Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2009 רועדת בעמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז ככה, יש לי גולף שנת 2009, 1600 סמ"ק גיר DSG7,

שמתי לב לפני שלושה חודשים שהרכב רועד קצת בעמידה, ואתמול שמתי לב שזה התגבר (כמובן ללא מזגן, ברגע שמדליקים את המזגן לא מרגישים את זה כולכך, הטורים כמובן עולים),

מה לדעתכם ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה בטוח שהטורים עולים עם הדלקת המזגן ? לאחר שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה של 90 מעלות צלזיוס תבדוק על כמה עומד מד הסל"ד ולאחר מכן תדליק מזגן ותבדוק שוב פעם.

איזה כייף לי :)

פורסם

צודק, בעמידה ללא מזגן בטמפרטורת עבודה הסלד עומד בסביבות 800 טורים, עם מזגן (אחרי שמתייצב) בסביבות 850, ועדיין יש רעידות קלות...

יש לך רעיון מה זה?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לפעמים ניתוק כבל המינוס למספר דקות וחיבורו מחדש מאפס את כול המידע שנאסף במחשב ההצתה/הזרקה וגם את המצערת.

אם אתה מתכוון לנתק את כבל המינוס חשוב להוציא את המפתח מהסווי'ץ לפני ביצוע הניתוק.

לאחר ההתנעה הראשונה הרכב יעבוד בסל"ד גבוה לכן בצע נסיעה של 10 דקות בעיר וגם מחוץ לעיר בכדי לזרז את תהליך הלמידה של המחשב בנתונים החדשים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...