברת הילוכים שהיצרן דורש בסקודה על סף ההזויה הילוך 4 ב 40 קמ"ש והילוך 5 ב 60 קמ"ש ככה המחשב מבקש .

שעשיתי את זה בנסיעה עדינה ורגועה 70-90 קמ"ש הגעתי לצריכה של 1:23 אבל זה ממש סיוט .

נסעתי כמו בשיעור נהיגה עם 2000 סלד לכל הילוך דרישה הזויה בעליל .

עם האלטו אני מגיע עם הילוך 3 ל 120 והרכב מושך כמו הארלי - בסקודה חייבים להעביר הילוכים ממש קצרים .

שוב הסקודה מבחינת הנדסת אנוש פלסטיקה , מנוע טובה יותר מהאלטו אין ספק אבל היא לא בדיוק מכונית " מיני " זה יותר מאזדה 2 , סזוקי ספלאש מאשר מיני היא יותר סופר מיני שותה דלק כמו הצרפתיות של פעם .

הדבר שגם איכזב אותי זה המושבים של הסקודה המושב גב גרוע !!!!!!!! כמו המושבים של האלטו דרעק אמיתי .

צריך לקנות ד"ר גב כל הנסיעה אכלתי כאבים רציתי למות אסור לנסוע ברכב הזה בלי 100 כריות בתחת ובגב

בקיצור אין מתחרה לאלטו - מחר אני אסע על הפגו 107 ידני ונראה , המכונית כרגע הכי עדיפה היא האלטו בקלות רבה היא המיני האמיתית של השאר פשוט בדיחה .

נ.ב.

באלטו ברגע שמכניסים להילוך 4 הרכב "נתקע" לא זז 1-2-3 זה הילוכים חזקים כל השאר עושה רושם מיותרים .

ועוד משהו קטן באלטו העברת הילוכים זה ניחוש מההילוך ה 3 עד 120 לא שומעים את המנוע דורש את ה 4 פשוט שקט רק ב 110 - 120 שומעים קצת רררר מכניסים לרביעי הרכב פשוט קופא חוזרים ל 3 והוא חוזר לחיים

המיצובישי ספייס סטאר ידני 1.0 עושה בעיר 1:10 ומחוץ לעיר 1:16 בממוצע 1:14 זה נמוך :( קראתי ברשת .

פורסם

שאתה כותב לגבי ההרגשה של הנוחות, זה בדיוק מה שאמרתי לך כבר.

אם אתה לא מוכן להתפשר על צריכת דלק לטובת הנוחות, הכי טוב שתקנה מושב הכי מפואר של דר. גב ותמשיך לנסוע באלטו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה לא שלם עם עצמך לגבי רכב אחר עכשיו, אני לא רואה סיבה להחליף למשהו שלא מתאים\לא חסכוני\לא נוח\יקר מדי.

אולי בעתיד יגיע רכב כמעט מושלם בשבילך..

לגבי דר. גב זאת לא היתה בדיחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקרה של הסוזוקי אלטו שאני אוהב צריך גם ד"ר גב וגם ד"ר ASS , זה הזוי לקנות ד"ר גב שמשלמים 55K על רכב ובמקרה של סקודה CITIGO שעולה 68 אלף שקל .

פורסם
במקרה של הסוזוקי אלטו שאני אוהב צריך גם ד"ר גב וגם ד"ר ASS , זה הזוי לקנות ד"ר גב שמשלמים 55K על רכב ובמקרה של סקודה CITIGO שעולה 68 אלף שקל .

לא יכולתי לעשות " עריכה " רק רציתי להוסיף אם זה חשוב למישהו נסעתי בסקודה סיטיגו 275 ק"מ ותידלקתי 23 ליטר 1:11.9

פורסם

נסעתי על סוזוקי אלטו כמעט חצי שנה מהשכרה ומכנית זה אחלה רכב וצריכת דלק מעולה , מזגן מצויין ואני לא מוטה לטובת אף אחד גם ציינתי אם לא שמת לב שהמושבים שלה על הפנים , המראות צד קטנים , הפלסטיקה זולה המושבים מאחורה לא פרקטיים וכל השאר חוץ מהמנוע , מזגן וצריכת דלק על הפנים , עדיין אתה חושב שאני מוטה לטובת מישהו ?

