Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן דיזל מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה נתקלתי במודעת סוחר בחלק שבו מפרסמים הסוחרים ביד 2 (כלומר הוא לא מסתיר את היותו סוחר(

בה מפורסמת רנו מגאן משנת 2003 בכלת מנוע דיזל. לפי מספר הרישוי הרכב יוצא צבא (התחלת מספר רישוי 60 וסוף 24)

לפי דבריו ישנן 2 מכוניות כאלה אותן הוא רכש מהטרייד אין של קרסו והן מטופלות בזמן עם ספר טיפטולים ושתיהן בעלות 200 אלף ק"מ.

לאור הנתונים הנ"ל ולפני שראיתי את הרכב. מה המלצתכם?

המטרה אגב היא לעשות טרייד, המגאן בנזין הצמאה שלי תמורת רכב דיזל חסכוני ונחמד.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זאת נראית לי מיטה חולה במיוחד - גם צבא, גם סוחר, רכב בן 10.

קשה לי להאמין לסוחר, שהרכב כזה עבר 200 אלף ק"מ. כפול - אני מאמין.

וגם אם הוא בדרך פלא עבר 200 אלף בלבד, בנהיגה צה"לית זה כמו 400...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש דרך לזיוף ק"מ אם יש לו ספר טיפולים מהמוסך המרכזי? אני מתכוון לעבור על כל דף ודף ולראות שאין הפרשי ק"מ.

לגבי הנהיגה הצבאית. תלוי באיזה רכב. אני משרת במחלקה ש90% ממנה הם קצינים. יש פה רכבים שלא הייתי נוגע בהם גם אם אני הייתי זה שמקבל את הכסף על מנת לקחת את האוטו. ויש פה רכבים שבהחלט היה שווה לשקול. אני פשוט משתדל לא לעשות הכללות. השאלה היא איך בודקים האם הרכב שייך לקבוצת הסטראוטיפ או שהוא משהו אחר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

חביבי - אני מעל 10 שנים נוסע ברכבי דיזל שונים.

נסיעה רגילה ברכב כזה כפרטי היא בסביבות 30 אלף ק"מ בשנה - לנסיעות פחותות מזה בזמנו לא היה כדאי לקנות רכב דיזל (בגלל תוספת אגרת רישוי שכבר בוטלה).

כאשר אתה רואה רכב דיזל פרטי עם קילומטראז' נמוך - תבדוק ב7 עיניים. כאשר אתה רואה רכב דיזל שהיה בצה"ל, נמכר ע"י סוחר - תבדוק ב 14 עיניים. אני לא הייתי מתחיל לבדוק בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...