כרגע אני נמצא עם I10 מנוע 1.1 ידני אני אבדוק אותה גם ואתן כאן חוות דעת ... הקלאצ שלה קשה קופצני משהו ... :)

נ.ב.

דווקא נראה לי שאתה מוטה נגד " סוזוקי " כי בינתיים לא מצאתי רכב חסכוני ואמין כמו הרכב הזה ואם הייתי מוטה לכיוון סוזוקי לא הייתי מנסה עוד רכבים ומה לעשות שאף רכב לא מתקרב לצריכת הדלק שלה ? יש מלא רכבים טובים וששותים דלק כמו יונדאי אקסנט ומאזדה2 אז בשביל מה לסבול עם רכב קטן 3 צילינדר / מנוע 1.0 שהוא בזבזן כמו הגדולים ? שתמצא לי רכב שעושה עם מזגן ועם נסיעה 100-120 צריכה של 1:16-7 תגיד לי אני אשמח לנסוע עליו , אני מחפש רכב כמו הקיה פיקנטו עם צריכת דלק של סוזוקי אלטו במידה ואני לא אמצא אני אקנה את הסוזוקי אלטו זאת הברירת מחדל הכי טובה שיש כרגע ובקשר לקשקשנות נראה לי שאתה קשקשן עם דיפלומה כי אני בודק כל רכב גם במאמץ וגם בנסיעה " עדינה " ואם לא שמת לב או שיש לך בעית קריאה והבנת הקריאה הסקודה בנסיעה זוחלת עושה 1:23 אז אני מוטה גם לטובתם של סקודה ? דרך אגב בן כמה אתה 16 או 15 ? או שכמות ההודעות שלי מאיימת עלייך הסר דאגה מליבך אין לי עניין להתקדם פה בסולם " הדרגות" כמוך או שאתה סוכן של המתחרים של סוזוקי , מי שצריך לחשוש זה גולשים כמוני שרואים פה בכל תגובה " אלטו חרא " בצורה מגמתית אני בספק אם אי פעם נהגת על האלטו לפי התגובות שלך הפתטיות ראית אותה רק דרך כתובת איי פי האכילו אותך יותר מדי על 3 כוכבי ריסוק , סתם לידע כללי בתקן האוסטרלי האלטו קיבלה 4 כוכבי ריסוק אני בספק אם אי פעם ידעת את זה גאון מכוניות .

שתראה לי הוכחה על רכב חוץ מהאלטו שעם מזגן נונ-סטופ ועם נסיעה מאומצת וארוכה מעל 100 עושה 1:16-7 נדבר עד אז אני מתעלם ממך.

פורסם

סליחה שאני מקפיץ פשוט אין אפשרות עריכה לא מוצא , אז ככה לקחתי את ה I10 1.1 גיר רגיל לנסיעת מבחן נסעתי 249.5 ק"מ תידלקתי 11.337 ליטר וזה יוצא 1:22 אני חייב לציין שהנסיעה הייתה רגועה מאוד ממוצע מהירות 70-80-90 מקרית אונו - בית שמש - קיסריה , הרכב ממש טוב ואני לא מבין איך הוא עולה 64.5K והסקודה סיטי גו 68K ה I10 לטעמי לוקח בגדול למרות שעם הסקודה בנסיעה רגועה הגעתי ל 1:23 , ובעניין המושבים הם קצת יותר איכותיים מהשאר אבל לא בהגזמה יש עדיין תחושה של אי נוחות עם הסקודה סיטיגו במאמץ הגעתי ל 1:12 עם I10 עוד לא ניסיתי .

• תוכן חדש...